Naturismegids

Sauna Grosthuizen

6.4

Gemiddeld cijfer van 23 beoordelingen.

Adresgegevens

Sauna Grosthuizen
Grosthuizen
1633 EK Avenhorn
0229-541646
Website
Lat: 52.621020
Long: 5.005109

Informatie

Nieuwe eigenaren, en doen hun best om het weer op te bouwen. Blijft goede gezellige familie sauna.
goed eten

Afstanden

  • Brussel 243 Km / 02:39
  • Utrecht 87 Km / 01:00

Video

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Sauna Grosthuizen

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna Grosthuizen. Laat het ons weten!
laat je niet masseren door de heer des huizes! met zogenaamde drukpunttechnieken!. het is een viespeuk. zit aan je kruis, borsten zodra hij de kans krijgt en vertelt dan dat dat energie banen lopen etc, kijkt tussen je billen, dekt borsten en kruis niet netjes af. gaat heel hard je lichaam schudden en je borsten ook. vol handtastelijkheden en heb vermoeden dat hij opnames heeft gemaakt. heb nadien al meerdere van dit soort verhalen gehoord.
ik doe geen aangifte omdat het de fijnste en gezelligste sauna is die ik ken en er heel graag naar toe ga. helaas hebben ze onlangs een medewerker ontslagen die geweldige gratis klankschaalsessies hield en een topmasseuse is. hierdoor en door de enge eigenaar is de kwaliteit en de zin om heen te gaan enorm verminderd .
de eigenaresse en het personeel zijn verder top evenals het restaurant.
ik vind het heel erg balen dat ik niet meer zo kan genieten als voorheen en kom er nu door voorgenoemde zaken bijna niet meer …
Von | 22-04-2019
Wij waren voor het eerst in deze sauna. Wat bij de entree meteen opviel was de wijze waarop je door de eigenaresse wordt ontvangen. Een stel dat binnenkwam had niet voor het eten gereserveerd en werd hier door de eigenaresse op een onvriendelijke toon op aangesproken. Net als bij een goed restaurant moet je reserveren voor het eten, zei de eigenaresse. Het eten is goed, maar gewoon gemiddeld, bleek achteraf. De sauna's zijn prima, schoon en op temperatuur. De baden net zo. Het is allemaal wat gedateerd, maar dat doet aan het saunaplezier niets af. Het personeel is vriendelijk. De eigenaresse loopt op haar laarsjes rond en lijkt zich overal mee te bemoeien, dat soms tot wrijving leidt. Toen ze achter de bar stond had ze geen contact met wachtende klanten. Gevolg lang wachten op je drankje Oh ja, misschien zouden alle bezoekers in de bar een badjas aan kunnen trekken. Wij hadden toch een leuke dag. Uiteindelijk wilden we bij vertrek afrekenen. Weer wachten, belletje drukken en na 5 minuten kwam de eigenaresse. Geen vraagje hoe wij onze eerste keer hadden gevonden of dat er nog opmerkingen waren. Advies is dat deze mevrouw een training klantvriendelijkheid gaat volgen. Want je wilt je als klant toch een beetje koning voelen. Misschien de volgende keer?
Hans | 02-03-2019
Het hangt er vanaf wat je gewend bent...maar zal hier niet meer komen...chagerijnigheid alom, en de viezigheid neemt toe...
Dennis van Eerbeek | 08-02-2019
Wij hebben de sauna als prettig ervaren. Overzichtelijk, de sauna was heet genoeg en koudwaterbad koud genoeg.
Dat is in andere sauna's nog wel eens een probleem.
Wij hebben een mooie middag gehad. Inderdaad, de sauna is wat verouderd maar je kunt niet voor 'n dubbeltje op de eerste rang zitten. Het is niet massaal.
N. Pronk | 14-01-2019
Het wordt steeds slechter. Gisteren geweest, redelijk druk. Kwam om 16.45 binnen. Geen welkomst kopje koffie. Om 19.00 bestelde ik een tosti. Kon niet pas na 20.00 uur. Mac Donalds wilde mijn geld wel! Eigenaresse neemt alleen bestellingen op voor vaste gasten. Als je er af en toe komt kijkt ze je aan en gaat ze glazen wassen. Klant is niet meer koning in deze zaak. Lange wachttijd bij de bar. Ze doen van alles, maar mensen helpen, NEE. gemiddelde wachttijd om een drankje te bestellen is een kwartiertje. Om 19.30 maar weer weggegaan. Geen aanrader dit. Jammer dat ik een 20 badenkaart heb gekocht in de zomer.
Anja | 06-01-2019
