Naturismegids

Flevo-Natuur

7.1

Gemiddeld cijfer van 156 beoordelingen.

Adresgegevens

Flevo-Natuur
Wielseweg 3
3896 LA Zeewolde
036 5228880
Website
Lat: 52.274224
Long: 5.438061
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over Flevo-Natuur

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Flevo-Natuur. Laat het ons weten!
Je kan tegenwoordig - en de afgelopen zomer ook al niet - helemaal niet als dagrecreant naar Flevo, dus er is geen probleem. Alleen als je er een huisje huurt zou het er zijn....
Mark | 02-11-2020
Meer recensies van Mark (16)
In deze tijd is het echt niet verstandig om naar Flevonatuur te gaan.

Veel caravans en huisjes hebben een hout- of een pelletkachtel,
waardoor je altijd een rooklucht ruikt van verbrand hout.

Vroeger kwam ik wel eens in het Oostblok waar veel met bruinkool werd gestookt,
het had dezelfde geur.
Het is daarom ook niet aan te raden om op deze camping te slapen met het raam open.

Jammer van dit (rook) beleid, de naam "Flevonatuur" is in ieder geval een beetje misleidend.
Jan Jaap | 25-10-2020
Als je gek bent op de stad dan moet je hier zijn, veel lawaai, de vaste gasten zitten veel bij elkaar, incl veel drank en lawaai. Voor rust moet je hier echt niet zijn. Hoog tattoo gehalte met bijbehorende metalen versiersels op plekken waar ik ze niet hoef te zien. Je krijgt 1 douche sleutel dus je moet apart van elkaar gaan douchen. Wel erg goed restaurant met vriendelijke bediening. Deel van het park lijkt op een woonwagen kamp en niet op een camping. Eens maar nooit meer. Doe mij de verenigingen maar.
Wim en Monique | 15-09-2020
Meer recensies van Wim en Monique (2)
Flevonatuur is meer een dorp met vaste huisjes dan een camping. Er zijn twee velden waar je kan staan met de caravan en een strook langs de vijver. De plekken zijn redelijk klein. Wat vooral opviel is het lawaai op de camping. De hele week hoor je overal motorgrasmaaiers aan het werk. Als gast moet je zelf je perceel maaien wil je niet door enkelhoog gras lopen.
Veel luidruchtige bewoners. Even rustig een boek lezen, is door het vele lawaai niet echt mogelijk. Sanitair is prima en schoon, maar 1 sleutel per stel om te douchen is niet fijn.
Je kunt niet spontaan gaan zwemmen, maar je moet eerst reserveren. Je mag met 50 personen totaal in het zwembad. Dat is echt teveel en niet coronaproof.
Je moet hier ook echt een fiets hebben. Fijn dat er geen auto’s bij de plekken mogen staan, maar naar de parkeerplaats lopen was het ruim 1 km.
We hebben een seizoensplaats gereserveerd voor september en oktober, maar na 3 weken hebben we het hier wel gezien.
Niet onze camping qua sfeer.
Mieke | 13-09-2020
een erg groot terrein. Veel vaste oude huisjes, mooie chalets, stacaravans. Het geheel doet deftig aan. Kampeerplaatsen prima. Restaurant en bar/terras heerlijk bloot vertoeven.
Het binnen zwembad is prima. Buitenbad is behoorlijk fris.
Wel keurig schoon allemaal
Ron | 05-09-2020
Meer recensies van Ron (16)
Weekje naar Flevonatuur geweest. We hadden een prachtig Chalet op de Arend. Sfeer op het park is heel goed. Vriendelijke mensen ook de vasten gasten cq. bewoners! Uit eerdere recensies lees ik dat vaste gasten denken dat ze een streepje voor hebben, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Heerlijke vakantie gehad.
Gerard | 17-08-2020
Meer recensies van Gerard (3)
Ben er regelmatig.
Mooi, schoon, en een prettige sfeer.
Verschrikkelijk veel geklede gasten.
Hordes jongeren en kinderen lopen hele dagen volledig gekleed rond.
Ouders die hun kinderen naturistisch willen opvoeden zijn haast kansloos.
Ze doen elkaar na, of willen niet als enige in hun blote kont lopen.

Was eerst, "het bloot" de normaalste zaak van de wereld? Na een bezoekje aan Flevo Natuur niet meer.
Binnnen een dag beginnen de kinderen om kleding te zeuren, al is het 30 graden. Want de anderen dragen ook kleding.

