Naturismegids

Recensies van Maarten en Marieke

Château de Féreyrolles Naturiste: Camping & Bungalows

22-08-2017
Prima camping, prachtig gelegen aan de Ceze.
Wij zijn hier eind juli een week geweest met onze 3 kinderen van 5, 6 en 8.

We hebben ons vermaakt met zwemmen in het heerlijke water, kanoën (gratis te gebruiken), kikkers zoeken, dammetjes bouwen, een wandelingetje naar het chateau en genieten van de mooie natuur. Echt vakantie dus.

Sanitair is prima in orde. Iedere dag wordt er heel hard geboend. Als iedereen het daarna ook netjes zou achterlaten...

En een leuke mix aan Fransen, Duitsers, Belgen en Nederlanders. Er wordt geregeld wat georganiseerd op het terras. Verder geen animatie voor kinderen. Maar dat is ook precies wat wij zoeken.

Gelukkig hadden wij een plek wat hogerop gelegen. Daardoor veel schaduw, ruimer en rustiger. Wij houden er niet van om in een kringetje op een grasveld te staan, maar als je daar wel van houd is zelfs dat mogelijk.

We komen hier zeker nog eens terug!

Domaine de Bélézy

22-08-2017
Net terug van een fantastische week op Belezy.

We (gezin met 3 kinderen van 5,6 en 8) kenden de camping al van eerdere keren en ook een verblijf in een huisje op les hauts de Belezy en weer is het uitstekend bevallen. Het zat niet in de planning om hier naartoe te gaan maar we wilden zon en dan zit je hier goed.

Over alles is nagedacht en het is te zien dat er veel aandacht is besteed aan de afwerking. Nou moet ik wel zeggen dat wij aan de boskant van de camping hebben gestaan (aan de kant van het zwembad, achter de Mas). Hier zijn sommige plaatsen (tegen extra betaling) ruimer. (De andere kant vinden wij zelf nogal druk.)

Dat is ook eigenlijk het enige minpunt aan deze camping; de kosten. Je kunt dan wel gratis aan heel veel activiteiten deelnemen, dat wel. (yoga, zwemles, boetseren, boogschieten etc). Maar als je aan het zwembad ligt en ziet in je ooghoek de top van de Mont Ventoux ben je dat gelijk vergeten...

Voor kinderen wordt er heel veel georganiseerd, maar die van ons vermaken zich prima met zwemmen, pizza bakken, spelen in de speeltuin of sporten in het bos.

En ja, er zijn vrouwen die doekjes omslaan. Maar dat gebeurd tegenwoordig op bijna alle campings. Je komt toch naar een camping om zelf bloot te lopen. Maak je dan toch niet zo druk om wat anderen doen. Het is vakantie!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.038