Naturismegids

Les Eucalyptus

Adresgegevens

Les Eucalyptus
Domaine de Giustianiana Camping naturiste
20230 Linguizzetta
+33 (0)4 95 38 87 17

Website
Lat: 42.221525 / Long: 9.551281
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 1393 Km / 15:02
  • Utrecht 1530 Km / 15:54

Algemeen

  • NFN / INF lidmaatschap niet verplicht
  • Plaats voor tenten
  • Plaats voor caravans
  • Oppervlakte (ha): 10
  • Aantal plaatsen: 100
  • Verhuur accommodaties

Faciliteiten

  • Zee

Reviews van bezoekers over Les Eucalyptus

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Les Eucalyptus. Laat het ons weten!
- Pal aan zee, dat is prachtig
- Klein terrein, je staat bovenop elkaar
- Toen wij er waren (augustus) elke avond disco of muziekavonden tot middernacht bij omliggende campings. Hoop boink boink.
- Daarna nog urenlang geklets, gelach en muziek van mensen op de camping. Soms wel tot 3 uur snachts
- Een campingbaas vaak om 6:15 uur met zijn Kärcher hogedrukspuit het toiletgebouw schoonspuit
- Deze Duitse campingbaas met druipsnor doet graag aan vriendjespolitiek: als hij je mag heeft hij een mooi plekje voor je en anders zet hij je ergens achteraf of op het kleinste plekje dat beschikbaar is. Reserveren kan niet

Conclusie: ‘s avonds, ‘s nachts en ‘s ochtends vroeg veel geluidsoverlast van slechte coverbands, idem dito dj’s, aangeschoten gasten of een hogedrukspuit, maar overdag best wel een fijne camping. Ons kent ons sfeer met vooral Duitsers die er al heel lang komen en een campingbaas die mensen voortrekt.

We waren hier een week met 2 kinderen van 12 en 8.
Thomas | 12-08-2023
Meer recensies van Thomas (2)
Wij hebben er in juni gestaan, heerlijk, wat hebben wij genoten. Het was voor ons de eerste keer op Corsica. De temperatuur was aangenaam. Verse bio groentes te koop bij Thierie. De meeste mensen die wij spraken kwamen er al 20 jaar. Wij hadden goed contact met vrij wel iedereen. Brood haal je bij de 'buren', een paar minuten lopen. Het strand is super dicht bij, zo dicht bij het strand hebben wij nog nooit gestaan. Wij komen zeker terug.
Henk en Saskia | 28-08-2016
Meer recensies van Henk en Saskia (2)
Wij hebben er in juni gestaan, heerlijk, wat hebben wij genoten. Het was voor ons de eerste keer op Corsica. De temperatuur was aangenaam. Verse bio groentes te koop bij Thierie. De meeste mensen die wij spraken kwamen er al 20 jaar. Wij hadden goed contact met vrij wel iedereen. Brood haal je bij de 'buren', een paar minuten lopen. Het strand is super dicht bij, zo dicht bij het strand hebben wij nog nooit gestaan. Wij komen zeker terug.
Henk en Saskia | 25-08-2016
Meer recensies van Henk en Saskia (2)
Aangename camping zonder veel toeters en bellen. De sympathieke beheerder doet zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Er wordt toegezien op ongewenst kleedgedrag, wat deze camping naar Corsicaanse maatstaven (en strandcampings algemeen)nog behoorlijk naturistisch maakt.

Restaurant Fior di Macchia vinden wij een aanrader; lokale keuken, uitgebaat door heel sympathieke Corsicanen, eenvoudige gerechten en goede prijs-kwaliteit. Corsicana leek ons teveel bevolkt met duitse geriatrische patiënten die hun piek bereikt hebben in de jaren '80 en zijn blijven steken. Maar da's persoonlijk natuurlijk... wel lekkere uithaal pizza's.

Wij zijn een paar keer richting "het gedreun" gegaan (di en vrij); is leuke strand tent waar veel locals komen. Dolle pret gehad. De last die je daarvan hebt op de camping is niet te vergelijken met wat je op de grotere terreinen meemaakt.

Dus voor ons; Al bij al een rustige camping, waar je (indien gewenst) kan genieten van wat de omliggende terreinen bieden; winkeltje, Cafeetje, windsurfen, strand tent... maar zonder de overlast.

Het gebrek aan bar maakt wel dat je er weinig sociale contacten legt, en dat er in tegenstelling tot bij de buren al helemaal niks te doen is voor pubers.
Karin | 13-08-2013
Meer recensies van Karin (35)
Camping zonder poespas
sanitair is voldoende jammer dat er geen Wi-Fi is daarvoor moet je 5 min. naar een strandtent lopen. Daar is het gratis. met de fiets naar de supermarkt is goed te doen en redelijk veilig!
Jammer soms van de disco dreun 1 x per week van de buren.
Rob Chrispijn | 13-05-2013
Terug naar de eenvoud ...
Op camping "les Eucalytus" hoef je niets te zoeken behalve rust.
Het sanitair is basic , dus voor ons voldoende.
Het sanitair wordt geregeld gepoetst , maar zoals steeds is het zo proper als dat diegene voor jou het achterliet . (soms een schande ("gebrek aan "respect"))
Sinds vorig jaar kan je lekkere zelfgekweekte groenten kopen in het stalletje van Thierie.
Het strand dat onmiddelijk op de camping uitkomt is gewoon heerlijk, zalig , super. (Jammer genoeg zijn er steeds enkele mensen (steeds dezelfde) die niet begrepen hebben dat ook op het strand respect voor elkaar op z'n plaats is ... Wat minder roepen en tieren zou dus erg prettig zijn)
Enige nadeel is dat je soms duidelijk het avondkabaal van de burencampings kan horen.
Verder vinden wij het dus een zalige camping :o)

(ps: de katten van de oude man zijn net als de oude man zelf al lang verdwenen)
Johan uit Antwerpen | 11-05-2013
Meer recensies van Johan uit Antwerpen (2)
Een hele fijne plaats op Corsica om na omzwervingen over het eiland iedere keer terug te komen.
Rust en van alle gemakken voorzien.
Erg leuk en fijn is ook The blue bar om aan het einde van de middag een Pietra te drinken en je diner te nuttigen. Ronduit heerlijk.
Heleen Vriends | 16-08-2011
Uitstekende camping, wanneer je van een rustige omgeving houdt. Schoon sanitair, zee vlakbij en een prima restaurant op Club Corsicana. Wat een verschil met Bagheera!
Jan de Jong | 07-07-2009
juni 2007:
enlele dagen op Eucalyptus doorgebracht.
Mooi gelegen aan zee. Goed deels nieuw sanitair.
Relaxte sfeer. Onverwacht bij een avond met corsicaanse muziek beland toen het kleine strandpaviljoentje geopend werd. Gedweldig.
Het enige minpunt was de blijvende geur van kattenstront op de eerste plek waar we stonden. Opletten dus waar je gaat staan.
Anja van Roosmalen | 20-05-2008

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Les Eucalyptus" ?
Hoe waardeer je Les Eucalyptus in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.034