Ervaring absoluut negatief na een rondje sauna en voor opgieting wil je iets drinken dit duurt 20 minuten niet wegens drukte masr omdat de verantwoordelijke van de bar achter computer zit per toeval eigenaresse . Daarna opgieting en sauna rondje , even iets drinken en daarna douche helaas lukt dit niet geen water uit douche afgesloten door eigenaar. Avondje ontspanning eindigt infrustratie en kom tot conclusie hier ga ik niet meer heen. Jammer komen met 4 personen. Stukje geschreven in gastenboek dit was niet positief en helaas ik ken mensen die daar naar de sauna gaan en heb hier praatje over en de bladzijde is uit schrift gestuurd.
Ik zal niet iets positiefs over jullie sauna verkondigen.
Doe iets aam gastvrijheid,
Men komt voor sauna ,ontspannen en relaxen,
Helaas kut gevoel naar huis door alle negatieve invloed sorry voor deze bewoording maar het is niet anders.
Hoop dat jullie er iets mee doen.
Olga Waard | 20-12-2018
Koud eten en slechte service. Asociale eigenaar! Zie de uitzending van Zembla. Kom hier NOOIT meer.
Jules Klaver | 19-12-2018
We waren er via de social deal actie voor het eerst. Indruk was: hokkerig, sfeerloos en vies. Veel lijkt versleten en oud. Hygiëne laat te wensen over. Zoals zwarte schimmel aan de randen van de baden en vieze/kapotte voegen. Alle faciliteiten zijn er wel, maar het sauna gevoel blijft uit. Vrouw aan de receptie was wel kundig en kon goede tips geven over het gebruik van de sauna.
Barbara | 22-10-2018
Wij waren op 14-2-2018 met een WF deal bij deze sauna. Gelijkertijd liep er een actie vanwege Valentijnsdag. Misschien daarom erg druk, ook veel luidruchtige mensen in en buiten de saunahokjes. Oude jongens krentenbrood sfeer was niet prettig. Mannen met dikke blote pensen zaten aan de bar de sfeer te verpesten. Zelfs in het stiltehokje werd gepraat. De rustruimte boven was erg koud. De rustruimte van de klankschalen was wel behaaglijk.
Opgieting viel tegen. Kort en niet te warm. Kon daarna gewoon door naar het volgende hokje.
Personeel was wel heel aardig. Lunch was goed.
Ondanks dat ben ik niet meer van plan om te komen.
Tineke | 16-02-2018
Sauna Grosthuizen in een woord geweldig.
Goede sfeer, altijd het gevoel dat je welkom bent.
De klant is hier nog altijd koning.
Klankschalen sessie lekker om te ontspannen.
Het opgieten is geweldig.
En het eten is super, altijd vers en verrassend en vooral betaalbaar.
Ellen Verveen | 13-10-2017
Tot nu toe altijd prima.
Topsauna !
Ook eten onwijs goed !
Tonijnsalade is onovertroffen !
Muntjes voor de opgieting soms andere kleur/vorm?
Sfeer is tof !
Green Salade Bitter L. // Tonic // Ha | 10-08-2017
Gisteren daar geweest en de eerste indruk was goed.
Echter vrienden van ons waren er al een keer geweest (die waren nu ook mee) en die haalden een klacht over de eerst x. Hij had onder de zonnebank gelegen en kwam daar verbrand onder weg. Nou kan je zeggen dat het een eigen schuld is. Echter zei de eigenaar dat de lampen al erg verouderd was, en zo ook de zonnebank. We hadden niet het idee dat er iets met de klacht gedaan werd. Verder vond ik het buitenbad een beetje achteraf, echt zo van ohja dat hebben we ook nog. En het heet water bad kijkt uit op een lege zand vlakte? Verder zeker wel genoten goed eten, normale prijzen.
Dennis Bosch | 07-08-2017
Ik ben nu een aantal x op de kortingsbon geweest. Echter ga er niet meer naartoe. Er vallen mij te veel dingen op die mij niet bevallen. Heel veel (brom)vliegen die al jaren boven de doucheruimte liggen op de plexiplaat. Dat kan toch niet he! Verder van de zomer ook veel vliegen bij het warmwaterbad binnen, waar je uitkijkt op een troosteloze 'tuin' als je dat zo mag noemen. Er wordt niets mee gedaan. Verder wordt er buiten overal gerookt. Lig je heerlijk op een ligbed, dan wordy het weer verstoord door...juist.
De rustruimte boven is vrij koud. Klankschalensessie wel positief ervaren. Puntje, het eten is erg goed hoor.
LauraMilano
LauraMilano | 06-02-2017
Ik vind het achteruit gaan . Ook het eten
Carool | 11-11-2016
Heerlijke dag in deze -landelijk gelegen- sauna gehad. De ontvangst was zeer hartelijk (waar stellen ze zich nog voor als je een sauna binnenkomt?) De sauna is gemoedelijk, netjes, genoeg sauna's, en mijn uiensoep verrukkelijk. Opgieting door Gerda was top! Als je echt even weg wil uit de hectiek van alledag en drukke sauna's is dit een echte aanrader!
Astrid | 28-07-2016
Sfeer,gemoedelijkheid,betaalbaarheid en
bovendien de tomatensoep en de groene
salade zijn onovertroffen.Opgietingen
zijn top!

