Naturismegids

Recensies van H en Y

Les Fourneaux

10-10-2023
In september op weg naar het zuiden vanwege het warme weer blijven steken op deze camping. En dat was geen straf, nee integendeel: prima zwembad, hele grote plekken en mooie natuur. Wat wil een mens nog meer? Inmiddels is het 10 oktober en nog een graad of 28. voor ons kan het niet beter. En de omgeving? Niet spectaculair, maar wel mooi glooiend met een paar leuke dorpjes. Wij hebben een fijne tijd gehad. Veel succes nog met jullie prachtige camping Remco en Jolanda en (bijna) zeker tot ziens.

Camping Naturiste La Clapère

18-05-2022
Wat een mooi terrein in een heel mooi landschap. prima sanitair, zwembad niet al te groot…. Hele fijne camping dus.

Camping Relax-Nat

18-05-2022
Wij waren hier in mei 22. lekker stil en voor spaanse begrippen ruime plekken. Lijkt ons in het hoogseizoen wel heel heel druk….. en dan zou het weleens lawaaig kunnen zijn. Heel mooi zwembad, goed sanitair en klein winkeltje. De omgeving is heel mooi.

Les Fourneaux

18-05-2022
Al veel campings gezien… maar dit is echt een kadootjes. waauw, wat een camping, wat een ontvangst en wat een ruimte. Hele mooie plekken in een mooi ladschap. Wil je lekker genieten en uitrusten: ga!

Playa de l'Ahuir

04-11-2021
In oktober 2021 een aantal keren bezocht. Wat Rudie beschrijft klopt wel zo ongeveer. In aanvulling hierop: in de duinen veel mannen, op het strand veel honden. De parkeerplaats voelt niet zo veilig, de laatste dag hier waren onze autobanden lek geprikt. Wij gaan nooit meer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.055