Naturismegids

Recensies van Erik

Les Eucalyptus

12-08-2023
- Pal aan zee, dat is prachtig
- Klein terrein, je staat bovenop elkaar
- Toen wij er waren (augustus) elke avond disco of muziekavonden tot middernacht bij omliggende campings. Hoop boink boink.
- Daarna nog urenlang geklets, gelach en muziek van mensen op de camping. Soms wel tot 3 uur snachts
- Een campingbaas vaak om 6:15 uur met zijn Kärcher hogedrukspuit het toiletgebouw schoonspuit
- Deze Duitse campingbaas met druipsnor doet graag aan vriendjespolitiek: als hij je mag heeft hij een mooi plekje voor je en anders zet hij je ergens achteraf of op het kleinste plekje dat beschikbaar is. Reserveren kan niet

Conclusie: ‘s avonds, ‘s nachts en ‘s ochtends vroeg veel geluidsoverlast van slechte coverbands, idem dito dj’s, aangeschoten gasten of een hogedrukspuit, maar overdag best wel een fijne camping. Ons kent ons sfeer met vooral Duitsers die er al heel lang komen en een campingbaas die mensen voortrekt.

We waren hier een week met 2 kinderen van 12 en 8.

U Furu

12-08-2023
Wij waren hier in 2023 voor het eerst en bleven 2 weken. We zijn een gezin met 2 kinderen van 8 en 12.

Prima camping met een lekker zwembad plus bar. Hele mooie ligging, wat meer landinwaarts. Het sanitair is aan vernieuwing toe. Het management (broer en zus) was vriendelijk vonden wij.

Wat echt indruk maakte was de wandeling omhoog langs een rivier op het campingterrein. Je kan er heerlijk zwemmen, klauteren en van stenen springen. Heel bijzonder en wonderschoon.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046