Naturismegids

Sauna Grosthuizen

5.6

Gemiddeld cijfer van de laatste 27 reviews.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Sauna Grosthuizen
Grosthuizen
1633 EK Avenhorn
0229-541646

WebsiteContact
Lat: 52.621020 / Long: 5.005109
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over Sauna Grosthuizen

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna Grosthuizen. Laat het ons weten!
Hoi, we vonden het gezellig. Lief leuk kleinschalig. Eten prima. Personeel prima. 1x geweest in 2018.
Hoop maar dat gauw open. gaat.
Dat er iemand is die het overneemt. Sauna grosthuizen. 'm. Vr. Gr. Van willem& Marga Hekkema.
Marga hekkema _ fokker | 15-08-2022
Ben meerdere keren bij sauna Grosthuizen geweest .Prima Sauna,toen ik laatst weer wilde gaan had ik i. v.m de Corona eerst even gebeld, toen bleken ze helaas gesloten te zijn. Jammer dat zo´n mooi bedrijf de dupe is van de corona maatregelen. ik hoop dat er een nieuwe start kan worden geregeld,en wens een ieder daarbij veel succes
Koen Jaring | 05-08-2021
Wij zijn begin 2020 een paar keer geweest en vonden het een prettige sauna. Kleinschalig, maar niet kneuterig. Jammer dat het zakelijk blijkbaar niet goed ging. Hoop dat ze snel weer open gaan!
Cees en Marian Bakker | 30-08-2020
Kleine accommodatie ,een beetje ons kent ons sfeer. Als het niet te druk is dan is het er prima vertoeven. Keuken zeker uitproberen????. Kan niet wachten tot ze weer opengaan
Guust | 26-06-2020
Wij komen al jaren met plezier
Nanine | 20-05-2020
Bericht op hun FB-pagina 24-2-2020:
Sauna Grosthuizen is tijdelijk gesloten in afwachting van een doorstart. Door omstandigheden buiten onze macht om kunnen wij tot dat moment helaas niet verder.
Wij willen iedereen bedanken voor de afgelopen jaren en hopen dat er een positieve ontwikkeling komt.
Namens ons allemaal, hopelijk tot ziens.
Heeft u een voucher? Dan kunt u deze nog even bewaren of contact opnemen met de verkoper van de voucher voor teruggave van uw geld.
Margot | 24-02-2020
Meer recensies van Margot (2)
eigenaren niet klant vriendelijk sauna erg achter uit gegaan sinds deze mensen er in zitten komen er niet meer
joop | 22-02-2020
Onkangs deze sauna bezocht met mijn man. Wat n tegenvaller. Houtgestookte sauna werd niet warmer dan kamertemperatuur. Toen een andere gast een medewerkster haalde, duurde het nog zeker een half uur voordat de sauna een beetje op temperatuur was. De jacuzzi was stuk, kortsluiting na storm. Kan gebeuren maar hielp niet mee. De inrichting was oubollig en oogde wat viezig. Douches schoon, leken wel net opgeknapt, maar helaas n lauw piesstraaltje uit de douchekop. Zwembad en warm bad binnen waren oké. Ook bijzonder dat je behalve een tijd doorgeven om te lunchen, ook al direct moet vertellen wát je wilt bestellen. Dat terwijl het verre van druk was rond lunchtijd. De baas en bazin maakten ruzie in de keuken op gehoorafstand van de gasten, niet erg professioneel. Dit bezoek was voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Wietske | 22-02-2020
Stein Bovenkamer, je moet niet zomaar wat schrijven als je niet weet wat er precies gebeurt is. Slap lullen in de ruimte kunnen we allemaal wel.
Richard Veltman | 19-02-2020
De huurders van deze sauina zijn door de echte eigenaren, Cees en Tiny op straat gezet. Eind van februari 2020 moeten zij eruit zijn.het personeel is op 14 februari pas ingelicht en staan dus ook op straat. De huurders, Astrid en Peter zijn al begonnen met het verkopen van hun huisraad. Vaste gasten zijn hier tot vandaag ook niet van op de hoogte gesteld. Kijk dus goed wat je met nog eventuele kaarten kun doen!
Stein bovenkamer | 14-02-2020
Onbetrouwbaar: nu voor de 2e keer staat op de website dat ze open zijn ( is een gewone dag vandaag)maar de deur is dicht. Hier gaan wij niet meer naar toe.
Jo | 17-09-2019
Eerst op de site zelf wat inspiratie opgedaan.
gereserveerd voor 2 personen.
Achteraf een afknapper.
De eigenaresse is niet vriendelijk, de mensen/klanten in de sauna (gelukkig) wel.
Toiletten vies, onder gezeken en stinkt naar pis.
De sauna is erg klein, wat ik niet verwachte op de website.
De mensen/klanten die waren gefotografeerd op de website zag ik die dag dat wij er waren ook. (beetje griezelig)
Klanksessie was oké, bij de douchejes was voldoende douchegel.
Als je daar wil gaan eten s'avonds moest je reserveren!?, er was niemand die daar ging eten rond 18uur.
1maal aan het tafeltje op de afgesproken tijd voor het avondeten samen met mijn partner verder geen klanten of andere mensen in de eetzaal die daar gingen eten.
Kwam er niemand de dinerkaart brengen.
Na ongeveer 15 minuten ging ik zelf maar naar de bar om de dinerkaart te vragen en drankjes te bestellen, de eigenaresse ziet ons toch zitten? dacht ik bij me zelf!
Vol verbazing had ik bij de reservering van het avond eten al moeten doorgeven wat ik wilde eten op dat tijdstip volgens de eigenaresse en het leek of ze een beetje boos was, zo kwam wel het over! in het bijzijn van haar klanten.
Voor de rest viel de prijzen mee 10 euro per persoon intree.
Wij gingen alleen met een K.U.T. gevoel naar huis.
Qua sfeer en gezelligheid/vriendelijkheid is het in deze sauna ver te zoeken de eigenaresse is bazig en komt bazig over, wij voelden ons niet op ons gemak in deze sauna Grosthuizen.
Wat me ook opvalt op deze website, de goede reviews lijken van de vasten klanten te zijn.
Kan me niet voorstellen dat de mensen het naar hun zin hebben bij deze sauna!

