Naturismegids

Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows

7.9

Gemiddeld cijfer van 14 beoordelingen.

Deze accommodatie is gesloten.

Adresgegevens

Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows
1242 impasse de Féreyrolles
30430 St. Privat de Champclos
04 66 24 51 64
Website
Lat: 44.269400
Long: 4.367200
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

Op 8 hectare zal deze naturistencamping met een honderdtal plaatsen de liefhebbers van de wilde natuur en de oneindige ruimte zeker bekoren.
Liefhebbers van tenten of huuraccommodaties, iedereen zal vinden wat hij of zij zoekt.
Camping Château de Fereyrolles ligt aan de rand van de rivier de Cèze, die uitzonderlijke zwemgebieden biedt.
Camping du Château de Fereyrolles is een eenvoudige en gezellige familiecamping die u de basis biedt voor een aangenaam verblijf.
De nadruk ligt op de kwaliteit van de site en het behoud ervan.
De flora bestaat uit steeneiken, geurende struikgewas, tijm en jeneverbes.
Het omringende bos is vol originele wandelpaden.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows. Laat het ons weten!
Afgelopen jaar is de camping gesloten geweest, aangezien de familie Malafosse, de eigenaars, met de verkoop bezig waren. Helaas is deze maand de verkoop op het laatste moment afgeketst. Dit houdt in dat de camping opnieuw te koop staat, en vooralsnog niet geopend gaat worden totdat er een nieuwe koper is. Mocht dat dit jaar niet gebeuren, is het zeer onwaarschijnlijk dat de camping ooit weer open zal gaan, aangezien de Franse wet bepaalt dat een camping jaarlijks open moet zijn om zijn licentie te behouden.
Daarom is de familie Malafosse haastig op zoek naar een nieuwe koper. Mocht U iemand kennen die interesse heeft, neem dan graag contact op via het email-adres Fereyrolles4sale@gmail.com, of rechtstreeks met de makelaar (alleen in het Frans, mocht u help nodig hebben met vertalen contacteer ons dan op bovenstaand email adres): https://www.riif-immo.fr/ & https://www.facebook.com/riif.immobilier/videos/camping-au-coeur-de-nature/727061074904251/
Prijs in overleg

Met vriendelijke groeten,
Vrienden van Fereyrolles
Vrienden van Fereyrolles | 23-01-2022
Vele jaren bezoek ik deze camping. Rustig, mooie natuur, sanitair niet zeer modern, maar schoon.
In januari 2021 is de camping te koop gezet. En nu dus niet open, naar ik begrijp.
Hopelijk snel een nieuwe eigenaar die de camping weer tot leven brengt.
Reinier | 30-05-2021
Wij waren hier van 30-08 tot 01-09 2020.
Volgens de reviews zou de camping, onder een nieuwe beheerder, in een opgaande lijn zijn. Helaas is deze ontwikkeling gestopt en is de oude eigenaar weer beheerder. Het sanitair is in slechte staat wordt niet voldoende schoon gemaakt. Er is eigenlijk geen beheer op deze camping. Iedereen doet wat hij/zij wil, veel mannen alleen die de indruk wekken dat zij gluren naar naakte vrouwen, en aan covid maatregelen doet de camping niet mee. Het restaurant is ronduit smerig. De tafels, de menukaart, het bestek en de glazen maken duidelijk hier geen hygiëne bestaat. Erg jammer, want het is eigenlijk een hele mooie camping
Sonja en Arjen | 08-09-2020
Meer recensies van Sonja en Arjen (7)
Ik had graag de prijzen geweten voor de periode eind juni begin juli
Matthieu | 02-01-2020
Ruim 30 jaar geleden hebben we hier een paar keer kennissen bezocht. Dit jaar voor het eerst zelf een weekje in een mobil-home. Wat een rust, wat een sfeer en wat een plezierige eigenaren. Je kunt zien, dat er met zorg wordt gewerkt aan een verbeteringen. Hoewel een mobil-home erg prettig is, hoop ik toch, dat het aantal beperkt zal blijven, waardoor de ouderwetse naturistische campingsfeer blijft behouden.
Otto | 10-06-2019
Meer recensies van Otto (2)
Fereyrolles is een geweldige camping! We komen hier al meer dan 10 jaar. Eerder huurden we een bungalow maar hebben sinds 2 jaar een kleine caravan. Je kunt zelf een mooie plek kiezen, daar waar je voorkeur naar uitgaat, zon of schaduw, druk of heel rustig.
De nieuwe eigenaren doen het fantastisch! Sanitair is nu schoon maar wel aan vervanging toe!
Marianne | 02-09-2018
Meer recensies van Marianne (2)
Wij komen al jaren op deze camping en waren blij verrast dat er nieuwe zeer vriendelijke uitbaters in zitten die er alles aan doen om hun gasten het naar de zin te maken. Sanitair is oud maar wordt nu wel goed schoongemaakt. In het restaurant lekker eten en schappelijke prijzen. In de ochtend vers gebakken brood.
De ligging van de camping is werkelijk magnifique!
Mark | 14-10-2017
Prima camping met vriendelijke staf. Het restaurant was erg goed, er schijnt een andere kok te zijn. De open douches zijn simpel maar lekker warm water, en alles wordt goed schoon gehouden. Vanwege de hoogte verschillen is dit geen camping als je slecht ter been bent. Ik heb er 11 dagen gestaan begin september terwijl een week was gepland, want ik kon geen reden verzinnen om te verkassen. Er is helaas nog geen winkel maar brood is te bestellen. Ik heb horen zeggen dat dat anders wordt in 2018, dus check even de website voor de positieve veranderingen.
Joost | 05-10-2017
Kom al vanaf 1982 regelmatig op Fereyrolles. Dit jaar (2017) met nieuwe uitbaters veel beter. Schoon sanitair, restaurant met lekkere en goed te betalen gerechten, vriendelijk personeel, een riviertje waar heerlijk in te zwemmen is, gratis kano's aanwezig, regelmatig leuke muziek op het terras. Kortom een gezellige familiecamping, waar al veld jaren dezelfde mensen komen. Dit zegt toch ook iets. Honden zouden beter aangelijn moeten blijven en de eigenaren zouden de uitwerpselen beter moeten opruimen (meenemen).
Ria R. | 29-08-2017
Prima camping, prachtig gelegen aan de Ceze.
Wij zijn hier eind juli een week geweest met onze 3 kinderen van 5, 6 en 8.

