Naturismegids
Dit vakantiehuis in Friesland biedt je alle ruimte en comfort.

Vakantiehuis Boschwijk

10

Gemiddeld cijfer van 15 beoordelingen.

Adresgegevens

Vakantiehuis Boschwijk
De Maren 23
8584 VP Hemelum
+31 (0)6 21 26 22 51
Website
Lat: 52.875984
Long: 5.466436

Informatie

Corona-info: Vakantiehuis Boschwijk is geopend. Het appartement is voor 2 personen. Bij de ontvangst nemen wij 2 meter afstand in acht. Bij het schoon- en gereedmaken van het appartement reinigen we alle handgrepen, meubels, schakelaars, de doucheruimte en de keuken met desinfecterende middelen.

Verscholen in het golvende Gaasterlandse landschap ligt de voormalige boerderij Boschwijk. Achter in de boerderij hebben we een mooi vakantieappartement ingericht voor 2 personen van ruim 50m2 met volledige privacy. Je beschikt over een geheel omsloten tuin van meer dan 500m2 met uitzicht over weilanden en bosschages. In het appartement een ruime living met complete keuken, een slaapkamer met tweepersoons bed en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Afstanden

  • Brussel 296 Km / 02:50
  • Utrecht 134 Km / 01:20

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Kleding optioneel
  • WIFI / internet gratis

Diversen

  • Nederlands gesproken
  • Engels gesproken
  • Duits gesproken

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Vakantiehuis Boschwijk

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Vakantiehuis Boschwijk. Laat het ons weten!
De verpletterende stilte, de ruimte, de vogels, de hazen, de weidsheid, de bossen, de zon en jullie hartelijkheid. Wat hebben we een rust ervaren! Wat hebben we genoten!
Bedankt Jorinde en Huib.
Maria en Hans
Maria en Hans | 29-04-2020
Meer recensies van Maria en Hans (2)
Wat hebben we genoten op Boschwijk. Na een prettige ontvangst gingen we een kijkje nemen in het appartement. Heerlijk ruim en voorzien van alles wat je maar nodig hebt. Het buitengedeelte is zeer ruim en voorzien van diverse zitjes. Heerlijk gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving. En we hadden het geluk dat het weer meewerkte. Dus bij terugkomst konden we lekker van de rust en privacy genieten in de tuin.
Nogmaals bedankt Jorinde en Huib voor het mogen genieten van jullie mooie woonplek.
Maria en Hans | 29-04-2019
Meer recensies van Maria en Hans (2)
Geweldig heerlijk huisje en tuin met alles er op en er aan. Volledige rust en privacy. Jorinde en Huib zijn fijne mensen en indien nodig ze zijn er. Geeldige fietstochtjes gemaakt in omgeving en later heerlijk in het zonnetje ontspannen. Een perfecte plaats in het noorden. Hans en Lia.
Hans en Lia Velthuizen | 09-10-2018
Onze droomplek.
Ssssst...., dit moet onder ons blijven, maar Corrie en ik hebben een heerlijke rustvakantie doorgebracht in Boschwijk in Hemelum (Friesland) bij Huib en Jorinde. Het is een schitterende accommodatie, van alle gemakken voorzien en een mooie vrije tuin. Nu niet allemaal tegelijk gaan boeken, want dan kunnen wij volgend jaar niet meer terecht!
Ad.
Ad de Vries | 21-08-2018
Ik heb 2 heerlijke weken gehad op deze mooie plek. Uiteraard speelde het mooie weer een belangrijke rol. Maar de rust en de vrijheid en de ontspannen omgang met de verhuurders maakten het compleet.

Het huisje is ruim en luxe ingericht en voorzien van extra's zoals ruim voldoende handdoeken en een föhn en er werd zelfs een dvd-speler aangesloten voor me.

