Naturismegids

Thermae Son

8.1

Gemiddeld cijfer van de laatste 15 reviews.

Adresgegevens

Thermae Son
Planetenlaan 2 B
5691 PM Son en Breugel
0499-476383

WebsiteContact
Lat: 51.522058 / Long: 5.507151
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 142 Km / 01:33
  • Utrecht 89 Km / 00:56

Reviews van bezoekers over Thermae Son

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermae Son. Laat het ons weten!
Vandaag heerlijk genoten bij Thermen Son. Rustige, schone en gemoedelijke sauna. Voldoende parkergelegenheid. Zeer vriendelijk personeel. Heb me tijdens de lunch alleen groen en geel zitten ergeren aan een medebezoekster. Een vriendelijke jonge medewerkster gaf de mevrouw een tomatensoep. De mevrouw mokte en liet de soep staan. En vroeg daarna om witte wijn, 2 wijnglazen en ijsblokjes. De jonge medewerkster verward achterlatend. Mevrouw was echt onbeschoft tegen het personeel. Het personeel vertelde dat er geen glazen bij het water mocht. In verband met mogelijk glasscherven in het water of onnodige ongelukken. Enkele dagen geleden waren er kunststof glazen die wel meemochten bij het water. Mevrouw was boos en was zeer duidelijk gewend haar zin te krijgen. Het jonge personeel bleef vriendelijk en netjes. Ik moest echt moeite doen om me er niet mee te bemoeien. Beste personeel, jullie deden het geweldig. Regels zijn regels en veiligheid van iedereen is belangrijk. Dank jullie wel voor vandaag en tot de volgende keer.
Joyce | 08-04-2024
We hebben een heerlijke dag gehad en enorm genoten van de mooie sauna's binnen en buiten. Alles ziet er perfect uit, mooi verzorgde en schone ruimten, prachtig aangelegde tuin waar je heerlijk kunt relaxen. De opgieting door Piet verzorgd was heel fijn. Erg vriendelijke medewerkers in het restaurant en we hebben lekker gegeten. Kortom een dag om niet snel te vergeten.
patricia heezen | 03-03-2024
Dankjewel Inge voor je bereidwillige service verlening! Super van je!
Frances | 14-01-2024
Kom al jaren bij de sauna in son. Diverse sauna bezocht, luxe tot basic, son blijft voor mij de beste. Keuken vind ik de beste die er is, betaalbaar, prijs/kwaliteit is super. Kleinschalige sauna, heerlijke opgietingen. Zwembadwater is nu iets frisser tov vroeger.
Kortom, voor mij is er geen ander zo favoriet als deze!
Chantal | 26-12-2023
3 koude sauna's. De kruidentempel te koud. Turkse stoombad te koud, weinig stoom, de kleurensauna te koud.
De opgieting super. Vriendelijk personeel, goede lunch.
Henny | 15-01-2023
Leuke sauna midden in het groen. Wel een trage bediening. Broodje zalm was meer een broodje sla.
P.Jansen | 09-07-2021
Afgelopen zondag thermae son bezocht, lekker gegeten
niet al te druk ,vriendelijk personeel ,opgietingen ver onder de maat ,ene zekere willem en peter .
willem bakt er helemaal niks van ,heeft totaal geen ervaring.
peter is een onvriendelijk manneke ,opgietingen is ook niks voor hem .
waardeloos ,verpeste onze hele dag .
leny | 08-01-2020
vrijdag 29 november met vriendin naar sauna Son geweest; 48 uur nadien beiden een darminfectie; braken, diarree en koorts, inmiddels al 8 dagen ziek! Gebeld of hier meer bekend over was; de heer Zandvoort die mij te woord stond zei alleen maar dat hij zelf ook in bed lag.... (??) Als het aan eten zou hebben gelegen zou je binnen 12 uur last krijgen, maar nu ben ik bang voor Legionella of Salmonella besmetting....
Evelyn Lijding | 08-12-2019
Gister dagje sauna met m'n zus. Heerlijke dag gehad. Het was er gezellig druk, er hing een fijne sfeer. Erg vriendelijk personeel, en de
opgietingen waren heerlijk. Tussendoor wat gegeten en gedronken in het restaurant, erg lekker. Heerlijke dag gehad, we komen zeker nog eens terug .
Marjan | 10-11-2019
Vorige week woensdag naar Thermaeson geweest,,lekkere plek daar zo tegen de bossen .
een fijne dag gehad met heerlijk eten en fijne opgietingen van piet ,gewoon heerlijk.
ook wel eens opgieting gehad van jan . zeer rumoerig en slecht georganiseerd.en steeds weer naar buiten en naar binnen .
deze geeft ook totaal geen uitleg over de sessie en het afkoelproces.
gerrie | 27-02-2019
Meer recensies van gerrie (5)
Gaan vaak (zeker 1x per maand) naar deze sauna. Het is er heerlijk! Kleinschalig, vriendelijk personeel bij receptie, restaurant en bij de opgietingen. Het is er heerlijk vertoeven en alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een goede en ontspannen saunadag. Het eten is het beste van alle sauna die ik ooit bezocht heb...zeer goede kaart en verse ingrediënten. En de tuin is veruit de mooiste van alle sauna die ooit bezocht zijn. Kortom...fantastische plek!
Silvia | 09-01-2019