Deze klant komt op vrijdag.

TOPSAUNA !
Green Salade Bitter L. | 13-05-2016
Mijn sauna kaart van de vorige eigenaren is niet meer geldig en dat terwijl er maar 4 stempels opstaan en ik nog 6 keer tegoed heb .
Ik heb er wel €140,00 voor betaald belachelijk .
Door dit alleen al geef ik de sauna een 0
Zo zullen er veel met mij gedupeerd zijn .
Karin | 25-03-2016
Zeer gezellig en ontspannen sfeer.
Je wordt keurig geholpen.
Ik ben zeer tevreden.
Ze doen super hun best.
Ik kom hier al erg lang en dat zal zeker zo blijven.
cobus herders | 20-02-2016
Wij komen er ook al meer dan 25 jaar en wat een heerlijke sauna is dit. We gaan ook wel af en toe naar andere sauna's in Nederland maar vinden het altijd heerlijk om weer "thuis" te komen :)
Huiselijk, hygiënisch, gezellig, gemoedelijk en leuke mensen zijn de belangrijkste kernwoorden.
Rene | 14-01-2016
wij de ploeg uit enkhuizen/bovenkarspel e.o. zijn er al jaren op maandagavond kind aan huis,en we zijn zeer tevreden,ontspanning en een avondje uit.
jan peuk@hotmail .com | 14-01-2016
Ook 15 en 16 januari zal onze opgietmeester wederom een opgiet marathon houden. 14 16 18 20.45 en 22 uur. Kom en geniet. Reserveren via 0229541646 is aan te raden. Reserveer ook uw tijd voor het diner.
A. | 14-01-2016
Een heerlijke, huiselijke en gezellige sauna! Ik kom er al sinds begin jaren 90. Niet commercieel of groots en massaal, maar gewoon heerlijk thuis komen. En zèker sinds de nieuwe eigenaren het overgenomen hebben. Top!! Heerlijke opgieting en gemoedelijke sfeer.
Mieke Bakker | 14-01-2016
Ik ben nu 2 x bij deze sauna geweest op een zaterdag. Het is een fijne sauna en er hangt een goede sfeer.
Het is schoon, gezellig, goed eten en tegen normale prijzen. Ik heb meegedaan aan een klankschalensessie van een half uur en die was echt heerlijk. Als klap op de vuurpijl bleek het een opgietweekend te zijn die verzorgd werd door een opgietmeester. Ik heb 3 keer meegedaan, wat fantastisch. Echt de moeite waard. Ik ga zeker vaker komen.
Anne | 13-01-2016
Deze sauna is over genomen, en heet nu sauna grosthuizen. Het is altijd een gezellige familie sauna geweest, maar de eigenaren op leeftijd konden het niet meer aan. Nieuwe eigenaren doen 200 % hun best, en het blijft een top sauna en nu met heerlijke gerechten.
Gerard | 07-08-2015
Meer recensies van Gerard (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna Grosthuizen" ?
Hoe waardeer je Sauna Grosthuizen in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.026