Naturismegids

SpaWell

4.8

Gemiddeld cijfer van 47 beoordelingen.

Adresgegevens

SpaWell
Smeervensedijk 4
9321 XB Peize
+31 (0)50 503 44 77
Website
Lat: 53.108865
Long: 6.435242

Afstanden

 • Brussel 347 Km / 03:45
 • Utrecht 181 Km / 02:04

Faciliteiten

 • Binnensauna
 • Buitensauna
 • Infrarood sauna
 • Stoombad
 • Kruidensauna
 • Zwembad (binnen)
 • Zwembad (buiten)
 • Voetenbad
 • Dompelbad
 • Restaurant
 • Bar
 • Massage
 • Zonnebank
 • Terras
 • Zonneweide
 • Whirlpool
 • Scrubruimte

Reviews van bezoekers over SpaWell

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met SpaWell. Laat het ons weten!
Verkapte prijsverhogingen door verplicht reserveren.
Slechte bediening weinig personeel en smerig.
Eddy | 20-07-2017
Op 14 juli contact opgenomen met 088 nummer (callcenter) om te horen welke behandelingen nog open waren op 15 juli. Kreeg te horen dat we 6 uur vooraf aanwezig moisten zijn, dat ging ons niet lukken dus geen behandeling kunnen boeken terwijl er wellicht wel ruimte was geweest. Na saunabezoek, dat was op zich prima, wel treurig dinerbuffet, bij uitchecken mijn ervaring over callcenter benoemd, ipv dit op te schrijven en ons het gevoel te geven dat er iets mee wordt gedaan, werd een emailadres op een briefje geschreven en moest ik zelf een email schrijven, dan heb je het niet echt begrepen, dit kost klanten maar had niet de indruk dat dit iets uitmaakt, bij andere sauna's hele andere ervaringen, daar wordt met je meegedacht om er een leuke dag van te maken
hilde | 16-07-2017
Heerlijk vooruitzicht met een coupon gereserveerd helaas coupon weg gegooid en alleen met je reserveringsbevestiging kun je gewoon weer volle pond betalen.
Service? ????
Op naar de Waterlelie! !!
kuiper | 02-07-2017
Pas geleden hier weer eens geweest ( 23 april) ivm dat de sauna vernieuwd en verbouwd zou zijn
Nou weinig vernieuwends te vinden
Lang moeten wachten tot we werden geholpen (30 min ) om een broodje en drinken te bestellen
De dame die ons hielp was corpulent ( en dat is echt niet erg) maar als je er dan ook nog overzorgd bijloopt en het taalgebruik ook niet om over naar huis te schrijven is dan vraag ik me af wat ze met zo'n bediening er doen.
Brood was geen wit maar mais en zeer droog toen we hier wat van zeiden weden de schouders opgehaald en mais was wit brood
Bij de receptie de klacht nogmaals aangegeven maar ook hier werd niets meegedaan
Vervolgens een klacht ingediend maar dit word afgedaan met we hebben het intern besproken we hopen ondanks dat we u dag niet kunnen veranderen u nog eens te zien
Nou wij komen nooit weer terug bij zo'n aftands sauna complex
Stel uit Overijssel | 19-05-2017
Erg onvriendelijk personeel. We kwamen op een verjaardag maar ja sauna is overgenomen. Regeling geld niet meer. Was geen oplossing mogelijk. Ze waren hierover zeer onvriendelijk. Leuk begin van de dag...vooral de manier van zeggen..

Verder eten koud. Bubbelbad met raar zitgedeelte waarvan de voegen te hoog zijn. Weinig Aufgussen en veeel te heet. Vele mensen liepen weg. In de tuin hoor je de geluiden van het zwembad naast de deur.

Wij komen hier nooit meer!!
Sander | 11-05-2017
Wij gingen altijd naar peize met veel plezier. Maar wij haken al af bij het vooraf betalen voor je sauna dag. Succes wij gaan naar de waterlelie.
Monique | 29-04-2017
Vandaag bij spa Well geweest waren door de reacties niet erg positief maar wij hebben gewoon een fantastische dsg gehad . Je kunt zien dat ze er nog mee bezig zijn maar het wordt mooi.
Ga zo door tot de volgende keer
Hans bakker | 23-04-2017
Ervaring:
Wij waren om op vrijdag 14 april 10.00 uur in de sauna. Turks stoombad was koud (stond uit of was misschien kapot ). Kelo-opgietsauna moest om 10.15 nog op temperatuur komen, Filmsauna was nog niet op terparmatuur, Het strand was koud. Het zwembad voelt kouder aan dan voorheen.
Wij zijn maar 2 uur binnen gebleven en toen van ellende maar naar huis gegaan. We hebben ons beklaag gedaan. De bedrijfsleider had meer interesse in zijn mobiel dan voor onze klacht.