Wij gaan er in iedere geval NOOIT MEER naartoe!!!
Stefan | 31-07-2019
Sinds jaren hier geweest samen met mijn dochter. We voelden ons zeer welkom. Heerlijk gegeten en heerlijke opgietsessies. Door de kleinschaligheid veel persoonlijke aandacht. Het ons kent ons sfeertje waar over wordt geklaagd is voor ons juist een reden om snel nog eens terug te komen
Johan | 25-07-2019
het,en het is daar geweldig en heerlijk eten ,
marie en piet stricker | 25-07-2019
ouwbollig.. bruine interieur in een allegaartje van gebouwtjes.. deels boerenstallen denk ik? gelegen achter een woonhuis/boerderij in grosthuizen.. had hier nóóit een sauna verwacht. maar moet eerlijk zeggen dat ik niks gemerkt heb van viezigheid of onvriendelijkheid.. ok.. soms moet je wat langer wachten.. en drankjes aan de bar bestellen maar de sauna en voorzieningen waren schoon en prima.. en het eten zelfs lekker. Opgietingen óók prima in orde en dat voor een schappelijk prijsje. Entree 12 euri pp. Waar naar zijn geld en een beetje aparte aankleding en sfeer.. gemiddelde leeftijd van 70..
japie | 05-05-2019
De sfeer ademt dat van een camping kantine uit. Oubollige inrichting en het lijkt de eigenaar ook niet te interesseren dat de sauna misschien wat aan zijn image mag doen.
De sauna faciliteiten waren oké, prima sauna's en zwembaden, en de opgieting en klankschalen sessie was prima.
Echter heerst er binnen de sauna geen cultuur van rust en hoorde ik gasten aan de bar door de sessie heen lachen.

We hebben er een maaltijd genuttigd maar die was rond uit vies. Een hete kip salade waarvan vooral de loempia saus de salade heet moest maken.
Het was echt niet te eten.
Bovendien was de bediening zeer slecht, er werd niet gevraagd of alles naar wens was en de manager reageerde chagrijnig en bazig.

Al met al een rumoerige bedoening, een "ons kent ons" sfeertje van gezelligheid dat deed vermoeden alsof je in een kroeg zat ipv een sauna.