Na het zwemmen worden de kinderen door hun ouders opgevangen, in de kleren geholpen, klapje onder de kont en spelen maar. ( maling aan de regels en afspraken )

Er wordt nooit opgetreden.
De organisatie durft niet door te pakken omdat ze het geld van de ouders nodig heeft.

Flevo natuur is geweldig, maar ik kan persoonlijk dat eigenwijze gedrag van die jongeren en hun ouders moeilijk verdragen.
Al die klederdracht is schadelijk voor het naturisme.
Er zijn zo ontzettend veel textiel campings, waarom moeten ze die paar locaties, zoals Flevo Natuur, waar wij voor gevochten hebben, om zeep helpen?

Schaamte hebben ze niet want in het zwembad zijn ze ook naakt.
Achilles | 22-07-2020
Meer recensies van Achilles (6)
Chalet Adelaar 1A gehuurd voor een midweek
613 euro is best veel.
Haren van de vorige gasten Op matrashoes, donkergele kwijlkringen op de kussens . Op de foto stonden terrasstoelen met verstelbare rugleuningen met dikke kussens en dit stond ook in de beschrijving maar helaas 4 rechtopstoelen zomdet kussen en niet verstelbaar, ook de beloofde parasol was er niet, wel de voet. Inrichting huisje erg smaakvol
Marja Janssens | 10-07-2020
Meer recensies van Marja Janssens (3)
Ontvangst was correct en zakelijk. Het is een kompleet dorp, daar moet je wel van houden. Veel huisjes en vaste plaatsen. 2 aparte kampeergedeeltes en een strook langs de vijver voor pasanten. Wij hadden een comfortplaats aan de vijver met mooi uitzicht. Deze plekken zijn veelal erg klein, maar wel voorzien van water aan- en afvoer, stroom, en tv-aansluiting. Er zou ook wi-fi zijn maar dat werkt dus niet. Het hele park komt mooi verzorgd over, ook de vaste bewoners maken er werk van.
Door de Corona maatregelen waren niet alle voorzieningen zoals de sauna beschikbaar. Jammer want je betaalt er wel een stevige prijs voor. Restaurant (in Corona-tijd buiten) was prima met vriendelijke en vrolijke bediening. Ook afhaalmogelijkheden. Winkel prima met best een groot assortiment. Sanitair was beperkt open (Corona maatregel) en voldoende schoon maar zou beter kunnen. Eén keer was het wc-papier op. Douchen in een hokje achter een deurtje is niet echt naturistisch. Mannen en vrouwen ook nog in een aparte ruimte is echt heel onhandig. Voor warm water heb je namelijk een oplaadbare prepaid sep-key nodig en daar heb je er maar eentje van. Als stel van man en vrouw moet je dus apart naar de douche. Ook voor de wasbakken en de vaat (beide gesloten wegens Corona) heb je die sep-key nodig.
In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Knooppunten routes vlakbij. Veel bos in de directe omgeving. Vergeet de Oostvaardersplassen niet, heel mooi. Nijkerk, Spakenburg en Harderwijk zijn leuke plaatsen in de buurt. Het Laakte-strand is vlakbij, dat is een naaktstrand maar dat heeft niets met naturisme te maken. Is meer een openlucht seksgebied voor vooral mannen.
We hebben het prima naar ons zin gehad op Flevonatuur. Het is wel een dure camping, zeker als je betaalt voor voorzieningen die niet beschikbaar zijn!

Plus:
Veel voorzieningen, mooi zwembad, winkel, terras, restaurant, sauna
Weinig onnodig geklede mensen
Gemoedelijke ongedwongen sfeer
Keurig onderhouden terrein
Veel wandel- en fietsroutes in de buurt

