Naturismegids

Spa Sense

5.5

Gemiddeld cijfer van 11 beoordelingen.

Adresgegevens

Spa Sense
Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop
040 285 48 77
Website
Lat: 51.409158
Long: 5.555482
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 133 Km / 01:42
  • Utrecht 103 Km / 01:10

Reviews van bezoekers over Spa Sense

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Spa Sense. Laat het ons weten!
Beetje vergaande glorie!!

Zo jammer want het is op zich een aardig mooie sauna. Het onderhoud is zwaar achterwege gelaten. Je zie handdoeken en tonnen staan voor de lekkages van het dak.
Ook overal haren in putjes en buiten is het zwembad vooral de stenen buitenrand aan de binnenzijden van het zwembad groen van aanslag en dus niet schoon.

Eten was matig ( friet en de hamburger niet geheel goed .. friet slap hamburger koud
Offcourse daar melding van gemaakt en krijg je terug “jammer “

De vloeren waren glad, te weinig schoonmaken door alle nattigheid.

Kim de dame van de opgieting was super een leuke meid en staat voor je klaar.

Zo willen we het zien.

Stel 2 personen op 2e kerstdag
Ben | 27-12-2022
Meer recensies van Ben (5)
Kom er al jaren en steeds met veel plezier,tijdje terug was de kaart veranderd en dat was niet ten goede,maar sinds tijdje weer de oude kaart ,goede keuken en opgietingen zijn ook altijd lekker,ja de prijzen zijn duurder maar wat niet ook zij hebben te maken met energiekosten e.d. ,is er schoon en mooi,ik ben er vaak als 1 vd eerste voordat het open gaat en dan is het lekker rustig
Johan Van stiphout | 13-12-2022
Kom hier al vanaf het prille begin. Nu alles in een neerwaartse spiraal. Massa is kassa. Personeel loopt weg of moet weg. Eten en drinken veel en veel te duur. En porties veel kleiner. En veel geschrapt op de kaart. Sauna gezond, maar gezond broodje of zo iets, ho maar. Personeel klaagt ook. Het kan zo mooi zijn.
Eigenaar slaat zo de plank mis.
Vighor | 27-03-2022
Meer recensies van Vighor (4)
we zijn gisteren met de storm Eunice naar de Spa Sense geweest voor de eerste keer, na een pauze van twee jaar Sauna in verband met Covid 19.
we waren blij verrast met deze Sauna.
Bedinging zeer goed en vriendelijk.
De sauna en wc's zeer zuiver en verzorgt.
Het eten en drinken lekker en rijke keuze.

Het is zeker de moeite waard om deze Spa te bezoeken en van te genieten.
H. Penris | 19-02-2022
Wij komen hier al jaren maar door Corona even niet geweest. De entreeprijzen zijn alweer een stuk omhoog gegaan en we waren helemaal verbluft toen we een hapje gingen eten, de kaart is compleet veranderd, de keuze is minimaal en ook hier zijn de prijzen belachelijk gestegen, wel zo'n 30 tot 40%.
Werkelijk schandalig, en het personeel vind het ook verschrikkelijk maar die hebben helemaal geen inspraak meer, alles wordt vanuit het hoofdkantoor beslist en die interesseert het niks wat men er van vind.
Wij waren voorheen altijd erg tevreden maar sinds het Spa Sense is geworden is het erg achteruit gegaan.
Erg jammer, het leuke is er zo wel een beetje af!
Marjon | 14-11-2021
Slechte service, geen gastvrijheid. Een oudere vrouw en savonds en jong blond meisje waren de enige die aardig deden. Een paar meiden waren súper chaggerijnig en onaardig. Liever kletsen met elkaar dan helpen. De ober van overdag en de kale man van de opgietingen doen aardig in iemands gezicht en lachen de vrouw daarna achter haar rug uit. Voetenbad en bubbelbad lauw. Dompelbaden lauw. Eten lauw. Friet kwam na 2x vragen nadat we alles op hadden. Je betaalt hier wel 5 euro voor en er kan geen sorry vanaf. Hele dag alle gasten klagen over de lauwe baden. Vieze vloeren ook, overigens, hoewel de sauna meester wel de hele middag druk bezig was maar ja zo'n man kan niet alles alleen doen. Veel leuke klanten maar ook een paar verschrikkelijke lui. Gaan gewoon op je slippers staan. Dat voel je, lijkt mij. Na nog 3x heen en weer stappen op mijn slippers (van 40 euro) toch maar gezegd; je staat op mijn slippers. Reactie; oh. Met lunch 1 vrouw hard aan t werk en exht om service moeten smeken bij iemand na 35 minuten wachten. Eerst gingen we hier vaak heen. Noooooooit meer.
Kitty | 23-09-2021
1e keer bij Spa Sense. ( hadden een wellness giftcard gekregen ) Als je Veluwse bron en Thermen Berendonck gewend bent is dit wel een beetje een tegenvaller.
Idd zijn de kleedkamers aan de krappe kant en het aantal sauna's viel ook wel een beetje tegen. Het zoutwaterbad is veel te klein. Zeker gezien het grote aantal bezoekers. Voor ons is Thermen Berendonck net zo ver rijden als Spa Sense. En dus heeft Berendonck onze voorkeur ( veel meer waar voor je geld )
Adriaan | 29-02-2020
Meer recensies van Adriaan (3)
Gedateerde sauna, wordt niets aan onderhoud gedaan. Hygiene laat te wensen over. Ongezond eten of terwijl niks bijzonders.

