Naturismegids

Recensies van Joop en Miranda

La Combe de Ferrière

08-12-2013
In juli 2013 hebben hebben we hier 2,5 week gestaan met onze tent en 3 kinderen (1, 3 en 5 jaar). Het was heerlijk ontspannen in de natuur, met het zwembad, het uitzicht én de kersen!
Het kost wat moeite en spanning om er te komen maar dat went zeker. Als je met de auto de weg naar beneden afrijdt kun je ook (gekleed) met de kinderen in de rivier spelen en dammen bouwen.
We komen zeker nog een keer terug als de kinderen groot genoeg zijn om de tocht naar de rivier te lopen. Want dat hebben we nog niet gezien.

La Sesquière

05-12-2016
Wat een heerlijke plek om thuis te komen tijdens je vakantie! De warme, hartelijke ontvangst van Koosje en Maarten, de ruime plaatsen, schoon sanitair en een zwembad om in op te frissen zijn de ingrediënten voor een fantastische vakantie!

Er is genoeg te doen in de omgeving (eindeloze velden zonnebloemen en wijnranken, oude stadjes met kastelen om door heen te slenteren), maar ook als je niets wilt (en dat wilden wij ook) heb je het goed op La Sesquière. Onze jongens van 5, 6 en 8 jaar hebben zich ook goed vermaakt: zwemmen, voetballen, kampvuur, het beekje, de ezels voeren en bij slecht weer de pooltafel in het restaurant.

Een echte aanrader voor wie een groene camping zoekt met gemoedelijke sfeer in een (nog) niet toeristische omgeving. Wij komen zeker nog een keer terug!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047