Naturismegids

Recensies van R.

Bredene

21-07-2021
De golfbrekers zijn nu volledig verdwenen in het zand. Bij hoogtij kan je als wandelaar gewoon door wandelen. Veel leuker dan vroeger. Het strand is ook een stuk uitgebreid naar De Haan toe. De reddingspost staat nu ook centraler dan vroeger. Na 20 jaar naaktstrand is dit alles een grote verbetering. Bedankt Bredene om als enig gemeente te blijven geloven in het naaktstrand.

Bredene

21-09-2019
Vandaag, op de world cleanup day, nog eens genoten van het naaktstrand. Toch nog redelijk wat volk maar geen redders meer. Hoeft voor mij ook niet wat het water is toch te fris om er lang in te verblijven. En het mag gezegd worden, het naaktstrand is nog altijd proper, geen zwerfvuil of plastiek te bespeuren.

Bredene

25-08-2019
Zaterdag en zondag weer 2 fantastische dagen gehad. Bijna geen zeebries en strandwater van 20°C (volgens de info op de reddersstoel) Veel volk, een proper strand en helder water. Ik kon op een gegeven moment visjes zien zwemmen in het strandwater. Dank u wel aan de redders en Bredene.
Toch zalig als je uit het water komt en je geen natte zwembroek aan hebt. Je maakt een wandeling en je bent zo weer droog. Heerlijk.

Bredene

31-10-2017
Deze week in het nieuws.
Op sommige warme dagen is het erg druk op het naaktstrand in Bredene. Hierdoor is men op zoek naar een 2 de naaktstrand langs de Belgische kust.
Volgens mij is de beste oplossing nog steeds een uitbreiding van het naaktstrand aan de kant van De Haan.
Op dat strand palende aan het naaktstrand, zitten er soms nog geen 10 mensen.
Daarom een warme oproep aan de gemeente De Haan : Laat een uitbreiding van het naaktstrand toe aan jullie kant. Vele Duitse toeristen zullen het graag horen.

Bredene

21-06-2017
Vandaag weer een superdag geweest. Zeer warm op het strand en in het water kon je afkoelen. Door de afwezigheid van de redders, zaten de mensen over de hele lengte van het strand in het water. Niemand ging echter te diep in het water.
Meer volk op het naaktstrand dan op het strand van Bredene ernaast. Aan de kant van Wenduine (De Haan) zaten er nog geen 5 mensen. Een warme oproep aan het gemeentebestuur van De Haan. Graag een extra zone voor het naaktstrand.

Bredene

27-05-2017
De golfbrekers zijn niet weg maar zitten onder het zand.
Het is veel beter zo, nu kan je de volledige breedte van het naaktstrand wandelen ook bij hoog tij.

Er waren wel nog geen redders. Maar dat is ook nog niet echt nodig omdat het water nog te koud is om er lang en ver in te zwemmen

Bredene

07-09-2016
Vandaag nog een prachtige namiddag gehad in Bredene.
Nog veel bezoekers, ook koppels.
Spijtig genoeg geen redders meer.
Vandaag ook geen gluurders gezien die bewust met kleren aan in de zone zitten.

Bredene

31-08-2016
Vandaag nog eens terug geweest. Veel minder volk dan afgelopen zaterdag maar ook iets minder warm.
Het blijft leuk om terug te keren en te genieten van zon, zee en strand in alle vrijheid.
Wel nog steeds zielig om steeds dezelfde mensen, met kleren aan, te zien heen en terug lopen door het strand. Meestal zijn het geen Belgen, maar ik wil niet racistisch overkomen. Gelukkig nog geen boerkini's
gezien ;)

Bredene

28-08-2016
Het was vandaag een prachtige dag in Bredene.
Ook veel koppels gezien. Mijn vrouw en ik vinden dat er de laatste jaren toch meer en meer koppels, zelfs soms met kleine kinderen, durven komen.
Toch op vrije dagen zoals vandaag. Ook eens een duim voor de redders die continue mensen uit de onbewaakte zones moeten halen die te ver in zee gaan.

Bredene

25-08-2016
Spijtig dat het strand niet uitgebreid wordt richting De Haan. Op dat strand zitten er soms maar 10 mensen. Indien dat strand erbij genomen wordt, kan je verder wandelen langs het water. Het strand zou dan waarschijnlijk 500 m lang zijn.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.053