Naturismegids

L'Illa Roja

7.8

Gemiddeld cijfer van 8 beoordelingen.

Adresgegevens

L'Illa Roja
Begur
Lat: 41.977686
Long: 3.210046

Afstanden

  • Brussel 1267 Km / 11:28
  • Utrecht 1438 Km / 12:59

Aanbiedingen Spanje

Reviews van bezoekers over L'Illa Roja

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met L'Illa Roja. Laat het ons weten!
Het is en blijft het mooiste strandje in de omgeving. Helaas trekt dit ook niet-nudisten aan en is het verworden tot een 70% textielstrand. Mensen met kinderen die nog nooit bloot hebben gezien komen er en staren je aan. Er is zelfs een bord geplaatst met Respect Platja Nudista maar dat mag niet helpen. In de ochtenden wel bijna alles bloot. Zo jammer. Ga erheen, maar ga dan wel naakt. Het is toch ook niet de bedoeling dat wij naakt gaan liggen op een textielstrand??
Sjaak | 15-08-2019
Er staat duidelijk op de rotsen dat het een naaktstrand is. Ook hier wel gemend bloot-badkleding. Best druk bezocht in juni , ook door locale mensen. En wie iets aan wilt houden , ook geen probleem hier, alles kan. 3 vriendinnen 1 bloot en 2 topless. Familie, vader moeder bloot, dochter in bikini, zoon in zwembroek. Jong stel met dochter van 1 jr. Niemand kijkt ergens van op maar het is een naturistenstrand zonder voorzieningen. Strand van Pals ligt vlak achter een paar rotsen waar wel voorzieningen zijn.
Als er geen wind is is de zee hier kalm, anders kun je lekker in de golven springen. Wij vonden het een heerlijk strand en komen zeker terug.
Gr koppel.
Koppel | 24-06-2018
Meer recensies van Koppel (3)
Kleinschalig naaktstrand waar het gemiddeld 50/50 is qua geklede/ongeklede bezoekers. Geen voorzieningen aanwezig. Schaduwplekjes via de zeer hoge rotsen.
Geweldige hoge golven. fijn grind in plaats van zand.
De bereikbaarheid is via lange en steile trappen, dus niet voor iedereen weg gelegd!
AJ | 25-08-2017
Meer recensies van AJ (2)
Mooie plaats, toen ik ging was het druk. enkel geen toilet wat wel jammer is maar voor de rest mooi uitzicht l! Zeker een aanrader en het zijn ook jongeren niet enkel ouderen, echte aanrader !
Jelle | 07-02-2017
Meer recensies van Jelle (5)
Makkelijk te vinden naast het grote strand van Pals, staat aangegeven op het bord op het grote strand. Er is een trap naar naturistenstrand, ook (nog makkelijker) via de rotsen rechts van het strand als je er op komt. Bovenaan gekomen begint het pad langs de rotsen. Maar een paar mensen gezien in badkleding. Super mooi strand, een paar uur erg genoten
Jan en Wilma | 21-09-2016
Meer recensies van Jan en Wilma (4)
Kenny,


Dit jaar in Apri/Mei geweest, weer was niet optimaal.
Maar toch 2 dagen heerlijk van het zonnetje genoten.

Gemiddelde leeftijd schat ik rond de 45 jaar
Wat jongere en wat oudere echtparen.
Ook nog mee gekregen een naakt shoot voor een Spaans erotisch blad.
Kenny | 01-06-2014
Steeds meer nederlanders zoeken hier de rust omdat om textielstranden te luidruchtig zijn. Ze nemen hun kroost mee en zijn luidruchtig. Gelukkig gaan ze vooraan liggen om stiekem te gluren. Loop je door naar het einde daar is het schoon rustig en kun je lekker snorkelen. Geen voorzieningen daar.
remunj | 23-07-2013
Prima strandje aan de Costa Brava. Veel Spanjaarden, maar ook toeristen. Meeste mensen zijn naakt. Soms komt een Nederlandse familie Flodder die zich niets aantrekt van de aanwijzing "playa nudista". De sfeer heeft iets hippie-achtigs.
Charles | 29-05-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "L'Illa Roja" ?
Hoe waardeer je L'Illa Roja in het algemeen?

Aanbiedingen Spanje

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.021