Naturismegids

Amstelland Sauna

8.9

Gemiddeld cijfer van 9 beoordelingen.

Adresgegevens

Amstelland Sauna
Sportlaan 66
1421 TE Uithoorn
0297-530896
Website
Lat: 52.243070
Long: 4.816616
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 197 Km / 02:04
  • Utrecht 38 Km / 00:37

Reviews van bezoekers over Amstelland Sauna

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Amstelland Sauna. Laat het ons weten!
Vriendelijk personeel. Ruime sauna’s en ook in deze tijd heel lekker warm /heet. Whirlpool buiten super warm. Leuke mooie gezellige sauna complex , niet heel groot ,maar ruim voldoende.
Marjan | 12-12-2022
Meer recensies van Marjan (22)
Mevrouw Joke Klein kom je overal tegen met dit bericht. Ik ben een regelmatige bezoeker van Sauna Amstelland, ze hadden deze dag over aangegeven dat ze dicht zouden zijn. De reden was ook meer dan duidelijk l. Er zal niemand minder naar Uithoorn komen door dit stukje. Ik hoop ook niet dat u komt want het moet wel gezellig blijven..

Groeten
Raymond
Raymond De Jong | 01-06-2022
Ik zou graag een goede ervaring opschrijven !! Maar zondag 8 mei moederdag gesloten, terwijl er op de website wij zijn open !! De week er voor voucher besteld, gebeld 7 dagen in de week open ! Dus deze moeder dacht een relax dagje op moederdag ! Daar stonden wij dan, weer terug naar huis om te kijken bij welke sauna wij onze voucher konden
inwisselen ! Gelukkig vonden wij bij sauna centre du lac in Pijnacker een aardige medewerkster die zei dat wij welkom waren.Mooie sauna. Maar dit alles was wel 2 uur later en onnodig veel gereden ( benzine kosten) Ik de andere dag even gebeld naar sauna Amstelland wat ze hier op te zeggen hadden !! Het enige was excuus en daar bleef het bij !!! Wat vinden jullie hier nu van ??
Joke Klein | 12-05-2022
Vriendelijk personeel,prima keuken,maar er mag tussendoor wel een keer extra schoongemaakt worden!!!In de (mooie)relax ruimte lagen de nootjes chips etc.nog op de vloer van de vorige avond.Toiletten niet echt fris en schilderwerk zou ook niet verkeerd zijn!!
Sauna's zijn prima.
I.de Vries | 08-11-2021
Een heel gezellig complex met gemoedelijke/huiselijke sfeer. Geweldige keuken met zeer redelijke prijzen!
Kom hier zo graag dat ik hier vorige week een nabij gelegen hotelletje heb geboekt en 4 dagen in Sauna Amstelland heb genoten!!
Monique Vesters | 09-08-2021
Zo gezellig vind je ze niet snel meer!
de Vries | 03-08-2021
goed eten betaalbaar gezellige sfeer.
k.l.ruiter | 08-10-2013
Meer recensies van k.l.ruiter (4)
Ik kom regelmatig in Sauna Amstelland, mede omdat ik er vlak bij woon. Ik vind het altijd een heel gemoedelijke sfeer, je hoeft eigenlijk nooit te wachten of te reserveren.

Mooie tuin en vriendelijk personeel.
John | 16-05-2012
Wat een heerlijke dag vandaag! Deze tuin is echt perfect heerlijk houten, brede ligbed met een dikke kussen erop! Eten goed en meer dan betaalbaar.. inderdaad daar kunnen andere sauna's een puntje aan zuigen!!!
Caroline | 05-07-2011
Niet een heel groot complex. Recentelijk een nieuw stoombad gebouwd. Daarnaast nog 5 sauna's en een zwembadje van binnen naar buiten en 2 jacuzzi's. Meestal wel genoeg luie stoelen, maar ik mis nog steeds de voetenbankjes voor het comfort.Fatsoenlijke prijzen en een goede keuken.
denise en michel | 27-01-2011
Meer recensies van denise en michel (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Amstelland Sauna" ?
Hoe waardeer je Amstelland Sauna in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.037