Naturismegids

Recensies van Erwe

Casa Amarela - Portugal Naturally

12-05-2018
Dit jaar zouden we tijdens onze vakantie naar Portugal ook 9 nachten naar Casa Amarela gaan. Daar aangekomen bleek al gauw dat het een mooie accomodatie is, met reuze aardige mensen, maar......en dat was van te voren niet bekend......een paar stevige huiskatten die vrijelijk rondlopen over het terrein. Aangezien mijn partner allergisch is voor katten was dat een groot probleem. De eigenaren hebben nog wel geprobeerd de katten wat weg te houden, maar daar was geen beginnen aan. Dus zijn we een aantal dagen de accomodatie ontvlucht (mooie wandelingen in de buurt gemaakt) en keerden we pas later in de avond terug in onze kamer. Dat was dus geen succes. Na 3 nachten zijn we vertrokken naar een andere accomodatie waar men geen huisdieren heeft. Aanrader........als je van katten houdt is dit een prima accomodatie. Zo niet...zoek wat anders.

Naturistenterrein Buorkerij

24-06-2019
Friesland Boppe, we weten nu wat dat betekent. Je hebt meteen vakantie als je op de Buorkerij aankomt. Fijne ontvangst door Roely en Henk en mooie, ruime plaatsen. Wat kun je daar mooi fietsen. Vele mooie plaatsjes in de onmiddellijke nabijheid en natuurlijk overal water. Een omgeving om weer terug te keren. Fijne camping, leuke gasten en ook de mogelijkheid om aan te schuiven in het "restaurant" van Roely. We hebben genoten en komen zeker nog weer eens terug.

Samonatura

12-05-2018
Vakantie op samonatura is een waar genot. wat een mooie accomodatie en wat zijn Martine en Jos (de eigenaren) fijne mensen. We hebben ruim twee weken op Samonatura gewoond. Mooie huisjes, veel privacy en alles wat je nodig hebt was voorhanden. Geen gedoe met handdoeken of dingen die het niet doen. Gewoonweg perfect! Als je wilt kun je contact maken met de andere bewoners, maar als je liever op jezelf blijft kan dat ook. Fijn zwembad, prima sauna en heerlijk bubbelbad. Echt een paradijsje.We komen zeker terug. Wel even over een vervelend weggetje ernaar toe, maar als je dat een paar keer gereden hebt valt het ook wel meer mee. Martine en Jos bedankt voor de goede zorgen.

Hotel Naturplaya

29-05-2015
In mei bijna 2 weken in Naturplaya geweest. Een fijne vakantie in een ongedwongen sfeer. We hadden een hotelkamer met uitzicht op zee. Verder hadden elke twee kamers een gezamenlijke huiskamer en zitje in de tuin. Daardoor was het heel gemakkelijk om met de andere gasten in gesprek te komen. Erg gezellig. De tuin en het zwembad zijn naturistisch en het naturisten strand ligt vlakbij en is ook erg rustig. Je kunt vanuit het hotel heel gemakkelijk wandelend naar aanpalende dorpjes lopen, waar naast een aantal terrasjes niet veel te doen is. Dicht bij ligt Arta.Leuke stad met op dinsdagen een hele leuke markt met stalletjes, terrasjes en muziek.Een aanrader om heen te gaan. Ook de oude stad Alcudia is het bezoeken waard. De verzorging in het hotel was redelijk tot goed. Zowel bij het ontbijt als diner was er sprake van een buffetvorm. Meestal voor een ieder wat wils, maar niet erg gevarieerd. Het eten werd op het terras opgediend en was ook meteen weer een plek om met andere gasten in aanraking te komen. De avonduren hebben we veelal spelletje spelend doorgebracht aan de
" stamtafel" . Kortom, een aanrader dit hotel, qua ligging, sfeer en naturistische aanpak.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.057