Naturismegids

Recensies van Harm

Schiermonnikoog (oost)

23-08-2012
Mooi breed strand waar zich weer duintjes vormen op de strand , waar je uit de wind kunt zitten , je kunt er ook een naakte strandwandeling maken langs de branding .
Voor vrouwen alleen is het goed te te doen , over het algemeen wordt je er niet lastig gevallen en begluurd .

Als je er als Man alleen komt zorg er voor dat je wat meer er de buurt van stellen en vrouwen gaat liggen , anders heb je veel last van opeens opduiken mannen een er van is Opa bibber , die blijft steeds maar kijken naar iemand , hij heeft schoenen aan zonnehoedje op , een bibberende hand en verder naakt .

Julianadorp / Groote Keeten

24-08-2012
Echt Naturistenstrand met borden aangegeven , verder aan de Noord Hollandse kust is het vaak gissen waar het Naaktstrand is .
Rustig strand , geen parkeergeld op de parkeerplaats , niet ver lopen van de strandopgang , strandpaviljoen is op het textielstrand , je kan er niet echt zwemmen door de strekdammen in zee , er komen veel stelletjes zonnen , weinig gegluur van mannen .

Strand Terschelling

24-08-2012
Ik ga al jaren met Vakantie naar Terschelling , dit jaar zijn er nieuwe borden geplaatst bij de strandopgangen . waar niet meer op staat waar het naaktstrand precies is , hierdoor komen er minder Naturisten
Ik ga vaak tussen Hoorn aan zee en Oosterend aan zee naakt , ik heb dit jaar weinig Naturisten gezien .

Ameland (oost)

24-08-2012
Het is op Ameland vaak gissen waar het Naaktstrand is , het is niet echt erkend , daarom ga ik vaak naar Schiermonnikoog , waar naakt lopen en zonnen over het hele strand mag , met uitzondering van de bewaakte stranden bij de strandopgangen .

FKK Strand Borkum met Strandsauna

23-08-2012
Met de boot uit de Eemshaven kom je aan op Borkum , dan kun je voor de prijs van het bootkaartje met een treintje naar het dorp .
Het FKK strand heeft een parkeerplaats en er is ook een Bushalte , dan is het nog wel een eindje lopen door de duinen naar het FKK strand .
De beste vervoermiddel is de fiets je kan je eigen fiets voor 7 euro meenemen op de boot of een fiets huren op Borkum .
Er staan borden waar het FKK strand begint en ophoudt , leuk is het mannetje op de bord die zijn broek uit trekt met de tekst er onder " hier komm.t de box ut " in het Ost Fries , vertaald in het Nederlands " hier komt de broek uit "
Vriendelijke mensen die weten dat het hier een FKK strand is en dat de naturisten hier alle recht hebben om naakt te lopen .
Geen last van gluurders en Homo,s.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049