Naturismegids

Recensies van Henk den Ouden

Domaine de la Gagère

26-05-2023
Eind mei 'eindelijk' eens hier aangekomen in dit 'paradijsje'. Prachtige ligging met mooie vergezichten in een wat rustig (saai?) gedeelte van France. 4 sterren klopt wel maar het heeft ook z'n charme als je niet op zo'n super commerciële gepolijste camping of park wilt zijn. Wij hadden een chalet en dat was prima in orde, echt hele goede prijs/waarde verhouding en dat geldt ook voor maaltijden/ drankjes. Gratis (wat kleine) sauna en prima zwembaden. Internet is niet volmaakt maar dat is bijna nergens. Elke avond een 'daghap' maar wel met een culinair tintje en s'ochtends vers brood en klein winkeltje. Bediening en service is prima. Zeker naar toe gaan!

Vallon des Oiseaux

24-05-2023
Na 7 jaar weer een keer terug voor paar dagen in dit 'paradijsje'. Niet veel veranderingen in al die jaren en Amanda wil de 'erfenis' van haar vader ook niet al te voortvarend aanpakken. Hierdoor zijn verschillende 'projecten' halverwege blijven hangen lijkt het wel en blijven er wat 'museumstukken' liggen. Maar dat heeft ook z'n charme als je niet op zo'n super commerciële gepolijste camping of park wilt zijn. Wij hadden een chalet en dat was prima in orde, echt hele goede prijs/waarde verhouding en dat geldt ook voor maaltijden/ drankjes. De plak zelf en de omgeving is écht de moeite waard. Zeker naar toe gaan!

Camping naturista Ca' le Scope

25-09-2022
Midden september 6 nachten verbleven in een prima mobilhome met fantastisch uitzicht. De camping bestaat al heel lang en het duurt natuurlijk een tijd om van het
(ouderwetse) verenigingsgevoel naar een meer commercieel terrein. Anderzijds is het voor velen - en voor ons- ook een hele goede combi. Het vernieuwen van het zwembad staat op de rol maar stuit op de nodige bureaucratie begrepen wij. De locatie ligt net boven Toscane, wij hadden daar al wat van gezien (Siena/ Lucca)voordat we wat 'noordelijker' arriveerden en nog teruggingen naar Florence, wat prima te doen is op een dag. Pizza avond was heel druk en ok en de overige horeca prijzen zijn billijk. Ontbreken van een sauna si wellicht een minpuntje maar verder helemaal top!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045