Naturismegids

Spa Sense

6.1

Gemiddeld cijfer van de laatste 17 reviews.

Adresgegevens

Spa Sense
Zwembadweg 7
5663 PL Geldrop
040 285 48 77

Website
Lat: 51.409158 / Long: 5.555482
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 133 Km / 01:25
  • Utrecht 103 Km / 01:02

Reviews van bezoekers over Spa Sense

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Spa Sense. Laat het ons weten!
Een mooie overzichtelijke schone sauna. Fijne ontspanningsmassage. Wat de pret enorm drukt: geen gratis kraanwater in het restaurant maar een klein flesje plat bronwater voor €3,85!!!, belachelijk hoge prijzen ( valt niet uit te leggen) en heel erg druk!
A Janssen | 13-06-2024
Wij hebben voor de eerste keer deze sauna bezocht. We hebben een heel fijne dag gehad. Het was niet druk en het personeel erg vriendelijk. Ook de sfeer is goed. De sauna ziet er netjes onderhouden uit. We hebben op het buitenterras geluncht en door het mooie weer ook van de ligweide gebruik gemaakt. Verder voldoende faciliteiten. Kortom een echte aanrader.
Maurice | 20-05-2024
De sauna en de mogelijkheden vind ik prima, alleen de drukte wordt niet geregeld, ondanks dat je op moet geven van hoe laat tot hoe laat je komt.
Vandaag viel de drukte mee maar de vorige keer op sommige plekken in de rij gestaan.
Het restaurant is een andere zaak. Personeel is heel vriendelijk, maar de prijzen zijn bizar. Dat betaal je niet eens in duurdere restaurants.
Kop koffie € 3,95 (gek genoeg is een dubbele koffie ‘maar’ € 4,95.)
Kop thee € 3,95
Glas wijn € 5,25
Frisdrank gemiddeld € 4,00 of meer.
Vandaag 2 kroketten met brood gegeten
€14,95 waarbij je denkt dat je een vegetarische kroket hebt, want het rund is er zo snel doorheen gerend dat er vrijwel geen vlees in te vinden is.
Niels | 03-04-2024
Wij komen al 25 jaar in deze sauna en rijden daar vanuit Zuid Limburg regelmatig naar toe.
Dit is een geweldige sauna, schoon, fijn personeel ,goede keuken, welliswaar aan de prijs ,maar waar is dit niet het geval,en een prima entreeprijs met onze 10 badenkaart.
Super opgietingen, in ons geval van saunameester Eric, maar de anderen zijn ook prima!
Apart hoekje buiten voor de rokers, wat wij als nietrokers sociaal vinden,kortom we hopen nog lang van deze sauna te mogen genieten.
John en Ria Weusten
Stein
JL Weusten | 06-02-2024
Bij aankomst 29-3-2023,was de parkeerplaats al goed vol.
Inchecken ging vrij snel.
Na omkleden merkten we wel dat het druk was,bij de sauna's,douches en restaurant.
Een kopje koffie genuttigd en begonnen aan onze tour om zoveel mogelijk sauna's te pakken,want we hadden gereserveerd,van 11:00-19:30 dat gaf de site aan om dat aan te geven om drukte te voorkomen.
Na 3 sauna's te hebben bezocht en een lunch (restaurant was ook onderbezet qua personeel)en 3 uur verder,was het enorm druk geworden.
In heel veel sauna's was het overvol en gewoon niet leuk om er 1 te zoeken waar het minder druk was.
Hadden we er 1 gevonden en in gezeten,moest je nadat je uit de sauna kwam wachten om af te spoelen bij de douches.
Na 4 uur waren we er klaar mee,richting kleedkamer om je weer aan te kleden.
Bij de receptie onze "ervaring"verteld,daar werd laconiek op gereageerd,het was al een aantal dagen zo!!
Wij werden alleen maar kwader.
Daarna nog vele mails over heen gegaan,want wij willen onze entree geld terug.
Daar wordt ook laconiek op gereageerd.
Conclusie ga niet naar deze sauna,het wordt gewoon volgepropt om maar zoveel mogelijk te cashen.
Op zo'n dag ben je toch veel geld kwijt,vanuit Spijkenisse benzine,entree,consumptie al gauw € 170,-
En je komt kwaad en niet ontspannen thuis.
Slechte zaak Spa Sense.
Ik hoop dat deze recensie helpt om mensen niet te boeken bij jullie.
M.van Eijk | 04-01-2024
Fijne sauna, vlotte bediening
Inderdaad op sommige plekken wat verouderd maar dat doet niet onder aan de sfeer.
Wij komen hier graag om te ontspannen.
Hedwich | 24-12-2023
NIET meer naar deze sauna waar we regelmatig te gast waren...hierbij de reden hiervoor lieve mensen: mijn man is aangevallen/gebeten door een hond. Wij hebben een badenkaart, maar door dit ongeval kunnen we de baden niet verzilveren voordat de kaart afloopt. SpaSense zegt dat het systeem hier niet mee kan omgaan....dus het systeem bepaalt en niet de mens...niet sociaal/menselijk dit! Wij hebben niet om dit ongeluk gevraagd... Ons zien ze hier nooit meer. Jammer. Dus mensen; denk na voor je een badenkaart koopt; als er iets met je gezondheid aan de hand is, heeft men er geen enkel begrip voor! Bij SpaSense is de gast maar een nummer. Ook een slechte zaak dat men telefonisch niet te bereiken is. Met name voor oudere mensen kan dit problematisch zijn. Niet bepaald klant-vriendelijk deze sauna.
Jacqueline van Bergen | 01-10-2023
Beetje vergaande glorie!!

