Naturismegids
Dit vakantiehuis in Gaasterland heeft alle ruimte, comfort en privacy!

Vakantiehuis Boschwijk

10

Gemiddeld cijfer van de laatste 27 reviews.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Vakantiehuis Boschwijk
De Maren 23
8584 VP Hemelum
+31 (0)6 21 26 22 51

WebsiteContact
Lat: 52.875984 / Long: 5.466436
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Verscholen in het golvende groene Gaasterlandse landschap ligt de voormalige boerderij Boschwijk, vlakbij het dorpje Hemelum. Aan de achterkant van de boerderij hebben we een mooi vakantieappartement ingericht voor 2 personen van ruim 50m2. Met een ruime living, complete keuken, een slaapkamer met tweepersoons bed en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet beschik je over alle comfort. Het vakantiehuis heeft een eigen parkeerplaats en entree. Via openslaande deuren kom je in je eigen, geheel omsloten tuin van meer dan 800m2 met volledige privacy. In de tuin staan een grote picknicktafel, twee ligbedden, een parasol en tuinstoelen.

De omgeving leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten door bossen en weilanden en langs Friese meren. Maar er zijn natuurlijk ook sloepjes en zeilboten te huur voor vaartochtjes, bijvoorbeeld over de Fluessen en het Heegermeer. Of de pittoreske in het groen gelegen vaart De Luts, bekend van de Elfstedentocht. In de nabije omgeving kun je Friese cultuur snuiven, onder andere in de stadjes, Hindeloopen, Stavoren en Workum.

Reviews van bezoekers over Vakantiehuis Boschwijk

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Vakantiehuis Boschwijk. Laat het ons weten!
Klein weekje in juli hier last minute terecht gekomen. De om schrijving klopt, prachtig appartement, heerlijke tuin met volledige privacy en zeer prettige gastvrouw en gastheer die je volledig de rust en privacy geven. Omgeving van het Friese Gaasterland is voor wandelaars, fietsers en kanoƫrs uitdagend genoeg om van te genieten. Aanrader en gaan zeker nog een keer terug.
Sophia en Marcus | 10-07-2017
Wat een prachtplek! wij zijn hier het Hemelvaart weekend geweest. Je hoort alleen de vogels. Erg fijne tuin met unieke combinatie van volledige privacy en uitzicht. Ook de verhuurders zie of hoor je niet.
Aanrader!
Annemiek en Hans | 10-06-2017

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Vakantiehuis Boschwijk" ?
Hoe waardeer je Vakantiehuis Boschwijk in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.021