Naturismegids

Recensies van Erwe

Samonatura

12-05-2018
Vakantie op samonatura is een waar genot. wat een mooie accomodatie en wat zijn Martine en Jos (de eigenaren) fijne mensen. We hebben ruim twee weken op Samonatura gewoond. Mooie huisjes, veel privacy en alles wat je nodig hebt was voorhanden. Geen gedoe met handdoeken of dingen die het niet doen. Gewoonweg perfect! Als je wilt kun je contact maken met de andere bewoners, maar als je liever op jezelf blijft kan dat ook. Fijn zwembad, prima sauna en heerlijk bubbelbad. Echt een paradijsje.We komen zeker terug. Wel even over een vervelend weggetje ernaar toe, maar als je dat een paar keer gereden hebt valt het ook wel meer mee. Martine en Jos bedankt voor de goede zorgen.

Naturistenterrein Buorkerij

24-06-2019
Friesland Boppe, we weten nu wat dat betekent. Je hebt meteen vakantie als je op de Buorkerij aankomt. Fijne ontvangst door Roely en Henk en mooie, ruime plaatsen. Wat kun je daar mooi fietsen. Vele mooie plaatsjes in de onmiddellijke nabijheid en natuurlijk overal water. Een omgeving om weer terug te keren. Fijne camping, leuke gasten en ook de mogelijkheid om aan te schuiven in het "restaurant" van Roely. We hebben genoten en komen zeker nog weer eens terug.

Casa Amarela - Portugal Naturally

12-05-2018
Dit jaar zouden we tijdens onze vakantie naar Portugal ook 9 nachten naar Casa Amarela gaan. Daar aangekomen bleek al gauw dat het een mooie accomodatie is, met reuze aardige mensen, maar......en dat was van te voren niet bekend......een paar stevige huiskatten die vrijelijk rondlopen over het terrein. Aangezien mijn partner allergisch is voor katten was dat een groot probleem. De eigenaren hebben nog wel geprobeerd de katten wat weg te houden, maar daar was geen beginnen aan. Dus zijn we een aantal dagen de accomodatie ontvlucht (mooie wandelingen in de buurt gemaakt) en keerden we pas later in de avond terug in onze kamer. Dat was dus geen succes. Na 3 nachten zijn we vertrokken naar een andere accomodatie waar men geen huisdieren heeft. Aanrader........als je van katten houdt is dit een prima accomodatie. Zo niet...zoek wat anders.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.046