Naturismegids

Dwingelderhof

7.5

Gemiddeld cijfer van de laatste 18 reviews.

Adresgegevens

Dwingelderhof
Holtien 9
7991 PN Dwingeloo
06 4237 0497
Lat: 52.849410 / Long: 6.401886
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Aan een doodlopende weg net buiten Dwingeloo ligt ons beschutte campingveld. Met 35 ruime plaatsen, kleinschalig en overzichtelijk. Het sfeervolle toiletgebouw biedt vier douches, 6 wastafels en 6 toiletten en een afwasgelegenheid. Er is ook gelegenheid het chemisch toilet te legen. Met parkeerplaats voor de auto's. Campers ook welkom!

De visie van onze beleving van 'vakantie vieren' zit in de geest van de hele opbouw van ons Hof; de no-nonsens sfeer van het Franse platteland en met een warm onthaal en vooral niks moeten.

Extra mogelijkheden voor het gebruik van het uitgebreide ontbijt van de B&B.

Groot terras met vuurplaats en sfeervolle bar met houtkachel. Met een heerlijke rustruimte binnen.
Nog geen eigen zwembad maar wel groot Intex zwembad voor verkoeling.

Wij doen niet aan dagrecreatie.

Foto's van bezoekers

Reviews van bezoekers over Dwingelderhof

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Dwingelderhof. Laat het ons weten!
4 dagen gestaan. Meer dan heerlijk. Totaal ongedwongen sfeer. Lekker je zelf zijn. Basisvoorzieningen goed en er komt meer aan. Maar voor ons was het al voldoende. Even wat privé dingen doen en zodra Piet de weerman wat mooie dagen voorspelt staan wij er weer.
Harry vd Meer | 04-07-2015
Dwingelderhof is een kleine camping gelegen in een prachtige omgeving in de buurt van het mooie Dwingeloo. Het sanitair is prima. De voorzieningen worden stapsgewijs steeds verder uitgebreid. Het is zelfs mogelijk dat er door de gastvrouw een ontbijt bij je caravan of tent wordt geserveerd.
Dat alleen staande mannen niet welkom zijn is ons niet bekend. Onze ervaringen zijn anders. Iedereen is welkom met hun kampeermiddel.
Eugene | 04-07-2015
Meer recensies van Eugene (10)
Ik kwam op deze camping als dagrecreant.
In verband met de hiitre zocht ik een plekje in de schaduw. Na 2 uur kwam mevrouw bi mij en deelde mij op een nette manier mede dat zijn geen evaring hadden met dagrecreatie en dat de gasten het eng konden vinden dat een man alleen op de camping was.Op mijn gedrag was niets aan te merken maar mevrouw vond het toch beter dat ik ging vertrekken.
Mijn conclusie alleen staande mannen zin niet welkom.
Ik kom er ook nooit weer.
Willem
Willem | 03-07-2015
Een mooie gezellige camping ligt midden in de natuurgebieden.De camping is nog niet af,door omstandigheden,je wordt met respect behandeld en je komt helemaal tot rust door de vogels.
Het was voor mij de eerste keer op een naturistencamping en Renate wist mij op m,n gemak te stellen,bedankt Renate
Henk | 14-06-2015
De mensen Renate en Rob en hun familie waren zeer vriendelijk en gastvrij. Ze zijn ook best aangenaam ongedwongen, open en correct.

Als kampeerder stel je niet zo veel eisen. Niettegenstaande het mindere weer konden we heel goed terecht. Dank aan Renate en Rob voor de vele faciliteiten. Ze hadden veel oor voor wensen en verlangens. Waarvoor veel dank.

Door omstandigheden is het nog niet helemaal af, maar dat stoort een ervaren tentkampeerder niet.
Yvon Princen | 11-05-2015
We hebben een heerlijk weekend gehad bij Renate en Rob. Een warme ontvangst en gemoedelijk verblijf.
Prima kamer en bedden, heerlijk geslapen. Het ontbijt was uit de kunst, met warme broodjes, eigengemaakte jam enz. enz. Al met al een B&B, om nog vele keren naar terug te gaan. Lies en Ad
Ad van Hout | 28-04-2015
Er moet nog veel gebeuren maar de basisvoorzieningen zijn er. Vriendelijke gastvrouw en gastheer. Kan zeker uitgroeien tot een mooie kleine camping met goede voorzieningen.
Pieter | 03-09-2014
Meer recensies van Pieter (10)
Het is een prachtig terrein. Heel aardige beheerders. Een echte aanrader voor wie rust zoekt.
Kees en Ria
kees mol | 10-08-2014
Meer recensies van kees mol (8)
We hebben 9 daagjes op deze nieuwe camping doorgebracht. We zijn ontzettend aardig ontvangen. Er heerst een relaxte sfeer op de camping en het sanitair is prima. We hebben een fijne tijd hier doorgebracht en genoten van de stilte, gezelligheid, mooie weer, heerlijk ontbijt in de B&B en omgeving.
Wij gaan zeker nog een keer terug.
Bianca en Eric | 29-07-2014

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Dwingelderhof" ?
Hoe waardeer je Dwingelderhof in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.027