Ik kan hem niet aanraden en ga er zeker niet nog eens naar toe.
Pat | 04-05-2019
U vraagt of anderen ook ervaringen willen delen, nou dat wil ik wel.
Helaas, maar 4 sterren. Half april ben ik na jaren weer's een avondje naar deze sauna geweest. Bij binnenkomst rond 5 uur kreeg je al te horen dat je pas na acht uur kon eten en dat je van te voren moest opgeven wat je wilde hebben. Er blijkt dus een nieuwe eigenaar te zijn dit het met de klantvriendelijkheid niet zo nauw neemt.
De sauna rammelt van kleine irritaties: Losse tegels, smerige toiletten, lagedruk douches waar een piesstraaltje uitkomt, een schuifdeur die uit de rails hangt. Een bar waar de bediening eerst glazen gaat staan wassen als je wat wilt bestellen. In de saunacabine werd ik geconfronteerd met vaste gasten die gezellig met elkaar grappen maakte. Iets dat jaren geleden al bekend was van deze sauna. Maar ik hoorde ook verhalen over de gang van zaken. De kok, dit de zoon van de eigenaresse blijkt te zijn, schreeuwt tegen ander personeel en loopt meerdere keren kwaad weg als het hem te druk wordt. Moet dan door z'n moeder worden gekalmeerd, waarna hij ook nog eens doet alsof de tent van hem is. Eerst dacht ik nog dat dat grappen waren, maar later op de avond bleek het tegendeel.
Ook verhalen over de eigenaar die alleengaande vrouwen benadert voor een privémassage kwamen langs en na de vorige recensie snap ik die nu beter.
Met veel moeite kon ik om kwart over 8 eten en heb ik een hamburger met friet gehad. Niet echt bijzonder en de friet was al aardig afgekoeld. Daarna ben ik maar naar de bar gegaan, want je wordt in het restaurant niet in de gate gehouden; als je in het restaurant wat wilt bestellen, moet je net de mazzel hebben dat er iemand van de bediening wat bij anderen komt brengen. En eenmaal aan de bar moest ik ook nog even wacht, zeg maar. In de keuken was er een stevige discussie gaande tussen moeder en de kok. Er moest nog iets klaargemaakt worden, maar de kok zou tot 9 uur werken en moest nog ergens optreden ofzo. Dat alle andere gasten aan de bar dat woordelijk mee kunnen genieten interesseert kennelijk niemand wat; die kok fluistert niet bepaald. Na eerst kwaad te zijn weggelopen kwam de kok toch terug om nog even snel een vergeten bestelling te maken voor mensen die op hun eten zaten te wachten. De eigenaresse kwam terug achter de bar, keek mij wel even aan, maar ging doodleuk een flauw grap vertellen aan twee -kennelijk- vaste gasten aan de bar. Ondertussen ging ze glazen staan wassen. Een van de vaste gasten wees in mijn richting en uiteindelijk werd ik dan toch bediend.
Later die avond wilde ik weer wat bestellen en zat een groep van zo'n zes vaste gasten aan de bar. Er was geen bediening, want de bardame stond driftig de vloer bij het zwembad te boenen. Het was kwart over 10 ofzo. Een bar vol mensen met allemaal lege glazen en geen bediening. Na een kwartier waren 6 gasten het wachten zat. Ze hebben zelf hun kluissleuteltjes gepakt en zijn mopperend naar huis gegaan. Ik kon 10 minuten later toch nog een drankje krijgen.
Ik noem dit dus geen kwaliteit want je voelt je geen gast. De mensen die deze sauna nu runnen hebben geen idee van het uitbaten van een horecagelegenheid. Ze hebben het druk met van alles en nog wat, maar dat een saunagast wel even kan wachten vinden ze de normaalste zaak.
Ronduit dus een dikke onvoldoende. Hoewel de sauna lekker heet was en de koude douche lekker koud, kom ik hier voorlopig niet meer. En dat is jammer.
Martijn van der Werf
Martijn van der Werf | 03-05-2019
Meer recensies van Martijn van der Werf (2)