De omgeving biedt genoeg mogelijkheden voor uitstapjes en je kunt er heerlijk fietsen.
Kortom een uniek vakantieadresje voor naturisten!
Jeanette | 23-07-2018
De laatste week van mei in vakantie huis " Boschwijk" doorgebracht. Ondanks de warmte buiten, bleef het in de woning(die van alle gemakken is voorzien) aangenaam koel.
Voor de verhuurders was niets te veel. Zo werd er bij kode geel een plaats vrijgemaakt onder de carport om de auto te beschermen.
De tuin was fantastisch met verschillende terrassen, je kon zowel in de zon of in de schaduw zitten. Al met al een meer dan prima locatie voor mensen die van rust en privacy houden.
Arie en Annemarie | 04-06-2018
Ik ga met regelmaat lekker alleen op vakantie. Als het even kan in eigen land, want van vliegen wordt een mens niet rustig. Doelbewust gezocht naar een stille rustige plek met een grote individuele vrijheid. En gevonden in Boschwijk, dat is inmiddels bewezen. Lekker zo uit je bed de buitenlucht in, luisteren naar het ontwaken van de natuur. En dat in combinatie met alle dingen die een mens zo graag tot z'n beschikking heeft (complete keuken, een geweldige badkamer en - ja dat hoort er toch wel bij tegenwoordig - goede wifi) geeft dit 100% luxe in alle eenvoud. Meer heeft een mens echt niet nodig om heerlijk tot rust te komen. Huib en Jorinde, bedankt en tot de volgende keer!
Arno Zwetsloot | 19-05-2018
In april 2018 hebben wij een weekje in "vakantiehuis Boschwijk" doorgebracht. Zelden hebben wij de stilte en ruimte om ons heen zó intens ervaren als op deze plek.
Het huis is daarbij up to date, schoon en smaakvol ingericht. Bad- en keukenlinnen was ruimschoots voldoende. De ontvangst was hartelijk.
De bijbehorende ruime tuin , waar wij ongestoord konden genieten van de zon ,is naar onze smaak nogal rommelig, helaas.
Anna en Frans Herrman | 19-05-2018
Wij kijken uit naar de open dag van NFN op zondag 3 juni!
Onze planning is dan om te eindigen bij "Vakantiehuis Boschwijk" van Jorinde en Huib.
Zij zijn ook deelnemer en open van 11.00 – 16.00 uur.
Een bezoekje meer dan waard als u in de buurt bent!
Daarna begint voor ons, opnieuw, weer een heerlijke tijd op deze fantastische locatie.
Nu nog afwachten of de weergoden ons goed gezind zijn.
Sylvia & Harrie | 17-05-2018
Meer recensies van Sylvia & Harrie (3)
Zes weken na ons 1e bezoek hebben we opnieuw een paar fantastische dagen doorgebracht.
Natuurlijk dit keer met wat lagere temperaturen en veel regen, toch hebben we nog dagelijks even in de tuin kunnen genieten.
Vakantiehuis Boschwijk is DE ideale plek voor de naturist, zowel binnen als buiten.
Geen gordijnen nodig, rondom privacy, zo vrij!
De natuur vanuit je bed ’s ochtends zowel horen als zien ontwaken is Paradijselijk…
Gelukkig zijn we nu nog een avond en nachtje in Hemelum.
Huib & Jorinde wederom bedankt en op zeker: tot de volgende keer!!!
Sylvia & Harrie | 10-09-2017
Meer recensies van Sylvia & Harrie (3)
Luxe eenvoud of eenvoudige luxe. Maakt niet uit welk labeltje er op geplakt wordt: alles is er en meer. Maar bovenal rust, ruimte, groen en privacy. Trouwens een inspirerende omgeving dat Gaasterland!
Krijn & Gerda | 04-09-2017
Meer recensies van Krijn & Gerda (3)
Heerlijke vakantie gehad , mooi en gezellig huis zeer compleet ingericht . Fijne badkamer , goed bed . Zeer ruime tuin met veel privacy .
Ook de gastheer en gastvrouw lieve en aardige behulpzame mensen !
Kortom een prachtplek om volledig tot rust te komen .
Wij komen hier zeker een keer terug .

Eefje en Wim 04-08-2017
Eefje van de Brug | 04-08-2017
We hebben de allerbeste keuze gedaan, hoe het laatste weekend van juli door te brengen. Tot rust komen op een TOP locatie en zorgeloos genieten. Zo vrij als een vogel zowel binnen als buiten, alle privacy. De verhuurders zijn hartelijk, spontaan en zeer welwillend. Vrijdags van aankomst gelukkig al genoeg boodschappen gedaan om de koffer met kleren dicht te kunnen laten en niet alsnog weg te hoeven. De weersvooruitzichten waren somber maar we hebben alle dagen veel zon gehad. 's Avonds de vuurkorf aan en het blijft behaaglijk. De maandag na vertrek hebben we nog even de omgeving verkend en het gedoogde naaktstrandje bij Stavoren bezocht.
Boschwijk moet je een keer beleefd hebben, wij gaan zeker terugkomen!
Sylvia & Harrie | 31-07-2017
Meer recensies van Sylvia & Harrie (3)
Klein weekje in juli hier last minute terecht gekomen. De om schrijving klopt, prachtig appartement, heerlijke tuin met volledige privacy en zeer prettige gastvrouw en gastheer die je volledig de rust en privacy geven. Omgeving van het Friese Gaasterland is voor wandelaars, fietsers en kanoërs uitdagend genoeg om van te genieten. Aanrader en gaan zeker nog een keer terug.
Sophia en Marcus | 10-07-2017
Wat een prachtplek! wij zijn hier het Hemelvaart weekend geweest. Je hoort alleen de vogels. Erg fijne tuin met unieke combinatie van volledige privacy en uitzicht. Ook de verhuurders zie of hoor je niet.
Aanrader!
Annemiek en Hans | 10-06-2017

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Vakantiehuis Boschwijk" ?
Hoe waardeer je Vakantiehuis Boschwijk in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.035