Na al het “grote saunagebeuren” van diverse ketens weer een keer gekozen voor Thermae Son. Omdat we hier beide keren op een familie zondag waren was de leeftijdsopbouw divers. In onze beleving komt hier toch meer een iets ouder publiek en zijn er veel regelmatig terugkerende gasten. In de loop van de jaren zijn wij hier wel eens vaker geweest en nu zie ik in de vergelijking met andere sauna’s dat het wel enigszins gedateerd aan doet. Dat neemt niet weg dat ze voldoende aanbod en diversiteit aan sauna’s hebben en dat het schoon is. Daarnaast waren we prettig verrast door de aangename op gietingen. Ons viel op dat daar waar we bij grote complexen vaak al met 15 tot 20 minuten buiten stonden het er bij deze sauna meesters wel wat anders aan toe gaat. Kalme opbouw, relaxte sfeer en geen show maar gewoon genieten van de rust. We hebben bij 2 bezoeken in de drie afgelopen weken twee verschillende sauna meesters mee gemaakt dus aandacht en kwaliteit kan hier bijna geen toeval zijn. Het hele sauna complex is niet erg groot maar biedt voldoende ruimte en wij hebben het nergens als druk ervaren. Ook al lang niet meer meegemaakt; geen wachtrijen of kaartjes nodig bij de opgieting. Voor wat het eten betreft niets dan lof. We hebben verder gekeken dan de basis kaart en hoewel hetgeen uit de keuken kwam er ook goed uit zag hadden wij gekozen voor het maandmenu. Daar kunnen qua prijs en kwaliteit andere Nederlandse saunacomplexen een voorbeeld aan nemen. Wij vonden onze bezoeken aan Thermae Son zeer geslaagd, mede door de zeer goede opgietingen zonder poespas, het lekkere eten en het vriendelijke personeel. Wie bovendien voldoende heeft aan een kleiner zwembad, keuze uit 6 verschillende sauna’s en zich niets aantrekt van het enigszins gedateerde karakter… die kan het hier gerust eens proberen.
Marcel | 17-12-2018
Slechte service en kwaliteit personeel is belabberd
Willem | 24-05-2018
Vandaag 28 Mei, wat zullen we doen op deze, voor ons, speciale dag, nl onze 15de trouwdag. SAUNA, ondanks de hitte. Ons huwelijksaanzoek was immers ook in de sauna, in het koude dompelbad. Op naar Son en Breugel onze favoriete,sauna. En wat hebben we genoten. Heerlijk romantisch onder het prieeltje wat drinken. Piet kwam ons een ijsje brengen. En ik vroeg hem, wat moet ik, me voorstellen, met opgietingen met als thema liefde? Ja zegt Piet, romantische muziek en bloemengeuren. Dus ik zeg, Wim moeten we misschien toch maar doen op deze,speciale dag. En we ver telde Piet wat het voor ons voor een dag was. Helaas ging mijn man niet mee naar de opgietingen, was hem te warm. Maar ik ging wel, En Piet begint, te vertellen, over de sauna hoe je moet afkoelen ed. En toen zei hij......Er is een paar onder ons, wat 15 jaar getrouwd is en ze vieren het omdat hij 15 jaar geleden haar ten huwelijk vroeg in het koude dompelbad, en ik vind dat we even lang zullen ze leven moeten zingen. En dat deden ze ...... in die hete sauna. GEWELDIG. En als klap op de vuurpijl, legde hij een, bevroren hart op het "vuur" hoe mooi is dit.???? Super leuk, Piet bedankt en tot de volgende keer. Want wij komen terug!!! En niet als we 25 jaar zijn getrouwd, veel eerder!!!!
Rieke,Smeets van den Berg | 28-05-2017
Wat een ver-schrik-ke-lij-ke ervaring. Zo sfeerloos! Alles vies en ongezellig. Het toppunt was DE SCHAAR. Er hangt een schaar met daarbij de tekst: 'deze schaar gebruiken in nood bij het vastzuigen van haar.' Hoe kan dit?! Het lijkt nu of het zo vaak gebeurt dan ze er maar vast een schaar voor hebben hangen. Bij opening langer dan 25 jaar geleden was deze sauna vast het einde, maar dit kan echt niet meer! Ik snap niet dat mensen daar vrijwillig komen. Wel een leuk verhaal thuis..
Loes | 03-03-2017
vrijdag naar son gereisd,,heerlijk gegeten dat mag even gezegd worden ,een 10 voor de keuken .
maar ook een 10 voor de opgietingen ,heerlijk en erg gezellig was de opgieten apreski ,
ongelooflijk was de muziek ,erg bedankt piet !
mariet | 07-01-2017
Ik kom al jaren met enige regelmaat in deze sauna. Het is een fijne plek met een geweldige keuken en mooie tuin. Het sauna gedeelte en de sanitaire ruimten moeten nu toch echt een opknapbeurt hebben. Het oogt nogal versleten en smoezelig. Als het wat drukker is zijn de toiletten en douches ronduit smerig. Ook is het erg rumoerig. Het lijkt soms meer op een kroeg dan een sauna. Kortom 10 jaar geleden was het een top sauna maar nu steeds onaantrekkelijke voor de rust zoekende sauna ganger. Jammer!
M. Van Vark | 04-11-2016
Vrijdag avond naar thermae son ,met 4 vriendinnen
erg gezellig ,lekker gegeten ,niet al te druk.
super fijne opgieting eigenlijk te volle sauna ,
met ---- ja --u leest het goed ---==+++met HARDROCK MUZIEK MET ====DOCTER POLLEPEL.,PIET.
Al honderden opgietingen meegemaakt ,maar dit was echt zo leuk .
Een aanrader om op de vrijdagavond naar son te reizen.
Mariet | 10-07-2016
zaterdag 28 mei naar thermae son geweest met 3 vriendinnen ,lekker eten ,een 10 voor de keuken .
heerlijke yoga opgieten mee gedaan met cora en piet,
dit was heel erg geweldig fijn ,de opgietingen die wij daarna nog hebben mee gedaan waren niet voor herhaling vatbaar ,gewoon veel te heet en gedaan door een buitenlands vrouwtje die beter terug kan gaan naar het land waar zij wel te verstaan en begrijpen .
bianca | 31-05-2016
Meer recensies van bianca (2)
Afgelopen donderdag met vriendin sauna bezocht. Het was fantastisch mooi weer en extreem rustig dus hebben genoten. De opgiet sessie met scrub en honing was TOP.
Minpunt vonden wij wel dat er geen snoepjes / pinda's voor de bezoekers meer waren ????
Warm voetenbad was wrsl lek stond weinig water in en lavendel bad lag een witte schuimlaag op ( zag er niet aantrekkelijk uit)
Verder heerlijk gegeten.