Kleedruimte kippenhok, veel te klein.

En erg jammer van de naaldboom, die ook aan het doodgaan is, endat terwijl grote bomen juist belangrijk is voor gezonde lucht.

Zeer slecht voorbeeld van een zogenaamd saunacomplex, die je laat denken dat sauna gezond is voor mensen met dode boom(en).

Daar zouden juist veel grote bomen, planten,bloemen en wilde dieren moeten zijn. Om van te kunnen genieten
Anne-Marie | 02-12-2019
Pff wat een overdrukke sauna en dat voor 31 euro... Daarbij loopt iedereen krampachtig met een handdoek rond zijn lijf, dus als naturiste helemaal niet ontspannend. En de hautaine puberserveerster die ons kwam zeggen dat we de volgende keer onze badhanddoek, waar we in gesloten badjas op zaten, in een plastic zak moesten steken, want dat dit in deze sauna als onhygiënisch werd beschouwd, deed de deur helemaal voor mij dicht. Jammer want wel mooie sauna...
Anuschka | 28-12-2018
Meer recensies van Anuschka (2)
Qua mogelijkheden is 'Spa Sense' een sauna met redelijk veel keuze's. Als je er als 'klant' zoals ik (80 jaar) al zo'n 30 jaar regelmatig komt is het service-nivo wel erg veel gedaald. En het is er onbegrijpelijk veel te druk. Het prijsnivo is ook flink opgeschroefd zodat het ook voor mij niet meer hoeft. Helaas commercie,commercie
Jan van Groezen | 12-01-2018
Onvoorstelbaar om een prijsverhoging te doen van 25 procent voor de avond entree.
Dit was en behoorlijke verrassing in negatieve zin! Vons het nu echt te duur worden kwam graag s'avonds na het werk en paar uurtjes naar de sauna maar vanavond was de laatste keer!
Denk dat het te maken heeft met geen concurrentie meer vanuit Eindhoven.
Het word tijd dat er een sauna in Eindhoven geopend gaat worden. Misschien dat die belachelijk hoge prijzen dan wat naar beneden gaan!
Vriendelijke groet John.
John | 18-12-2017
Erg aangename en uitgebreide welness.

Alles is echt mooi, en ruim. Erg groot terras, plaats voor iedereen. Aparte rokersruimte op terras, wat fijn is. Zoveel sauna´s dat het nergens druk is. Zeer mooi zwembad binnen en zeer mooie binnenruimtes voor relax ook.
Zoveel verschillende welness (behalve sauna ook andere dingen zoals jacuzzi´s, zoutwaterbad en nog meer) dat je daar een hele dag lekker mee bezig kan zijn.
Echt aanrader!
Niets dan lof over deze sauna, de mooiste en fijnste die we tot nu toe kennen.
Goed eten ook.
paul | 26-11-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Spa Sense" ?
Hoe waardeer je Spa Sense in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.035