Naturismegids

Thermae Son

7.5

Gemiddeld cijfer van 32 beoordelingen.

Adresgegevens

Thermae Son
Planetenlaan 2 B
5691 PM Son en Breugel
0499-476383
Website
Lat: 51.522058
Long: 5.507151

Informatie

Afstanden

  • Brussel 142 Km / 01:44
  • Utrecht 92 Km / 01:04

Reviews van bezoekers over Thermae Son

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermae Son. Laat het ons weten!
Slechte service en kwaliteit personeel is belabberd
Willem | 24-05-2018
Vandaag 28 Mei, wat zullen we doen op deze, voor ons, speciale dag, nl onze 15de trouwdag. SAUNA, ondanks de hitte. Ons huwelijksaanzoek was immers ook in de sauna, in het koude dompelbad. Op naar Son en Breugel onze favoriete,sauna. En wat hebben we genoten. Heerlijk romantisch onder het prieeltje wat drinken. Piet kwam ons een ijsje brengen. En ik vroeg hem, wat moet ik, me voorstellen, met opgietingen met als thema liefde? Ja zegt Piet, romantische muziek en bloemengeuren. Dus ik zeg, Wim moeten we misschien toch maar doen op deze,speciale dag. En we ver telde Piet wat het voor ons voor een dag was. Helaas ging mijn man niet mee naar de opgietingen, was hem te warm. Maar ik ging wel, En Piet begint, te vertellen, over de sauna hoe je moet afkoelen ed. En toen zei hij......Er is een paar onder ons, wat 15 jaar getrouwd is en ze vieren het omdat hij 15 jaar geleden haar ten huwelijk vroeg in het koude dompelbad, en ik vind dat we even lang zullen ze leven moeten zingen. En dat deden ze ...... in die hete sauna. GEWELDIG. En als klap op de vuurpijl, legde hij een, bevroren hart op het "vuur" hoe mooi is dit.???? Super leuk, Piet bedankt en tot de volgende keer. Want wij komen terug!!! En niet als we 25 jaar zijn getrouwd, veel eerder!!!!
Rieke,Smeets van den Berg | 28-05-2017
Wat een ver-schrik-ke-lij-ke ervaring. Zo sfeerloos! Alles vies en ongezellig. Het toppunt was DE SCHAAR. Er hangt een schaar met daarbij de tekst: 'deze schaar gebruiken in nood bij het vastzuigen van haar.' Hoe kan dit?! Het lijkt nu of het zo vaak gebeurt dan ze er maar vast een schaar voor hebben hangen. Bij opening langer dan 25 jaar geleden was deze sauna vast het einde, maar dit kan echt niet meer! Ik snap niet dat mensen daar vrijwillig komen. Wel een leuk verhaal thuis..
Loes | 03-03-2017
vrijdag naar son gereisd,,heerlijk gegeten dat mag even gezegd worden ,een 10 voor de keuken .
maar ook een 10 voor de opgietingen ,heerlijk en erg gezellig was de opgieten apreski ,
ongelooflijk was de muziek ,erg bedankt piet !
mariet | 07-01-2017
Ik kom al jaren met enige regelmaat in deze sauna. Het is een fijne plek met een geweldige keuken en mooie tuin. Het sauna gedeelte en de sanitaire ruimten moeten nu toch echt een opknapbeurt hebben. Het oogt nogal versleten en smoezelig. Als het wat drukker is zijn de toiletten en douches ronduit smerig. Ook is het erg rumoerig. Het lijkt soms meer op een kroeg dan een sauna. Kortom 10 jaar geleden was het een top sauna maar nu steeds onaantrekkelijke voor de rust zoekende sauna ganger. Jammer!
M. Van Vark | 04-11-2016
Vrijdag avond naar thermae son ,met 4 vriendinnen
erg gezellig ,lekker gegeten ,niet al te druk.
super fijne opgieting eigenlijk te volle sauna ,
met ---- ja --u leest het goed ---==+++met HARDROCK MUZIEK MET ====DOCTER POLLEPEL.,PIET.
Al honderden opgietingen meegemaakt ,maar dit was echt zo leuk .
Een aanrader om op de vrijdagavond naar son te reizen.
Mariet | 10-07-2016
zaterdag 28 mei naar thermae son geweest met 3 vriendinnen ,lekker eten ,een 10 voor de keuken .
heerlijke yoga opgieten mee gedaan met cora en piet,
dit was heel erg geweldig fijn ,de opgietingen die wij daarna nog hebben mee gedaan waren niet voor herhaling vatbaar ,gewoon veel te heet en gedaan door een buitenlands vrouwtje die beter terug kan gaan naar het land waar zij wel te verstaan en begrijpen .
bianca | 31-05-2016
Meer recensies van bianca (2)
Afgelopen donderdag met vriendin sauna bezocht. Het was fantastisch mooi weer en extreem rustig dus hebben genoten. De opgiet sessie met scrub en honing was TOP.
Minpunt vonden wij wel dat er geen snoepjes / pinda's voor de bezoekers meer waren ????
Warm voetenbad was wrsl lek stond weinig water in en lavendel bad lag een witte schuimlaag op ( zag er niet aantrekkelijk uit)
Verder heerlijk gegeten.

