Naturismegids

Recensies van vincent

Plage de Varengeville-sur-Mer

03-09-2018
Stenenstrand onderaan een kalksteenklif. Geen zand. Via een dalend voetpad te bereiken. Bij een fraai museum op 600 meter afstand is goed te parkeren (en ook te overnachten met een camper). Niet verbazend dat het een goedgekeurd naaktstrand is, er zal op een drukke dag over de gehele dag maar een man of 50 de afdaling maken. Ook het water bevat enkel grote stenen en daardoor niet bepaald toegankelijk, vandaar mijn 'algemene slechte beoordeling'.

Plage du Gros Pin

02-10-2018
Geen aanduiding dat er daar 'om het hoekje' een naaktstrand is. Capacieit rond de 100 mensen. Voornamelijk oudere locals (bezoek 2 oktober 208), zowaar net zoveel losse vrouwen als mannen die aan de 'tan' werken. Diverse restaurants in directe omgeving. Dit is geen 'speellocatie' voor wie daar interesse in heeft

Plage de Tr├ęguennec

05-09-2018
Kilometers links en rechts een fijn zandstrand. Geen voorzieningen. Naaktdeel niet met borden aangegeven, maar de lokale bevolking trekt alle kleding uit inderdaad een paar honderd meter oostelijk van de bunkers (die duidelijk zichtbaar in het water staan). Ik was er op bewolkte doordeweekse dag, dus erg rustig, zowel op strand als in de duinen.

Cayeux sur mer

03-09-2018
Links van het monument is het ' naaktdeel'. het betreft een groot stenengebied, dan niet met bloete voeten beloopbaar is. Erg leeg en een enkel camper/auto die daar komt, je bent zomaar alleen op enkele honderden meters breedte.
Echter er zijn delen waar de waterlijn wel van fijn zand is en en ook het deel het water in is fijn zand (langzaam dieper wordend), daardoor goed zwembaar en goed door het water te waden. Geen voorzieningen of voedselgelegenheid in de buurt.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048