Naturismegids

Spa Sense

5.6

Gemiddeld cijfer van 5 beoordelingen.

Adresgegevens

Spa Sense
Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop
040 285 48 77
Website
Lat: 51.409158
Long: 5.555482

Afstanden

  • Brussel 133 Km / 01:47
  • Utrecht 103 Km / 01:14

Reviews van bezoekers over Spa Sense

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Spa Sense. Laat het ons weten!
1e keer bij Spa Sense. ( hadden een wellness giftcard gekregen ) Als je Veluwse bron en Thermen Berendonck gewend bent is dit wel een beetje een tegenvaller.
Idd zijn de kleedkamers aan de krappe kant en het aantal sauna's viel ook wel een beetje tegen. Het zoutwaterbad is veel te klein. Zeker gezien het grote aantal bezoekers. Voor ons is Thermen Berendonck net zo ver rijden als Spa Sense. En dus heeft Berendonck onze voorkeur ( veel meer waar voor je geld )
Adriaan | 29-02-2020
Meer recensies van Adriaan (4)
Gedateerde sauna, wordt niets aan onderhoud gedaan. Hygiene laat te wensen over. Ongezond eten of terwijl niks bijzonders.

Kleedruimte kippenhok, veel te klein.

En erg jammer van de naaldboom, die ook aan het doodgaan is, endat terwijl grote bomen juist belangrijk is voor gezonde lucht.

Zeer slecht voorbeeld van een zogenaamd saunacomplex, die je laat denken dat sauna gezond is voor mensen met dode boom(en).

Daar zouden juist veel grote bomen, planten,bloemen en wilde dieren moeten zijn. Om van te kunnen genieten
Anne-Marie | 02-12-2019
Pff wat een overdrukke sauna en dat voor 31 euro... Daarbij loopt iedereen krampachtig met een handdoek rond zijn lijf, dus als naturiste helemaal niet ontspannend. En de hautaine puberserveerster die ons kwam zeggen dat we de volgende keer onze badhanddoek, waar we in gesloten badjas op zaten, in een plastic zak moesten steken, want dat dit in deze sauna als onhygiënisch werd beschouwd, deed de deur helemaal voor mij dicht. Jammer want wel mooie sauna...
Anuschka | 28-12-2018
Meer recensies van Anuschka (2)
Qua mogelijkheden is 'Spa Sense' een sauna met redelijk veel keuze's. Als je er als 'klant' zoals ik (80 jaar) al zo'n 30 jaar regelmatig komt is het service-nivo wel erg veel gedaald. En het is er onbegrijpelijk veel te druk. Het prijsnivo is ook flink opgeschroefd zodat het ook voor mij niet meer hoeft. Helaas commercie,commercie
Jan van Groezen | 12-01-2018
Onvoorstelbaar om een prijsverhoging te doen van 25 procent voor de avond entree.
Dit was en behoorlijke verrassing in negatieve zin! Vons het nu echt te duur worden kwam graag s'avonds na het werk en paar uurtjes naar de sauna maar vanavond was de laatste keer!
Denk dat het te maken heeft met geen concurrentie meer vanuit Eindhoven.
Het word tijd dat er een sauna in Eindhoven geopend gaat worden. Misschien dat die belachelijk hoge prijzen dan wat naar beneden gaan!
Vriendelijke groet John.
John | 18-12-2017
Erg aangename en uitgebreide welness.

Alles is echt mooi, en ruim. Erg groot terras, plaats voor iedereen. Aparte rokersruimte op terras, wat fijn is. Zoveel sauna´s dat het nergens druk is. Zeer mooi zwembad binnen en zeer mooie binnenruimtes voor relax ook.
Zoveel verschillende welness (behalve sauna ook andere dingen zoals jacuzzi´s, zoutwaterbad en nog meer) dat je daar een hele dag lekker mee bezig kan zijn.
Echt aanrader!
Niets dan lof over deze sauna, de mooiste en fijnste die we tot nu toe kennen.
Goed eten ook.
paul | 26-11-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Spa Sense" ?
Hoe waardeer je Spa Sense in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.023