Naturismegids

Recensies van Jan de Jong

Lalbrade

27-06-2023
Na 11 jaar weer eens op deze fantastische plek geweest. Een klein paradijsje !
Eveline en Bernard zijn lieve en behulpzame mensen, in de periode dat ik er was geassisteerd door het Nederlandse echtpaar Frank en Tineke. Vers brood in de ochtend. Zat nu in een gite met alles erop en eraan. Als je reuring en vertier zoekt moet je hier niet zijn; hier is alleen maar zalige rust in een fantastische omgeving. Prima mogelijkheden voor fiets- en wandeltochen.
Voor de liefhebbers een aanrader. Kom hier nog wel eens terug !

Domaine de Bélézy

07-07-2021
Ik kom hier eigenlijk alleen vanwege de prachtige locatie - fietsen en wandelen in de mooie omgeving. Mt. Ventoux en zo. Verder is het terrein erg vol en rommelig; kleine plaatsen. Het personeel is bepaald niet overvriendelijk. De prijzige Wifi werkte heel erg slecht. Op mijn klachten hierover werd nogal onverschillig gereageerd - het is nu eenmaal zo.
Bedoin is super . Sfeer !!

Club du Soleil Macon-Laizé - "La Breur"

01-07-2019
Ik kom hier als zo'n 10 jaar op doorreis naar huis vanuit het zuiden (naar het zuiden toe kan pas vanaf half juni).
Wat een heerlijke plek en wat een vriendelijke ontvangst !!!
Heb altijd het gevoel dat ik weer thuis kom ! Ik was hier wederom in juni 2019 en men deed zijn best om mij met mijn kleine tentje een heerlijke schaduwrijke plek onder een grote boom te bezorgen - het was 40 graden in de schaduw !!
Chapeau !!!

Le Courtialet: Association "Club du Soleil de Grenoble"

01-07-2019
Ik had deze camping al enige tijd op mijn lijstje staan en ben er in juni 2019 langs geweest. Ik reis alleen, heb een klein trekkerstentje, dus het is voor mij essentieel dat mijn auto met alle spullen erin naast mijn tentje kan staan. Toen ik bij aankomst daar vriendelijk om verzocht werd mij op nogal bruuske wijze te verstaan gegeven dat dit niet kon....
Verdere pogingen hadden geen succes; er viel niet over te praten.
Heb dan maar rechtsomkeert gemaakt en een "normale" camping in de Vercors bezocht, waar men over dit soort dingen niet moeilijk doet.
Le Courtialet is dus voor mij een "no go area". Jammer !!

Club Naturiste de Besancon

01-07-2019
Was hier in juni 2019 voor de tweede keer. Wat een heerlijke plek ! Rust en natuur . Erg vriendelijke ontvangst ! Prima locatie op doorreis naar het zuiden, maar je kunt ook prachtige fietstochten maken langs de rivier de Doubs richting Besancon en Dole !!

Campeggio Naturista Costalunga

08-07-2015
Na vele jaren hier weer eens geweest. Inmiddels is de camping overgenomen door Paolo en Enrico. Hartelijke ontvangst met s'avonds een gezellige en prima maaltijd.
Mooie omgeving met veel stilte en rust.

La Haute Garduère

14-07-2014
Alle verhalen ten spijt over de verbeterde toegangsweg, het is nog steeds een "crime" om met een normale personenauto de camping te bereiken. Ik vraag me echt af hoe erg het vroeger is geweest.....Ook de csmping zelf maakte op mij een rommelige indruk. Ondanks de vriendelijke ontvangst van Annie ben ik direkt rechtsomkeert gegaan om naar een beter bereikbare camping in de ongeving te gaan (Tuquette).
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.066