Tot aan de overname kwamen wij gemiddeld 1x per week in deze sauna. Sinds de overname naar SpaWell voelen wij ons niet meer serieus genomen. Op e-mails met vragen wordt niet gereageerd. Wij hadden vragen gesteld over het verlopen van onze jaarkaart en wat de opvolgers hiervan zijn.

Er kan een keertje iets misgaan. In het verleden was er ook weleens een sauna niet warm of functioneerde iets niet goed. Nu was het een optelsom van diverse sauna's die nog op temperatuur moesten komen. Bij een klagende gast krijg je als sauna de kans de klacht serieus te nemen en gast iets aan te bieden. Het enige wat wij kregen te horen was: o jammer en sorry wij zullen er even na kijken. Nu zijn wij als een klagende klant ontevreden naar huis gegaan. Wij zijn voor de heen en terugreis 2 uur onderweg. Misschien zijn wij bij de vorige eigenaar verwend. De vloer in het sauna plein is goed verbeterd. De kwaliteit van de sauna faciliteiten is er niet op vooruitgegaan.

Op de terugreis hebben wij ons de vraag gesteld: waarom klagen? Ze doen er niets mee en je wordt niet serieus genomen. Deze overname is zo geen verbetering.
Waarom vooraf aan de opening geen inspectie en meting of alles werkt en op temperatuur is met de juiste relatieve vochtigheid? Je biedt de mensen een dag ontspanning aan... Wij zijn met ergernis de deur uitgegaan en zeiden tegen elkaar: "Dit nooit weer zo".
Irma en Theo | 20-04-2017
wij hebben een hele fijn dag gehad vandaag. zowel receptie als bediening waren vriendelijk en snel. Het leek heel druk maar eigenlijk hebben dat we dat nauwelijks gemerkt.
Wij komen zeker terug
diana winter | 12-04-2017
De sauna,s en turksbad zijn prima, wel graag overal weer glazen deuren plaatsen. Ik bepaal graag zelf wanneer ik eten bestel, dus de bel terug op de tafel. Damesdag gaat verdwijnen, nu nog de onhygienische badkledingdagen. Jammer dat de gele stenen in de tuin zijn vervangen door de afgebrokkelde grijze stenen. De witte stoelen zitten niet prettig bij de haard.Tip,mensen
er op aanspreken die op een veel te korte handdoek liggen, voeten en benen op de bank., of met slippers op de bank.De koude douche's plus slangen zijn uitstekend, lekker koud.
Pieter | 11-04-2017
heerlijk dagje gehad!! en dat mede dankzij de hulpvaardige Reina, zij heeft onze reservering gered!! Volgens de site zouden er geen massage behandelingen meer zijn......
iets minder personeel in de bediening dan voor heen en dat lijkt mij niet verstandig! Verder alles gepimpt !! Fijne Balinese massage gehad en dan die massage waterbedden een aanrader!!