Zo jammer want het is op zich een aardig mooie sauna. Het onderhoud is zwaar achterwege gelaten. Je zie handdoeken en tonnen staan voor de lekkages van het dak.
Ook overal haren in putjes en buiten is het zwembad vooral de stenen buitenrand aan de binnenzijden van het zwembad groen van aanslag en dus niet schoon.

Eten was matig ( friet en de hamburger niet geheel goed .. friet slap hamburger koud
Offcourse daar melding van gemaakt en krijg je terug “jammer “

De vloeren waren glad, te weinig schoonmaken door alle nattigheid.

Kim de dame van de opgieting was super een leuke meid en staat voor je klaar.

Zo willen we het zien.

Stel 2 personen op 2e kerstdag
Ben | 27-12-2022
Meer recensies van Ben (5)
Kom er al jaren en steeds met veel plezier,tijdje terug was de kaart veranderd en dat was niet ten goede,maar sinds tijdje weer de oude kaart ,goede keuken en opgietingen zijn ook altijd lekker,ja de prijzen zijn duurder maar wat niet ook zij hebben te maken met energiekosten e.d. ,is er schoon en mooi,ik ben er vaak als 1 vd eerste voordat het open gaat en dan is het lekker rustig
Johan Van stiphout | 13-12-2022
Meer recensies van Johan Van stiphout (2)
Kom hier al vanaf het prille begin. Nu alles in een neerwaartse spiraal. Massa is kassa. Personeel loopt weg of moet weg. Eten en drinken veel en veel te duur. En porties veel kleiner. En veel geschrapt op de kaart. Sauna gezond, maar gezond broodje of zo iets, ho maar. Personeel klaagt ook. Het kan zo mooi zijn.
Eigenaar slaat zo de plank mis.
Vighor | 27-03-2022
Meer recensies van Vighor (4)
we zijn gisteren met de storm Eunice naar de Spa Sense geweest voor de eerste keer, na een pauze van twee jaar Sauna in verband met Covid 19.
we waren blij verrast met deze Sauna.
Bedinging zeer goed en vriendelijk.
De sauna en wc's zeer zuiver en verzorgt.
Het eten en drinken lekker en rijke keuze.

