Naturismegids

Recensies van Ben

Camping Naturiste La Clapère

26-09-2021
Ruim 20 jaar geleden hebben wij met onze kinderen vele vakanties doorgebracht op La Clapère. Nu terug met z’n tweeën van 15 - -25 september. Er is eigenlijk niks veranderd, alleen de bomen zijn zoveel groter geworden, dat het hier en daar wel erg schaduwrijk is, zeker in het voor- en naseizoen. We kregen het advies om Les Cérisiers te kiezen voor een plek in de zon. Daar stond het behoorlijk vol. Toiletten en zwembad zijn toe aan renovatie, wat vaker schoonmaken kan geen kwaad. Broodservice zou tot op de laatste openingsdag normaal moeten zijn. Niet met creditkaart kunnen betalen is niet van deze tijd! Toch een leuke tijd gehad, het is schitterend terrein met veel mogelijkheden in de omgeving. Het riviertje, waar onze kinderen vroeger vanaf de rotsen in het heldere water sprongen, bleek nu een modderig stroompje te zijn.
Wij zijn wel hals over kop vertrokken, toen we ontdekten, dat onze caravan vol wantsen zat. Eerst vingen we er een stuk of tien op één avond, de volgende dag wel veertig. Daarna hebben we nog dagenlang wantsen gevangen, met tientallen! Ook andere gasten hadden hier last van. De campingbeheerder reageerde niet op deze klacht. Wantsen doen niets, maar stinken - en zulke aantallen is geen pretje!

Le Marcassin de Saint Aubin

19-08-2020
we zijn de tel een beetje kwijt, maar waarschijnlijk zijn we net terug van een 7e keer op Le Marcassin. Dat zegt eigenlijk wel genoeg over hoe het ons bevalt. Dit jaar zouden we na een aantal andere campings nog 3 weken op Le Marcassin doorbrengen. Het werden er vier! Rust, fijne plek, mooie omgeving, waar we telkens nog nieuwe dingen ontdekken, wandelen en fietsen, en natuurlijk een fijn zwembad, wat wil een mens nog meer! Ad en Hedwig, nogmaals bedankt!

Le Mérou

19-08-2020
begin juli 2020 hebben we een dag of tien heel prettig gestaan op le Mérou. vanwege corona was het heel rustig, maar dat was voor ons wel aangenaam. Bert en Mia zullen daar vast anders over denken, en terecht! Mooie omgeving, waar je goed kunt fietsen op je e-bike en wandelen. Wij komen vast nog wel eens terug!

Camping Relax-Nat

18-10-2017
Met enige aarzeling naar de Costa Brava gegaan. Dit is de enige naturistencamping daar, maar heel rustig in september. Ruime plekken, schoon en lux sanitair met heerlijke douches. Twee keer goed gegeten in restaurant en aardig personeel . Groot zwembad en een heerlijke jacuzzi. In het binnenland veel leuke dorpjes, op de fiets te bereiken, alleen de bewegwijzering langs de fietspaden kan beter, vooral in de bebouwde kom. Het op de camping aangegeven naaktstrand bleek toch een textielstrand te zijn, maar bij Playa de Pals een mooi lang zandstrand met goede parkeergelegenheid. Daar vlakbij ook het officiële naaktstrand Illa Roja, ook goed te bereiken, maar in naseizoen is de zon er gauw weg achter de hoge rotsen. Op de receptie zijn er middelen te koop tegen de mieren, die heb je helaas wel nodig!
Wij komen nog wel eens terug!

Vritomartis Hotel

13-10-2016
Begin oktober 2016 voor de derde keer in Vritomartis. De vorige keren in het voorjaar, nu in het najaar. Aan het personeel is niet te merken, dat het seizoen voor hun naar het einde gaat. Vriendelijk, behulpzaam, snel - maar ook onderling een goede sfeer. Wij verbleven opnieuw in een Grande Bungalow, weliswaar gerenoveerd, maar voor deze prijs mag het comfort wel beter zijn. Alleen een paar plastic kuipstoeltjes om op te zitten en twee harde eetkamerstoelen! Voor 4 personen ( er zijn 4 bedden) is deze kamer niet geschikt. Verder alleen lof, een hele fijne accomodatie! Nog iets: het voorjaar is ons beter bevallen dan het najaar, maar dat heeft niets met het hotel te maken!

Vritomartis Hotel

14-05-2013
Schitterend gelegen, zeer vriendelijk personeel, uitgebreid en gevarieerd buffet, leuk strand. Wel enigszins in een uithoek, je moet telkens een hoge berg over om iets meer dan de directe omgeving te zien. Wij hadden een grande bungalow gehuurd, heel goed bevallen, alleen misten we een paar comfortabele stoelen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.046