Tot een volgende keer
Colinda | 17-05-2016
vandaag weer deze sauna bezocht ,
heerlijk gegeten ,heerlijke opgietingen van docter poll .
alleen het licht viel uit in de tuin toen wij daar gezellig zaten te borrellen
patricia | 16-04-2016
Vandaag naar Thermae son geweest,perfecte keuken ,sauna's prima ,opgietingen een grote flop,waar haal je zo'n onprofessioneel en onsympathiek personeel vandaan ?
Dit hebben we al eens vaker getroffen op zaterdag.
Randy | 06-02-2016
Afgelopen zaterdag naar thermae son geweest,
het niveau van de opgietingen is sterk gedaald
2 dames aan het roer de eerste maakt het in 2 minuten zo heet dat de helft al naar buiten loopt en nummer 2 kan beter naar het toneel gaan ,staat een of ander flauw toneelstuk op te voeren wat niemand kan verstaan
ze heeft wel mooie wappertechniek maar je voelt er niets van .
welke dagen zijn er wel fijne opgietingen,wij zijn enkele weken geleden op zondag geweest ,dat was ook een tegenvaller.
patricia | 25-01-2016
Vrijdag sauna bezocht. Fantastische ervaring. Niet al te grote sauna maar alle faciliteiten zijn uitstekend. Ga hier zeker vaker terugkomen
Geert-jan van den oord | 23-01-2016
Vandaag 29-12 naar de sauna. Het was een hele drukke dag, te druk.
Te weinig personeel, wachten bij binnenkomst, wachten voor een drankje, wachten om te betalen. Bij binnenkomst vertelde de mevrouw dat het een hele drukke dag zou worden. Als je dit weet speel hier dan op in!!!!!!!!
Hygiëne; SLECHT!!!!!
Om 10.30 uur lag het putje in de douche vol vieze lange haren, om 16.15 uur lag het er nog steeds!!!!!!
Overal lag water, daardoor extra glad, er werden geen monsters genomen van baden. Om 14.30 werd er pas voor het eerst door een mevrouw met een trekker water weggenomen. JAMMER.
Mieke | 29-12-2015
Sauna Marathon in Son gehad. Super genoten met mijn zussie, dochter en dinnekuh. Heerlijke opgietingen, scrub, masker en klankschalensessie.
En lekker gegeten en het personeel is altijd erg vriendelijk. Dikke pluim.

Jan, Piet en Peter, Reuze Bedankt hoor.

Ik zeg iedere maand doen :-)
Jolanda | 09-11-2015
Van alle sauna's die ik bezocht heb (vooral in Brabant) blijft dit toch de prettigste. Niet te groot, vaak rustig, goede keuken en hele leuke opgietingen. Ik lees soms dat het personeel onvriendelijk was bij andere mensen, maar ik heb hier zelf in al die keren nooit iets van gemerkt.
Ernie | 04-11-2015
Vandaag wilde ik een bezoek brengen aan Thermae Son. Ik had samen met mijn vriendin een Herfstarrangement geboekt met ontspannings- /sportmassage. Het verbaasde me al dat de bevestiging geen soort massage en geen tijdstip aangaf en bij aankomst bleek dat we de gewenste massage konden krijgen zo rond etenstijd als we weer naar huis wilden. Ons werd een andere massage aangeboden. Echter gezien de eerdere ervaring met ca 20 minuten "aaien" voor 29 euro p.p. was dat geen optie. Daarbij opgeteld dat mijn man na ons laatste bezoek een schimmelinfectie op zijn rug had opgelopen en het personeel zeer onvriendelijk is, zijn we onverrichter zake vertrokken. Het zal duidelijk zijn dat we deze sauna nooit meer zullen bezoeken.
Toos van Heerebeek | 30-10-2015
Prima sauna met een heerlijk keuken en opgietingen van grote klasse! Een aanrader!
Nelleke | 27-09-2015
Joph - zondag 23 aug

