Naturismegids

Recensies van kees mol

Dwingelderhof

10-08-2014
Het is een prachtig terrein. Heel aardige beheerders. Een echte aanrader voor wie rust zoekt.
Kees en Ria

Minicamping Nieuw-Moscou

14-07-2018
Het is een heel rustige camping.
De beheerders zijn heel attent en behulpzaam.
Alles is piekfijn in orde.
zwembadje, jacuzzi en houtgestookte sauna
Een echte aanrader.
We zijn er meerdere malen geweest.

Minicamping Nieuw-Moscou

13-07-2015
We hebben weer een fantastisch week achter de rug op deze camping. Helemaal goed zou ik zeggen. Gastvrije beheerders, brandschone toiletten, zwembadje, jacuzzi, hout gestookte sauna. Goeie plekken. Een aanrader voor (niet)naturisten. B.b.q. pakket te verkrijgen en een zondags ontbijt tegen billelijke prijzen. We komen hier zeker weer terug.

Minicamping Nieuw-Moscou

13-07-2015
Het is een heerlijke (deels naturisten) camping. Geweldige gastvrijheid. De badgebouwen zijn brandschoon. De eigenaars zijn, met hun gezinsleden, vriendelijk en gastvrij. Je kunt met alle vragen bij hen terecht. Wij hadden ons electriciteits snoer vergeten. Geen nood we mochten er een van hen lenen. De plaatsen zijn goed. Zwembad, sauna, jacuzzi daar mag je gratis gebruik van maken. Kortom we hebben weer een heel plezierige week bij hen doorgebracht... Een dikke 10 voor deze camping.

Loodsmansduin

09-04-2011
al jaren kamperen we in het naseizoen op de naturisten camping van loodsmansduin. Dit jaar zal het op een andere plek zijn vanwege de verbouwingen. We zijn benieuwd. Tot nu toe zijn onze ervaringen zeer positief.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.052