Naturismegids

Recensies van Paul

L'Illa Roja

24-06-2018
Er staat duidelijk op de rotsen dat het een naaktstrand is. Ook hier wel gemend bloot-badkleding. Best druk bezocht in juni , ook door locale mensen. En wie iets aan wilt houden , ook geen probleem hier, alles kan. 3 vriendinnen 1 bloot en 2 topless. Familie, vader moeder bloot, dochter in bikini, zoon in zwembroek. Jong stel met dochter van 1 jr. Niemand kijkt ergens van op maar het is een naturistenstrand zonder voorzieningen. Strand van Pals ligt vlak achter een paar rotsen waar wel voorzieningen zijn.
Als er geen wind is is de zee hier kalm, anders kun je lekker in de golven springen. Wij vonden het een heerlijk strand en komen zeker terug.
Gr koppel.

Platja del Serrallo

24-06-2018
9 km lang en zeer breed strand waar je bloot en gekleed ziet liggen, zoals bijna overal in Spanje. Aan het strand geen last van muggen maar zodra je daar weg gaat zeer veel last van muggen. Door de rijstvelden en natuur/moeras gebieden.
Gr naturisten koppel.

Platja Roca Plana 1

14-06-2018
Leuk strandje , zoals overal in Spanje gemengd. Bloot en bikini door elkaar en niemand vindt het vreemd. Korte wandeling door het bos vanaf camping Torre de la Mora. Geen voorzieningen , ligt aan bosrand. Net als waikiki beach.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048