Min:
Veelal kleine kampeerplekken
Wi-fi werkt niet op kampeerplek
Geen vrij warmwater, alleen met prepaid ding
Erg duur!!!
P&J | 10-07-2020
Meer recensies van P&J (3)
ik kom er vaak in de weekenden met mijn 2 dochters ( 8 en 11 jaar )
helaas valt het me op dat er veel alleenstaanden mannen komen .
die dan kontakt met ze zoeken en een praatje aangaan .
op zich niet erg natuurlijk . maar en worden soms rare vraagjes gesteld aan ze .
de meiden zijn het inmiddels gewend en verder is er volgens mij niets gebeurd.
roy | 01-03-2020
Wij hebben het heel fijn gehad op deze camping. Met de toercaravan een mooi plekje aan de vijver. Leuk uitzicht, privacy en rust. De muziek bij de horeca stopte rond middernacht, daar hebben we écht weinig last van gehad. We hebben genoten van de sauna’s/opgietingen. Het sanitair en de zwembaden waren heel schoon. We hebben alleen maar aardige en hartelijke mensen ontmoet. De winkel heeft een ruim assortiment. En daarom gaan we graag terug!
Peter | 13-07-2019
Meer recensies van Peter (2)
Tja , je moet er van houden, zo'n met campers, caravans en huisjes volgebouwd park, met relatief kleine plekken. Met natuur en naturisme had het voor ons helemaal niks van doen. Een drukbevolkt dorpje, alles is schoon, helemaal aangeharkt maar jeetje wat ongezellig. Het zag eruit als ons schrikbeeld van een textielcamping.Assortiment in het winkeltje echt onder de maat. Wij zijn na een dag vertrokken om nooitmeer te komen en verhuisd naar de nabijgelegen natuurcamping. Maar zo te zien hebben veel mensen het heerlijk op Flevonatuur.
heleen boom | 25-06-2019
Een paar dagen hier geboekt om onze caravan uit te proberen. We stonden op een veld het verst weg van het parkeerterrein. Auto’s parkeren op het park is niet toegestaan dus meerdere keren super ver moeten lopen. Op het grote parkeerterrein is ook nog eens bijna geen plaats om je auto neer te zetten.

Bij de receptie kregen we een blauwe sleutel. Geen idee wat we daarmee moesten. Uitleg bleef uit ondanks het feit dat de receptioniste uiterst vriendelijk was. Na enig onderzoek bleek het voor warm water te zijn. Wij hadden genoeg credits maar we wisten niet hoe op te waarderen en wat het kostte.

Er zijn redelijk wat recensies over een kliek vaste gasten. Niets is minder waar. Het gevoel er niet echt bij te horen overheerst. Wij doen ons eigen ding dus voor ons geen probleem maar storend kan het zeker zijn.

Al met al een middelmatig park. Voorzieningen zijn goed. Toiletten en douches erg schoon. De groenvoorziening is netjes op orde en de medewerkers van winkel en horeca zijn zeer vriendelijk. Toch overheerst het gevoel van “vreemde eend in de bijt” dus voor ons geen Flevonatuur meer.
R. V. | 01-06-2019
Al een aantal keren geweest. Zowel caravan zoals huisje. Helaas wisselende ervaringen. Je krijgt id het gevoel dat je getolereerd wordt tussen de vaste kliek en meer niet. Er zijn ook hele vriendelijke mensen maar ook genoeg die gewoon het hoofd met opzet wegdraaien als je passeert. Winkel is gedateerd en minimale keuze. Positief is elke dag verse broodjes. Zwembad ok. Ook daar krijg je soms blikken, ohnee, een jong gezin met kind, terwijl anderen ook weer heel positief reageerden was de rest toch als blikken konden doden
Het toppunt van ons laatste bezoek. Omdat de door ons geboekte safari tent nog niet helemaal af was ervoor gekozen om toch een huisje te boeken

Ik heb nog nooit z'n smerige boel gezien
Het gehele huis vol met witte honden haren. Overal. Op de slaapkamers, woonkamer, kussens vol, fleeceplaids op de bank onder de haren, badkamers, in de ijskast, in de magnetron, te vies voor woorden
We maken er maar het beste van, zelf met de stofzuiger, die zat helaas vol met witte honden haren en het huisje rook na een poetsbeurt naar muffe hond. Terwijl er op de website geadverteerd wordt met huisdier vrij. Schandalig. Bij nader inzien, de plinten vies, overal troep. Melding van gemaakt, wordt niets mee gedaan. Bij afreizen, alles naar wens? Wat denk je zelf en dan ook oh wat vervelend meer niet. Als dat service is. Moeten zich wat schamen, inclusief de eigenaars van het huisje. Verhuur het dan niet. Had de receptie of directie iets gedaan aan deze klacht hadden wij deze recensie nooit zo openbaar geschreven. Succes ermee voor ons geen flevonatuur meer
V. | 07-05-2019
Echt een prima park!!