Tot een volgende keer
Colinda | 17-05-2016
vandaag weer deze sauna bezocht ,
heerlijk gegeten ,heerlijke opgietingen van docter poll .
alleen het licht viel uit in de tuin toen wij daar gezellig zaten te borrellen
patricia | 16-04-2016
Vandaag naar Thermae son geweest,perfecte keuken ,sauna's prima ,opgietingen een grote flop,waar haal je zo'n onprofessioneel en onsympathiek personeel vandaan ?
Dit hebben we al eens vaker getroffen op zaterdag.
Randy | 06-02-2016
Afgelopen zaterdag naar thermae son geweest,
het niveau van de opgietingen is sterk gedaald
2 dames aan het roer de eerste maakt het in 2 minuten zo heet dat de helft al naar buiten loopt en nummer 2 kan beter naar het toneel gaan ,staat een of ander flauw toneelstuk op te voeren wat niemand kan verstaan
ze heeft wel mooie wappertechniek maar je voelt er niets van .
welke dagen zijn er wel fijne opgietingen,wij zijn enkele weken geleden op zondag geweest ,dat was ook een tegenvaller.
patricia | 25-01-2016
Vrijdag sauna bezocht. Fantastische ervaring. Niet al te grote sauna maar alle faciliteiten zijn uitstekend. Ga hier zeker vaker terugkomen
Geert-jan van den oord | 23-01-2016
Vandaag 29-12 naar de sauna. Het was een hele drukke dag, te druk.
Te weinig personeel, wachten bij binnenkomst, wachten voor een drankje, wachten om te betalen. Bij binnenkomst vertelde de mevrouw dat het een hele drukke dag zou worden. Als je dit weet speel hier dan op in!!!!!!!!
Hygiëne; SLECHT!!!!!
Om 10.30 uur lag het putje in de douche vol vieze lange haren, om 16.15 uur lag het er nog steeds!!!!!!
Overal lag water, daardoor extra glad, er werden geen monsters genomen van baden. Om 14.30 werd er pas voor het eerst door een mevrouw met een trekker water weggenomen. JAMMER.
Mieke | 29-12-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermae Son" ?
Hoe waardeer je Thermae Son in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.03