Het is zeker de moeite waard om deze Spa te bezoeken en van te genieten.
H. Penris | 19-02-2022
Wij komen hier al jaren maar door Corona even niet geweest. De entreeprijzen zijn alweer een stuk omhoog gegaan en we waren helemaal verbluft toen we een hapje gingen eten, de kaart is compleet veranderd, de keuze is minimaal en ook hier zijn de prijzen belachelijk gestegen, wel zo'n 30 tot 40%.
Werkelijk schandalig, en het personeel vind het ook verschrikkelijk maar die hebben helemaal geen inspraak meer, alles wordt vanuit het hoofdkantoor beslist en die interesseert het niks wat men er van vind.
Wij waren voorheen altijd erg tevreden maar sinds het Spa Sense is geworden is het erg achteruit gegaan.
Erg jammer, het leuke is er zo wel een beetje af!
Marjon | 14-11-2021
Slechte service, geen gastvrijheid. Een oudere vrouw en savonds en jong blond meisje waren de enige die aardig deden. Een paar meiden waren súper chaggerijnig en onaardig. Liever kletsen met elkaar dan helpen. De ober van overdag en de kale man van de opgietingen doen aardig in iemands gezicht en lachen de vrouw daarna achter haar rug uit. Voetenbad en bubbelbad lauw. Dompelbaden lauw. Eten lauw. Friet kwam na 2x vragen nadat we alles op hadden. Je betaalt hier wel 5 euro voor en er kan geen sorry vanaf. Hele dag alle gasten klagen over de lauwe baden. Vieze vloeren ook, overigens, hoewel de sauna meester wel de hele middag druk bezig was maar ja zo'n man kan niet alles alleen doen. Veel leuke klanten maar ook een paar verschrikkelijke lui. Gaan gewoon op je slippers staan. Dat voel je, lijkt mij. Na nog 3x heen en weer stappen op mijn slippers (van 40 euro) toch maar gezegd; je staat op mijn slippers. Reactie; oh. Met lunch 1 vrouw hard aan t werk en exht om service moeten smeken bij iemand na 35 minuten wachten. Eerst gingen we hier vaak heen. Noooooooit meer.
Kitty | 23-09-2021
1e keer bij Spa Sense. ( hadden een wellness giftcard gekregen ) Als je Veluwse bron en Thermen Berendonck gewend bent is dit wel een beetje een tegenvaller.
Idd zijn de kleedkamers aan de krappe kant en het aantal sauna's viel ook wel een beetje tegen. Het zoutwaterbad is veel te klein. Zeker gezien het grote aantal bezoekers. Voor ons is Thermen Berendonck net zo ver rijden als Spa Sense. En dus heeft Berendonck onze voorkeur ( veel meer waar voor je geld )
Adriaan | 29-02-2020
Meer recensies van Adriaan (3)
Gedateerde sauna, wordt niets aan onderhoud gedaan. Hygiene laat te wensen over. Ongezond eten of terwijl niks bijzonders.

Kleedruimte kippenhok, veel te klein.

En erg jammer van de naaldboom, die ook aan het doodgaan is, endat terwijl grote bomen juist belangrijk is voor gezonde lucht.

Zeer slecht voorbeeld van een zogenaamd saunacomplex, die je laat denken dat sauna gezond is voor mensen met dode boom(en).

Daar zouden juist veel grote bomen, planten,bloemen en wilde dieren moeten zijn. Om van te kunnen genieten
Anne-Marie | 02-12-2019
Pff wat een overdrukke sauna en dat voor 31 euro... Daarbij loopt iedereen krampachtig met een handdoek rond zijn lijf, dus als naturiste helemaal niet ontspannend. En de hautaine puberserveerster die ons kwam zeggen dat we de volgende keer onze badhanddoek, waar we in gesloten badjas op zaten, in een plastic zak moesten steken, want dat dit in deze sauna als onhygiënisch werd beschouwd, deed de deur helemaal voor mij dicht. Jammer want wel mooie sauna...
Anuschka | 28-12-2018
Meer recensies van Anuschka (2)
Qua mogelijkheden is 'Spa Sense' een sauna met redelijk veel keuze's. Als je er als 'klant' zoals ik (80 jaar) al zo'n 30 jaar regelmatig komt is het service-nivo wel erg veel gedaald. En het is er onbegrijpelijk veel te druk. Het prijsnivo is ook flink opgeschroefd zodat het ook voor mij niet meer hoeft. Helaas commercie,commercie
Jan van Groezen | 12-01-2018
Onvoorstelbaar om een prijsverhoging te doen van 25 procent voor de avond entree.
Dit was en behoorlijke verrassing in negatieve zin! Vons het nu echt te duur worden kwam graag s'avonds na het werk en paar uurtjes naar de sauna maar vanavond was de laatste keer!
Denk dat het te maken heeft met geen concurrentie meer vanuit Eindhoven.
Het word tijd dat er een sauna in Eindhoven geopend gaat worden. Misschien dat die belachelijk hoge prijzen dan wat naar beneden gaan!
Vriendelijke groet John.
John | 18-12-2017
Erg aangename en uitgebreide welness.

Alles is echt mooi, en ruim. Erg groot terras, plaats voor iedereen. Aparte rokersruimte op terras, wat fijn is. Zoveel sauna´s dat het nergens druk is. Zeer mooi zwembad binnen en zeer mooie binnenruimtes voor relax ook.
Zoveel verschillende welness (behalve sauna ook andere dingen zoals jacuzzi´s, zoutwaterbad en nog meer) dat je daar een hele dag lekker mee bezig kan zijn.
Echt aanrader!
Niets dan lof over deze sauna, de mooiste en fijnste die we tot nu toe kennen.
Goed eten ook.
paul | 26-11-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Spa Sense" ?
Hoe waardeer je Spa Sense in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.037