Naturismegids

Amstelland Sauna

7.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 11 reviews.

Adresgegevens

Amstelland Sauna
Sportlaan 66
1421 TE Uithoorn
0297-530896

Website
Lat: 52.243070 / Long: 4.816616
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 197 Km / 02:06
  • Utrecht 38 Km / 00:38

Reviews van bezoekers over Amstelland Sauna

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Amstelland Sauna. Laat het ons weten!
Eten is super goede verhouding prijs/kwaliteit.
Schoonmaak mag beter.
Wiebe Fennema
Wiebe Fennema | 14-03-2024
Fijne sauna,ik lees hier reacties die ik ook zie op andere sites,beslis zelf wat u vind.onder de rook van Amsterdam, met de gemoedelijkheid van het platteland.topkeuken en dito personeel. Klein maar fijn.
Bas | 21-02-2024
Woensdag geweest, alles schoon, eten prima heb gezellig gehad. Prijs is prima.
Marina | 02-02-2024
De keuken is prima, de sauna niet onderhouden en smerig. De vaste gasten zijn verschrikkelijk luidruchtig (doof?) en schreeuwen de hele dag tegen elkaar. De bediening schreeuwt net zo hard en hinnikt zo mogelijk nog harder. Je komt hier niet voor je rust… van relaxen komt we niet veel. Niet fijn !
Monique | 20-12-2023
Wij gaan regelmatig naar Sauna Amstelland. Gewoon ff paar uurtjes, betaalbaar, wat je nodig hebt is er. Verder basic.

Afgelopen zondag waren wij paar uurtjes.
Thuis kwamen wij erachter dat wij onze handdoeken hadden laten hangen. Stom onze eigen fout natuurlijk maar balen want 1 grote handdoek is vrij nieuw.

Wij belde op en een dame gaf aan dat ze dat op dat moment niet kon checken en dat de volgende ochtend de schoonmakers de handdoeken wel tegen komen en dat ze dan gewassen worden.

Nou top dachten wij. Dinsdag ging ik uit mijn werk langs .
Nee niks gevonden. Ik zeg oh misschien in wasmachine? Oh ja zou kunnen maar die draait nu. Wij bellen u later vanmiddag. Werd niet gedaan.
Wij zelf weer bellen.
Van ene personeel naar andere was het antwoord, nee wij hebben ze niet.

Nou heel bijzonder verhaal. Nogmaals het is onze eigen fout maar waar zijn ze? Door een klant meegenomen? Door schoonmakers? Door personeel?
Is toch bijzonder?
Antwoord was gewoon ja jammer, tot ziens!!
Echt bizar!
Mr mrs Wood | 14-11-2023
PAS op mensen: NA een dagje sauna bezoek onze dure zonnebril vergeten uit de badjas te halen. Stom maar meteen gebeld en men had de bril gevonden,Die zouden we een paar weken later ophalen omdat we niet in de buurt wonen.Geen punt volgens de sauna en men zou de bril bewaren met onze naam erop geplakt
Maar helaas ,bij aankomst na 2 weken gevraagd naar de bril,maar nergens te vinden.De dure bril was dus gewoon weg!!! Je kunt er toch op moeten vertrouwen dat hun de gevonden voorwerpen goed bewaren na hun toezegging .Fouten worden gemaakt maar Me nam ook geen enkele verantwoordelijkheid of een geste naar ons toen.Zelfs niet na diverse mails en aangetekend schrijven ,daar werd totaal niet op gereageerd!! Dus wees gewaarschuwd
Nico Buissant | 16-06-2023
Vriendelijk personeel. Ruime sauna’s en ook in deze tijd heel lekker warm /heet. Whirlpool buiten super warm. Leuke mooie gezellige sauna complex , niet heel groot ,maar ruim voldoende.
Marjan | 12-12-2022
Meer recensies van Marjan (33)
Mevrouw Joke Klein kom je overal tegen met dit bericht. Ik ben een regelmatige bezoeker van Sauna Amstelland, ze hadden deze dag over aangegeven dat ze dicht zouden zijn. De reden was ook meer dan duidelijk l. Er zal niemand minder naar Uithoorn komen door dit stukje. Ik hoop ook niet dat u komt want het moet wel gezellig blijven..

Groeten
Raymond
Raymond De Jong | 01-06-2022
Ik zou graag een goede ervaring opschrijven !! Maar zondag 8 mei moederdag gesloten, terwijl er op de website wij zijn open !! De week er voor voucher besteld, gebeld 7 dagen in de week open ! Dus deze moeder dacht een relax dagje op moederdag ! Daar stonden wij dan, weer terug naar huis om te kijken bij welke sauna wij onze voucher konden
inwisselen ! Gelukkig vonden wij bij sauna centre du lac in Pijnacker een aardige medewerkster die zei dat wij welkom waren.Mooie sauna. Maar dit alles was wel 2 uur later en onnodig veel gereden ( benzine kosten) Ik de andere dag even gebeld naar sauna Amstelland wat ze hier op te zeggen hadden !! Het enige was excuus en daar bleef het bij !!! Wat vinden jullie hier nu van ??
Joke Klein | 12-05-2022
Vriendelijk personeel,prima keuken,maar er mag tussendoor wel een keer extra schoongemaakt worden!!!In de (mooie)relax ruimte lagen de nootjes chips etc.nog op de vloer van de vorige avond.Toiletten niet echt fris en schilderwerk zou ook niet verkeerd zijn!!
Sauna's zijn prima.
I.de Vries | 08-11-2021
Een heel gezellig complex met gemoedelijke/huiselijke sfeer. Geweldige keuken met zeer redelijke prijzen!
Kom hier zo graag dat ik hier vorige week een nabij gelegen hotelletje heb geboekt en 4 dagen in Sauna Amstelland heb genoten!!
Monique Vesters | 09-08-2021
Zo gezellig vind je ze niet snel meer!
de Vries | 03-08-2021
goed eten betaalbaar gezellige sfeer.
k.l.ruiter | 08-10-2013
Meer recensies van k.l.ruiter (4)
Ik kom regelmatig in Sauna Amstelland, mede omdat ik er vlak bij woon. Ik vind het altijd een heel gemoedelijke sfeer, je hoeft eigenlijk nooit te wachten of te reserveren.

Mooie tuin en vriendelijk personeel.
John | 16-05-2012
Wat een heerlijke dag vandaag! Deze tuin is echt perfect heerlijk houten, brede ligbed met een dikke kussen erop! Eten goed en meer dan betaalbaar.. inderdaad daar kunnen andere sauna's een puntje aan zuigen!!!
Caroline | 05-07-2011
Niet een heel groot complex. Recentelijk een nieuw stoombad gebouwd. Daarnaast nog 5 sauna's en een zwembadje van binnen naar buiten en 2 jacuzzi's. Meestal wel genoeg luie stoelen, maar ik mis nog steeds de voetenbankjes voor het comfort.Fatsoenlijke prijzen en een goede keuken.
denise en michel | 27-01-2011
Meer recensies van denise en michel (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Amstelland Sauna" ?
Hoe waardeer je Amstelland Sauna in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.037