Naturismegids

Recensies van Eugene

Beauty Farm Sauna Drôme

17-05-2014
Een van de leukste sauna's van Nederland!
Er is in deze oude boerderij regelmatig verbouwd, de sauna ziet er informeel uit wat past bij het type mensen die hier komen.
Heel mooi in de natuur gelegen, je ziet de herten vaak lopen!
De sauna is omgeven door rust en door groen. Kraanvogels en sierkippen, diverse soorten eenden lopen rond in een schone omgeving.
Vaak zingt de ober wat met zijn gitaar.
Bij warm weer gee verstikkende badjas aan op het terras maar gewoon een handdoek omslaan. De opgietingen zijn er prima!

De informele sfeer en de uitrusting maakt het geschikt voor alleenstaande en gezinnen. Alle leeftijden zijn welkom en zoals het ook betaamd: Dit is een echte sauna zonder badkledingdagen!

Domaine Laborde

31-12-2013
Mooie, ruime camping die netjes is onderhouden en leuk is opgezet. De plaatsen zijn zeer ruim en ook voor mensen die echt totale rust willen zijn er plekken zat bij het meertje.
Sanitair is zeer schoon en problemen met waterdruk zijn opgelost door extra buffers.

In de schoolvakantie zijn er veel kinderen en ook pubers. Bijna iedereen loopt de hele dag naakt, bij het zwembad/glijbaan is het verplicht. Geen dronken lawaai jeugd en na 2400 is de camping stil. Vriendelijk personeel.
Het enige minpunt is de eigenaar die totaal niet met mensen kan omgaan. Hier heb je over het algemeen geen last van omdat de rest van zijn personeel vriendelijk is.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.056