TIP! biedt een take away koffie aan als mensen heerlijk soezerig weer huiswaarts vertrekken!!
Alice_speelman@hotmail.com | 10-04-2017
Sauna Ok, eten en dan dinerbuffet slecht
Koud en niet goed bijgevuld
Klacht geuit dame achter balie deed niks mee
Luisterde nauwelijks
Niet goed!
Jammer
Gerda@dutij.nl | 25-03-2017
Ben afgelopen dinsdag (damesdag) geweest met een vriendin.
Wij hebben genoten en het personeel was erg vriendelijk.
De vloer is inmiddels aangepast (deze was erg glad) en wij hebben alleen maar lof voor Spa Well Peize.
Ga zo door.
Trijnie | 23-03-2017
Er zijn te weinig relaxstoelen.Zowel binnen als buiten.Mensen zaten echt te wachten om in eenrelaxstoel te kunnen zitten.Wel veel bankstellen.Niet prettig.En teveel eettafeltjes met stoelen ,zowel binnen als buiten.Voelt aan als pretpark en vooral veel eten!!Witte stoelen om de haard zitten niet fijn!Je kan niet achterover leunen.Mis het belletje voor de bestelling.De stroeve tegels zijn geweldig!,Is er nu minder personeel voor de bediening?
marijkelutter@gmail.com | 12-03-2017
Flinke entreeprijs en dan is er een man aan het bestraten! Tijdens een damesdag ! Met klachten wordt niets gedaan door Spawell eigenaar! Entree is toch al voldaan, slechte zaak. Voordat je binnen bent sta je een half uur in de rij, heel vervelend als je slecht ter been bent. Tijdens de lunch word je bord weggehaald terwijl je nog niet een uitgegeten bent.
Jacquelien | 22-02-2017
Silvia en Paul kom alsjeblieft terug.
De sfeer in het restaurant is helemaal om zeep geholpen.
Het was altijd heel gezellig zonder kneuterig te zijn.
Alles wat niet functioneel was is weggehaald. En helaas ook de knopjes waarmee je kon aangeven dat je iets wil bestellen zijn weg, nu moet je je hand als een uithangbord laten wapperen in de hoop dat het wordt opgemerkt door het personeel, dat heerlijk achter de bar staat te kletsen. En ik heb nog nooit zo'n triest lunchbuffet gezien er werd dan ook door maar twee gasten gebruik van gemaakt.Helaas, maar waar,
Dus maar weer naar de waterlelie.
Henk | 12-02-2017
Het wordt minder en minder.
Tweede kerstdag er even weer geweest tot mijn spijt, was ik maar naar de Waterlelie gegaan.

Op drukke dagen kunnen ze echt niet de boel aan.

Je doet all-in en moet 10 euro extra betalen door een duurdere diner in verband met kerst.

Ook het is kerst dus dat doen we.

Je komt bij het restaurant om te eten je meld je en je naam wordt door gestreept.

Ze melden het is druk dus even wachten.
Dat doen we dus, maar de gastdames letten totaal niet op lege plekken.

Bij andere mensen melden ze kijk maar of er plaats is.
Na een uur wachten hebben we zelf maar wat gezocht.
Een bord opgeschept met eten wat ik de hond nog niet eens wil gegeven.

Kortom we hadden beter even de sauna in kunnen gaan en kunnen eten bij de Mac.
Het eten zou dan een stuk beter zijn geweest.

Het was zeker niet de 65 euro per persoon waard.

Vanaf nu wordt het dus de Waterlelie, aangezien we de laatste jaren al niet echt meer te spreken zijn over sauna Peize.

Het lijkt alleen maar duurder te worden en de service minder en minder.
J.R. Wortelboer | 27-12-2014
een gezellige sauna en vriendelijke personeel .zeker de moeite waard
sietze | 01-10-2012
ik ga regelmatig naar de sauna in peize en ik vind het een hele mooie sauna . en vriendelijk personeel . dus als ik een auna aan mag raden . peize is een hele goede keuze
s. kajuiter | 27-10-2011
mooie ruim opgezette sauna, overdag goede sfeer, maar helaas wordt er ons s'avonds wat te veel "gecruisd" door heren met belangstelling voor het zelfde geslacht, niet op letten maar...
Jammer genoeg werd er in het zwembad wel erg intiem gepractiseerd,dus niet gaan zwemmen in je vruchtbare periode! na meerdere keren in Peize geweest te zijn zal dit voorlopig de laatste keer zijn, jammer, bij het voortijdig afrekenen hebben we onze klachten geuit, helaas was er weinig aan te doen zei men, dus neem ik aan dat deze sauna een andere doelgroep krijgt.
an | 17-10-2011
hoi ik gaa vaak met family naar naakt sauna verschillen saunsa ik vind die in peizen ook goed
lasse | 25-06-2011
Meer recensies van lasse (2)
Te groot en te onpersoonlijk.
tres | 10-05-2011
Meer recensies van tres (4)
ik vind het lekker en een goede ontspanning
en het is goed voor je gezond heid dat de porieje
goed open gaan.
john maessen | 05-01-2011
Niet bepaald bij de deur, maar absoluut de moeite waard! Vriendelijk personeel.
Anton van de Wetering | 10-09-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "SpaWell" ?
Hoe waardeer je SpaWell in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.033