Wij waren voor het eerst in deze sauna. Wat bij de entree meteen opviel was de wijze waarop je door de eigenaresse wordt ontvangen. Een stel dat binnenkwam had niet voor het eten gereserveerd en werd hier door de eigenaresse op een onvriendelijke toon op aangesproken. Net als bij een goed restaurant moet je reserveren voor het eten, zei de eigenaresse. Het eten is goed, maar gewoon gemiddeld, bleek achteraf. De sauna's zijn prima, schoon en op temperatuur. De baden net zo. Het is allemaal wat gedateerd, maar dat doet aan het saunaplezier niets af. Het personeel is vriendelijk. De eigenaresse loopt op haar laarsjes rond en lijkt zich overal mee te bemoeien, dat soms tot wrijving leidt. Toen ze achter de bar stond had ze geen contact met wachtende klanten. Gevolg lang wachten op je drankje Oh ja, misschien zouden alle bezoekers in de bar een badjas aan kunnen trekken. Wij hadden toch een leuke dag. Uiteindelijk wilden we bij vertrek afrekenen. Weer wachten, belletje drukken en na 5 minuten kwam de eigenaresse. Geen vraagje hoe wij onze eerste keer hadden gevonden of dat er nog opmerkingen waren. Advies is dat deze mevrouw een training klantvriendelijkheid gaat volgen. Want je wilt je als klant toch een beetje koning voelen. Misschien de volgende keer?
Hans | 02-03-2019
Het hangt er vanaf wat je gewend bent...maar zal hier niet meer komen...chagerijnigheid alom, en de viezigheid neemt toe...
Dennis van Eerbeek | 08-02-2019
Wij hebben de sauna als prettig ervaren. Overzichtelijk, de sauna was heet genoeg en koudwaterbad koud genoeg.
Dat is in andere sauna's nog wel eens een probleem.
Wij hebben een mooie middag gehad. Inderdaad, de sauna is wat verouderd maar je kunt niet voor 'n dubbeltje op de eerste rang zitten. Het is niet massaal.
N. Pronk | 14-01-2019
Het wordt steeds slechter. Gisteren geweest, redelijk druk. Kwam om 16.45 binnen. Geen welkomst kopje koffie. Om 19.00 bestelde ik een tosti. Kon niet pas na 20.00 uur. Mac Donalds wilde mijn geld wel! Eigenaresse neemt alleen bestellingen op voor vaste gasten. Als je er af en toe komt kijkt ze je aan en gaat ze glazen wassen. Klant is niet meer koning in deze zaak. Lange wachttijd bij de bar. Ze doen van alles, maar mensen helpen, NEE. gemiddelde wachttijd om een drankje te bestellen is een kwartiertje. Om 19.30 maar weer weggegaan. Geen aanrader dit. Jammer dat ik een 20 badenkaart heb gekocht in de zomer.
Anja | 06-01-2019
Ervaring absoluut negatief na een rondje sauna en voor opgieting wil je iets drinken dit duurt 20 minuten niet wegens drukte masr omdat de verantwoordelijke van de bar achter computer zit per toeval eigenaresse . Daarna opgieting en sauna rondje , even iets drinken en daarna douche helaas lukt dit niet geen water uit douche afgesloten door eigenaar. Avondje ontspanning eindigt infrustratie en kom tot conclusie hier ga ik niet meer heen. Jammer komen met 4 personen. Stukje geschreven in gastenboek dit was niet positief en helaas ik ken mensen die daar naar de sauna gaan en heb hier praatje over en de bladzijde is uit schrift gestuurd.
Ik zal niet iets positiefs over jullie sauna verkondigen.
Doe iets aam gastvrijheid,
Men komt voor sauna ,ontspannen en relaxen,
Helaas kut gevoel naar huis door alle negatieve invloed sorry voor deze bewoording maar het is niet anders.
Hoop dat jullie er iets mee doen.
Olga Waard | 20-12-2018
Koud eten en slechte service. Asociale eigenaar! Zie de uitzending van Zembla. Kom hier NOOIT meer.
Jules Klaver | 19-12-2018
We waren er via de social deal actie voor het eerst. Indruk was: hokkerig, sfeerloos en vies. Veel lijkt versleten en oud. Hygiëne laat te wensen over. Zoals zwarte schimmel aan de randen van de baden en vieze/kapotte voegen. Alle faciliteiten zijn er wel, maar het sauna gevoel blijft uit. Vrouw aan de receptie was wel kundig en kon goede tips geven over het gebruik van de sauna.
Barbara | 22-10-2018
Wij waren op 14-2-2018 met een WF deal bij deze sauna. Gelijkertijd liep er een actie vanwege Valentijnsdag. Misschien daarom erg druk, ook veel luidruchtige mensen in en buiten de saunahokjes. Oude jongens krentenbrood sfeer was niet prettig. Mannen met dikke blote pensen zaten aan de bar de sfeer te verpesten. Zelfs in het stiltehokje werd gepraat. De rustruimte boven was erg koud. De rustruimte van de klankschalen was wel behaaglijk.
Opgieting viel tegen. Kort en niet te warm. Kon daarna gewoon door naar het volgende hokje.
Personeel was wel heel aardig. Lunch was goed.
Ondanks dat ben ik niet meer van plan om te komen.
Tineke | 16-02-2018

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna Grosthuizen" ?
Hoe waardeer je Sauna Grosthuizen in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.025