We hebben ons vermaakt met zwemmen in het heerlijke water, kanoën (gratis te gebruiken), kikkers zoeken, dammetjes bouwen, een wandelingetje naar het chateau en genieten van de mooie natuur. Echt vakantie dus.

Sanitair is prima in orde. Iedere dag wordt er heel hard geboend. Als iedereen het daarna ook netjes zou achterlaten...

En een leuke mix aan Fransen, Duitsers, Belgen en Nederlanders. Er wordt geregeld wat georganiseerd op het terras. Verder geen animatie voor kinderen. Maar dat is ook precies wat wij zoeken.

Gelukkig hadden wij een plek wat hogerop gelegen. Daardoor veel schaduw, ruimer en rustiger. Wij houden er niet van om in een kringetje op een grasveld te staan, maar als je daar wel van houd is zelfs dat mogelijk.

We komen hier zeker nog eens terug!
Maarten en Marieke | 22-08-2017
Meer recensies van Maarten en Marieke (5)
Nieuwe eigenaars en persoonlijke ontvangst, familiale en uiterst vriendelijke ploeg! Het restaurant is een aanrader!
Het onderhoud van het sanitair is nu wel in orde, wel eigen toiletpapier meebrengen. zeer ruime kampeer plaatsen met mooie bomen en dus veel vogeltjes en vlinders. Zwemgelegenheid in de heldere rivier met visjes en kajacmogelijkheid. Geen hinder van le Ran, in tegendeel: door de 3 andere naturistencampings urenlang naakt wandelplezier in ongerepte natuur.
MG | 12-06-2017
een echte kamping voor rust natuur, zwemmen tussen vis en bevers u moet leven in harmonie met zeldzame kevers en insekten en soms een everzijn-tje 5 km van een dorp Barjak met een supperet, met 3 naast ligende naturisten kampings is dit een wandel paradijs geen kinder opvang dit is een kamping voor echte gezinnen met echte ouders echt de moeite reeds 17 jaar klant en nog niet moe veel vaste bezoekers direkt thuis gevoel tot ziens
Read more at http://www.zoover.be/frankrijk/languedoc-roussillon/saint-privat-de-champclos/chateau-de-fereyrolles/camping#Qet3P75gwbXHdfyl.99
Guido Alaerts | 02-06-2017
Een plek die de gasten zelf gezellig moeten maken, komen hier al jaren uitsluitend voor de inmiddels bekende camping gasten.
Onderhoud en sanitair laat sterk te wensen over. De omgeving en natuur zijn geweldig te noemen, net als de zwemgelegenheid in het riviertje.
Wandelen in je blootje kan uren zonder iemand te treffen. Verder in de omgeving is fietsen goed mogelijk.
Verwacht geen enkele luxe of wifi/telefoon ontvangst, maak het gewoon zelf leuk en rust uit.
Noemen het"het luiste plekje op aarde"
huub | 12-07-2016
Meer recensies van huub (3)
Voor ons een leuke plek geweest deze zomer, verwacht absoluut geen luxe. Er zijn nauwelijks voorzieningen aanwezig, en telefoon ontvangst is bijna niet mogelijk.

Wat is er wel:
De natuur is prachtig met de rivier de Ceze als zwembad. Wil je gewoon uitrusten en helemaal niets doen, dan ben je hier op de goede plek.De naastgelegen camping kan voor sommigen voor vertier zorgen, maar geeft ook de nodige onrust.
Huub | 17-12-2013
Meer recensies van Huub (3)
Kleinschalige, zeer eenvoudige camping van franse eigenaars.
Geen zwembad maar gelegen aan riviertje de ceze.
Terrein behoeft onderhoud evenals het sanitaire blok.
Klein restaurant voor eenvoudige maaltijd/bar/ijsverkoop.
Geen winkel, wel broodservice aanwezig (vooraf bestellen)
Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of invalide.
De naastgelegen aansluitende camping is geschikt voor 18+, alwaar swingers/ruim denkenden vertoeven.
Diana | 27-07-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows" ?
Hoe waardeer je Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.03