Vanmiddag een treffer. Om 3 uur een 'opgieting' met Piet. Tjonge wat een feest. Het bestond uit allemaal fasen. Geuren en kleuren, flink heet. Wapperen met paraplu. Naar buiten afkoelen onder douche, en dan weer gewoon verder met het ritueel alsof het niet op kon. Daarna om 5 uur (voor de liefhebbers), als slagroom op het toetjes nog een klank-'bad' (oa. met klankschalen) in de sauna. Top middag gehad.
joph | 24-08-2015
Gisteren voor het eerst in deze sauna geweest. Ik kan alleen maar zeggen dat het slecht was. We komen binnen en er stond al een niet al te vriendelijke mevrouw achter de balie. Daarna douchen en er is alleen maar zeep te vinden. Dus geen shampoo of cremespoeling.
Mijn teen daarna flink opengehaald aan het bubbbad wat een dag later nog steeds bloed. Waarna we iets gingen eten en drinken. Daar troffen we wederom een chagerijne bediende aan. Ik vind de vriendelijkheid ver te zoeken en alles een beetje oudbollig binnen. buiten is het erg mooi maar wel klein. Dit was de eerste maar ook zeker de laatste keer hier.
jolien | 08-04-2015
Afgelopen zondag naar thermaeson geweest met mijn 2 zoontjes,
wij vonden het super ,vooral de opgietingen met saunnameester piet ,wat kan deze man goed met kinderen omgaan ,mijn zoontje gaat er zelfs een spreekbeurt over doen ,hij komt er niet over uitgepraat .
heel snel komen we weer.
eten was ook erg goed .

tot snel
jaqueline | 26-02-2015
Meer recensies van jaqueline (4)
Vrijdagavond voor de eerste keer in Thermaeson geweest,
Begonnen met heerlijke vis salade bij de openhaard .
Daarna twee opgietingen met heerlijke geuren, keiharde wappers,en prachtige rustgevende muziek.
Na de tweede opgieting nog heerlijke mint
Deze opgietingen werden gedaan door een kale man zijn naam ben ik vergeten!
Heerlijk ontspannen gingen we weer naar huis ,zeker voor herhaling vatbaar
bibi | 17-01-2015
Meer recensies van bibi (2)
Kom hier vaak. Lopend door de tuin zie je eekhoorns springend en lopend verschijnen. Keuken vind ik de beste van alle sauna's die ik bezocht heb. Saunacabines zijn Ok. Hygiëne staat hoog in het vaandel. Kan er heerlijk mijn Rust vinden.
Eric | 08-06-2014
Thermen son is vanaf afgelopen zondag onze sauna,
wij hebben deze als geweldig ervaren ,wij waren hier voor het eerst!
Opgietingen meegedaan met saunameester piet ,geweldig fijne opgieting met scrub , honing en veel humor .
Ook nog een klankschalen sessie gedaan meegedaan met deze man ,
was erg druk ,maar geweldig goed.
Eten is hier ook erg goed trouwens ,goede sfeer in het hele complex.
echt een aanrader!!!!!!!!!!!!!

THERMEN SON !!!!!!!!!!!!!!
ramado en suzan | 25-11-2013
Meer recensies van ramado en suzan (2)
leuk personeel sauna cabine"s zien er leuk uit,
iets te klein vind ik
buiten cabine is echt zeer mooi
de tuin ligt er netjes bij
het eten is uitgebreid en lekker
en zeker de opgietingen die we hebben gehad van sauna meester jan waren professioneel te noemen
in een woord geweldig
sam | 03-11-2013
deze sauna als prettig ervaren ,
2 opgietingen meegedaan met saunameester piet waarvan een scrubopgieting ,heel fijne opgieting zeker mijn vrouw vond het extra fijn
ook de honingmassage ,een weldaad voor de huid
jacco | 06-10-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermae Son" ?
Hoe waardeer je Thermae Son in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022