Naturismegids

Recensies van Jan de Jong

Le Courtialet: Association "Club du Soleil de Grenoble"

01-07-2019
Ik had deze camping al enige tijd op mijn lijstje staan en ben er in juni 2019 langs geweest. Ik reis alleen, heb een klein trekkerstentje, dus het is voor mij essentieel dat mijn auto met alle spullen erin naast mijn tentje kan staan. Toen ik bij aankomst daar vriendelijk om verzocht werd mij op nogal bruuske wijze te verstaan gegeven dat dit niet kon....
Verdere pogingen hadden geen succes; er viel niet over te praten.
Heb dan maar rechtsomkeert gemaakt en een "normale" camping in de Vercors bezocht, waar men over dit soort dingen niet moeilijk doet.
Le Courtialet is dus voor mij een "no go area". Jammer !!

Club du Soleil Macon-Laizé - "La Breur"

01-07-2019
Ik kom hier als zo'n 10 jaar op doorreis naar huis vanuit het zuiden (naar het zuiden toe kan pas vanaf half juni).
Wat een heerlijke plek en wat een vriendelijke ontvangst !!!
Heb altijd het gevoel dat ik weer thuis kom ! Ik was hier wederom in juni 2019 en men deed zijn best om mij met mijn kleine tentje een heerlijke schaduwrijke plek onder een grote boom te bezorgen - het was 40 graden in de schaduw !!
Chapeau !!!

Serre-Ponçon Naturiste

01-07-2019
Alle negatieve geluiden ten spijt, ik was hier 3 nachten in juni 2019 en heb het geweldig naar mijn zin gehad. Als je niet gefocust bent op comfort en luxe is dit een prima plek.
Inderdaad de voorzieningen zijn minimaal, maar als de camping niet vol is (er waren heel weinig bezoekers) geen probleem. Ik begrijp dat e.e.a. nog in de opstartfase is en de officiele opening volgend jaar plaats vindt. De sympathieke eigenaar (en zijn vriendin ) is bezig met het bouwen van een klein zwembadje. Dus nog even geduld. Het wordt echt wel wat !
De omgeving is fantastisch mooi !

Club Naturiste de Besancon

01-07-2019
Was hier in juni 2019 voor de tweede keer. Wat een heerlijke plek ! Rust en natuur . Erg vriendelijke ontvangst ! Prima locatie op doorreis naar het zuiden, maar je kunt ook prachtige fietstochten maken langs de rivier de Doubs richting Besancon en Dole !!

Campeggio Naturista Costalunga

08-07-2015
Na vele jaren hier weer eens geweest. Inmiddels is de camping overgenomen door Paolo en Enrico. Hartelijke ontvangst met s'avonds een gezellige en prima maaltijd.
Mooie omgeving met veel stilte en rust.

La Haute Garduère

14-07-2014
Alle verhalen ten spijt over de verbeterde toegangsweg, het is nog steeds een "crime" om met een normale personenauto de camping te bereiken. Ik vraag me echt af hoe erg het vroeger is geweest.....Ook de csmping zelf maakte op mij een rommelige indruk. Ondanks de vriendelijke ontvangst van Annie ben ik direkt rechtsomkeert gegaan om naar een beter bereikbare camping in de ongeving te gaan (Tuquette).
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.072