We hebben hier ons 1e naturistische ervaring opgedaan met een open dag. Het voelde gelijk al goed, super mooie camping! Een weekend in de B&B de Buizerd doorgebracht, was uitstekend!!
Ook een jaar later een ingerichte bungalowtent gehuurd voor een week. Was ook goed bevallen. Alles kun en mag je bloot doen, dat is iets wat naturisten graag willen, bloot zijn.
Echt een aanrader dus!
Ron | 05-05-2019
Meer recensies van Ron (23)
Flevo natuur een geweldige naturistencamping wij komen er graag ..
Jan | 12-01-2019
Meer recensies van Jan (2)
Hoog andrehazes gehalte. De vaste kliek vindt dat het hun camping is. Deze mensen -en het zijn er veel- houdt je erg in de gaten. Maar als dan ineens blijkt dat je een knappe vrouw mee hebt hoor je d'r ineens bij. Nee laat maar. Erg vervelende ervaring. Voor mij niet meer.
Laurens uit Drenthe | 25-11-2018
Een prachtig park met vriendelijke mensen. De voorzieningen zijn ok. Het zwembad en de sauna worden mee 'onderhouden' door de campinggasten/ bezoekers. Ook kinderen maken soms de vloer schoon. Een goed voorbeeld doet goed volgen.
We komen er zeker terug.
ES | 24-08-2018
Na 10 jaar Frankrijk weer terug op Flevo En bevalt prima. Fijne mensen altijd goede morgen en Fijn zwembad.

Wij gaan weer voor een seizoen plaats.
Ebo | 30-07-2018
na het overlijden van mijn echtgenote is frankrijk niet meer mijn bestemming ( te veel doet me aan vroeger denken ) Daarom op aanraden van vrienden Flevo natuur. Ik huurde voor 14 dagen een huisje, en het is me hier héél goed mee gevallen. zeker voor herhaling vatbaar!
Janssens | 24-06-2018
Meer recensies van Janssens (2)
Goed
Een fijne camping, met leuke faciliteiten. Tegenwoordig is Restaurant, Bar, Buitenbar, dingen die georganiseerd worden weer helemaal top. Het winkeltje is geweldig, met alles wat je nodig hebt en meer. Ook daar worden leuke dingen georganiseerd met speciale ontbijtservice op feestdagen. Echt geweldig leuk. De sfeer is geweldig. En ja er is overal wel wat op te vinden. Wij staan hier nu bijna 20 jaar. Vd week wordt onze nieuwe caravan geplaatst. Hoop dat we hier nog een aantal jaartjes mogen genieten en dat het allemaal goed gaat.
Marianne A
Marianne Asselman | 06-05-2018
Het is jammer dat er weer een half jaar moeten wachten met de Seizoen plaats is voor mij het is een prachtige camping .. geweldige mensen alle personeel bij voorbeeld de receptie geweldig ... de mensen die er werken zijn heel vriendelijk een geweldig restaurant lekker eten voor weinig geld .. en een mooi winkeltje
Harry | 26-10-2017
Meer recensies van Harry (2)
Wij zijn er drie keer geweest en het is een fantastisch park. Mooie plekken voor het kamperen.
Wat wij niet leuk vonden is dat er, zonder dat wij het wisten, een camera ploeg op het park was voor een televisie programma. Dit voelt onaangenaam en ik hoop dat dit niet nog een keer gebeurd.
De camera ploeg heeft zich keurig gedragen. Maar gewoon het idee..

Directie, ga hier verstandig mee om.
Wim veerman | 26-06-2017
Meer recensies van Wim veerman (2)
Vooral weekends huren we een chalet ik (Ineke) en mijn vriendin. We zijn twintigers en vinden het wel fijn om daar telkens weer naar toe te gaan. Binnenzwembad is prima alleen mannen en jongetjes die achter je aan zwemmen en bij het oplopen van het trapje uit het zwembad tussen mijn benen proberen te kijken. Ook in het kleedgedeelte zien te recht renoveer je om een schimp van mijn poes te kunnen zien. Maar daar kun je je tegen weren!
Ineke Kuiper | 17-06-2017
Over het algemeen prima. Helaas afgelopen weekend werd een cameraploeg van een commerciale zender toe gelaten die met toestemming en ongevraagd opnamen van gasten heeft gemaakt. s'avonds werden met een drone met camera opnamen gemaakt. De privacy van gasten werd hierdoor met voeten getreden. Op klachten wordt tot op heden niet gereageerd.
Er is een gebrek aan enig toezicht op gestelde regels/ gedrag van gasten, dat reguleert zich redelijk.
Es | 06-06-2017

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Flevo-Natuur" ?
Hoe waardeer je Flevo-Natuur in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.042