Naturismegids

Playa de l'Ahuir

3

Gemiddeld cijfer van 2 beoordelingen.

Adresgegevens

Afstanden

  • Brussel 1765 Km / 14:58
  • Utrecht 1937 Km / 16:28

Aanbiedingen Spanje

Reviews van bezoekers over Playa de l'Ahuir

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Playa de l'Ahuir. Laat het ons weten!
In oktober 2021 een aantal keren bezocht. Wat Rudie beschrijft klopt wel zo ongeveer. In aanvulling hierop: in de duinen veel mannen, op het strand veel honden. De parkeerplaats voelt niet zo veilig, de laatste dag hier waren onze autobanden lek geprikt. Wij gaan nooit meer.
H en Y | 04-11-2021
Meer recensies van H en Y (4)
Waar de bebouwing van Gandia ophoudt, begint de Playa de L'Ahuir: een breed strand van enkele kilometers zacht geel zand. Een duinenrij afgezet met koord: het is niet de bedoeling dat je daar in gaat. Het strand is vanuit Gandia goed te bereiken: een leuke fietstocht over een vlak fietspad langs de boulevard. Ook parkeren vlak bij het strand is mogelijk.
Dat dit een FKK strand is staat nergens aangegeven met een bordje of zo. De dagen dat wij er waren (27 mei - 3 juni 2018) waren er nauwelijks andere naturisten. Wel een constante stroom (geklede) wandelaars langs de waterlijn die de wandeling van Gandia naar Xeraco maken. Wij lagen niet al te dicht bij de waterlijn en kregen nauwelijks bekijks. Toch voelden we ons hier niet heel vrij (bijv. niet even langs de waterlijn lopen). We zagen één ander stel blootlopers die over het koord stapten en wel in de duinenrij gingen liggen.
Rudie | 01-06-2018

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Playa de l'Ahuir" ?
Hoe waardeer je Playa de l'Ahuir in het algemeen?

Aanbiedingen Spanje

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.044