Naturismegids

Recensies van H & J Wijchen

Domaine du coq Rouge

30-07-2018
Begin juli bezochten we deze camping voor de eerste keer. De ontvangst is zeer vriendelijk, mooie ruime plekken in een parkachtige omgeving. De camping ligt op een berg en heeft dus ook plaatsen met een geweldig uitzicht. Het sanitaire uitstekend ! Voor fietstochten minder geschikt. Begin juli waren er Fransen, Belgen en Zwitsers. Op dat moment waren we de enige Nederlanders, hetgeen ook wel eens prettig is. De bbq avond gezellig! Samengevat een prima camping.

Le Clos Barrat

17-01-2020
Binnen 5 jaar nadat jullie zijn begonnen de titel "Camping van het jaar" verdiend ! Wat een prestatie, en volledig terecht verkregen.
Heiko en Jeanneke

Le Clos Barrat

26-07-2017
Prachtige camping, prima sanitair, lekker zwembad, ruime plekken en 's avonds gezelligheid onder de overkapping. Nog nooit bleven wij drie weken op één plek maar dit jaar wel, mede door de geweldige inzet van de Belgische eigenaren !!!
Johan en Jolanda het waren heerlijke weken.
H en J

Camping La Source Saint-Pierre

16-07-2016
Fijne camping, heerlijk zwembad, voor de liefhebber zwemmen in de l'Herault die langs de camping stroomt. Prima maaltijden. Vriendelijke eigenaren. Enig minpuntje; de plekken zijn niet al te groot.

Le Clos Barrat

16-07-2016
Wat een heerlijke camping !!! Ruime plekken, heerlijk zwembad, prachtig en bovenal schoon sanitair. En dan die gezellige avonden ( bbq/ kampvuur ) helemaal geweldig. Yolanda en Johan doen er alles aan om het de gasten naar het zin te maken. Er is nog zoveel te vertellen over de vele mogelijkheden voor een uitstap in de omgeving maar dat moet een ieder maar komen onderzoeken. Wij komen zeker terug.
H en J te Wijchen

camping Le Mérou

27-04-2016
Wij waren hier in juni 2015. Prima camping, mooie ruime plaatsen, goed sanitair, gezellige avonden en niet te vergeten vriendelijke eigenaren. Kortom niets mis mee.

Camping Naturiste Le Couderc

11-07-2014
In het najaar van 2013 geweest,2e week september, tot onze verbazing een behoorlijke bezetting,veel ouderen zonder kinderen,prima ontvangst, een fantastisch zwembad, sauna en jaccuzi.Interessante omgeving.Fijn restaurant !

Le Marcassin

11-07-2014
Een camping voor mensen die van rust houden, schoon sanitair, een heerlijk zwembad,de meeste plekken met een fantastisch uitzicht en een omgeving waar je niet uitgeken raakt.Een aanrader !
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.069