Naturismegids

Recensies van Lenie

Camping Hilsbachtal GmbH

26-01-2009
Geweldige camping. Prima sanitaire voorziening. Lekker zwembad en grasveld erbij. Veel meer is het niet, maar dat zoeken wij ook niet. We hebben er een aantal heerlijke, zonnige, relaxte dagen doorgebracht in het voorseizoen van 2008.

Don Cojon

02-06-2017
Ik zou er graaf naar toe gaan, 'maar er is nergens informatie te vinden (foto's, website, telefoonnummer) van deze naturistenaccomodatie. Is er iemand die me meer kan vertellen?

Naturistenpark Lobau

06-07-2014
Mooi gelegen verenigingsterrein in een natuurpark in Wenen. In een uur ben je met de fiets in het centrum van Wenen via prima fietspaden. In driekwartier ben je er met de bus en metro. Wenen is een prachtige stad, dus de camping in de moeite waard voor een paar overnachtingen. Wij verbleven er 3 zeer warme zonnige dagen in juni 2014 met de camper. Het viel ons tegen dat we op het parkeerterrein, op het asfalt, naast de weg moesten overnachten. Er mogen geen voertuigen het terrein op was de verklaring. Dus direct na de toegangspoort en voor de deur van het verenigingsterrein is er plek voor 5 campers gecreëerd. We betaalden desondanks dezelfde prijs als een caravan die wel op het terrein kon staan.
Verder is het royale terrein ingericht als park met picknicktafels dat vrij is van tenten of caravans. Dat geeft een unieke blik op het terrein.
De gratis warme douches kun je op vast gestelde tijden gebruiken. Wil je daarbuiten een warme douche dan moet je douchemuntjes kopen van 40 cent p.st.
Je kunt vóór 10 uur smorgens een warme maaltijd bestellen bij de kantine/gaarkeuken die vervolgens tijdens de lunch kan worden afgehaald. De vaste club van verenigingsleden maakt hier massaal gebruik van.
Op het moment dat het gaat schemeren komen de muggen tevoorschijn en is het niet meer mogelijk om buiten te zitten zonder gestoken te worden.
Wij hebben 2 dagen doorgebracht buiten het verenigingsterrein langs de Donau in het kilometerslange Fkk gebied. Er zijn er diverse leuke uitspanningen waar je ook naakt op het terras mag zitten. De sfeer is er heel gemoedelijk en tolerant.

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

26-01-2009
Door alle positieve reacties wij we er voorjaar 2007 geweest. We zouden 2 weken blijven, maar zijn al na 1 week vertrokken. Het is 100% nederlands dat je ziet en spreekt. Naast de natuur is er niet veel te beleven in de omgeving. Te ver van de bewoonde wereld.

Domaine de Lambeyran

26-01-2009
Echt een gedateerde camping qua sanitair en overige voorzieningen. De eigenaars zijn ook aan vernieuwing toe. We zijn er na 1 dag snel weer weggegaan.

Centre Naturiste René Oltra

26-01-2009
unieke camping, vanwege het erotische dorp. Super massaal, maar wel een bijzondere ervaring.

Plage Naturiste du Camping la Grande Cosse

26-01-2009
Best leuk, maar je word gek van de muggen.

Castillon de Provence: Camping-Bungalow Parc Naturiste

12-01-2008
Het is een drukke camping aan het worden. Erg bekend van televisie. Er zijn alleen maar Nederlanders. We stonden best dicht bij elkaar, wat wij zelf niet prefereren. Wel prachtig uitzicht op de bergen. Voor natuurliefhebbers is het top. De slingerzandweggetjes naar de camping zijn bij veel regenval zeer slecht begaanbaar. Het ligt ver van grote steden.
Het eten in het restaurant is overheerlijk.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.101