Naturismegids

Kroatië

Diverse aanbiedingen

Recensies

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met de naturisten accommodaties en/of locaties die je hebt bezocht in Kroatië. Laat het ons weten!

Camping Koversada

Een hele grote onpersoonlijke camping. Onze ervaring met naturisme campings is veel positiever. Wij stonden op het eiland. Gedateerde toiletruimten en zeer gedateerd. Niet voor een tweede keer.
Renee | 21-08-2019

Naturist Camp Konobe

Soms teveel mensen gekleed. maar mooie plaatsen als je met en tent reist
Bruggeman | 19-08-2019

Naturist Kazela

2019. Van 20 mei t/m 27 juni, dus nu ik dit schrijf nog. We zijn hier vele jaren in het voorseizoen met de caravan op het naturisten gedeelte geweest. Altijd erg tevreden over bijna alles. Doordat je kon betalen met campingcheque of ACSI kaart was de.....
Kees & Ale | 21-06-2019

Camping Ulika

keurig schone en onderhouden camping.
personeel bij ontvangst en bij receptie niet erg hartelijk en stug. lijken weinig plezier te beleven aan hun baan.
jenny | 08-06-2019

Naaktstrand op camping Skrilla (krk)

31aug18 Bezoek naaktstrand Skrilla op Krk eiland. Heerlijk strand. Je kunt hier goed te water zonder schoentjes. Een vlot ligt bij de kust om op te zonnen, geweldig. Een apart deel voor nudisten met een hond. Je betaald wel entree 30kuna. Daarna ga je.....
John van Velzen | 31-08-2018

camping Nudist

Wat een fijne verrassing...kwam hier als kind en is niets veranderd, behalve nieuw sanitair (werd vaak schoongemaakt) en een ruim restaurant. Sfeer als vanouds, zeer gemoedelijk en rustig, ruikt zalig naar pijnbomen. Fijn ook voor kinderen (snorkelen,.....
welovecroatia | 20-08-2018

Camping Valalta

Geweldige camping, waar over alles is nagedacht (behalve goede wifi...). Zeer professioneel aangepakt. Wij zijn zeer tevreden! (Gezin met twee kinderen van 7 en 9 jaar).
Mirjam Engelberts | 10-08-2018

Camping Solaris

Prachtige camping met ruime plaatsen en veel voorzieningen! Komen zeker nog eens terug.
Matthijs | 02-09-2017

Camping Kanegra

Camping met een FKK gedeelte, smal en weinig schaduw. In de buurt is er verder niets en fietsen is voor recreatie fietser nagenoeg onmogelijk. De voorzieningen zijn zeer goed en schoon.
Wij zaten aan het laatste deel en dat grenst aan het honden uitlaatgedeelte
In.....
Erik Schouten | 27-08-2017

Naturist Camp Bunculuka

Je voelt je naakt op deze fkk camping. Slovenen (groot deel van de gasten op deze camping)gaan gekleed over de camping en alleen op het strand gaat men bloot. Ze staren je aan kijken je na en groeten niet? Heel vreemd.
Op een deel van het strand mag.....
Fam. vd Broek | 31-07-2017

Camping Kovacine

Mag de naam camping niet hebben er is niets veranderd in 50 jaar. Echt een tenten camping . Maar caravan en camper blijf daar weg.
Jos | 14-07-2017
Diverse aanbiedingen
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037