Naturismegids

Recensies van BlijBloot

Premantura

13-08-2017
Ik heb geen naaktstrand gezien. Het is een erg druk natuurreservaat waar je met de auto mag komen ( let op, onverharde weg met rotsen etc. ).

Naaktstrand Bergen

26-06-2019
Eind juni 2019 geweest, was rustig, breed strand. 100 meter na het strandpaviljoen Noorderlicht gingen we uit de kleren. Er liggen vanaf de opgang Noord houten planken tot Noorderlicht zodat je makkelijk en snel op plaats van naaktstrand komt ...

Julianadorp / Groote Keeten

26-06-2019
Bezoek eind juni 2019.
Is en blijft een mooi, breed en rustig strand. Heerlijk reeds na een paar 100 meter (vér voor het officiële blootstrand) al uit de kleren. Gemengd publiek ...

Julianadorp / Groote Keeten

14-08-2018
Eind juli 2018 weer eens geweest op dit prachtige, niet drukke strand.
Zoals eerder aangegeven via de strandopgang Drooghe Weert en dan linksaf slaan. Na 250 meter! kan je de kleding al uit doen en heerlijk bloot genieten van het strand, de zon en de zee. Je kunt ook zeker twee kilometer in je blootje lopen naar Groote Keeten.

Veel stellen, paar gezinnen (in het begin van het strand) en een aantal alleengaanden (man/vrouw).

John

Amadore Wellness

06-02-2018
Bezoek februari 2018:
Mooi kleinschalige sauna. Welness maakt onderdeel uit van Amadore hotel maar ook als niet hotelgast gewoon toegankelijk. Mooie tuin waar bloot afgekoeld/gezond kan worden. Was hier in de winter, de zon scheen! even lekker vanuit de hete sauna buiten in de zon gelegen. Als je niet buiten kan zijn dan is er weinig relax ruimte (8 ligstoelen) beschikbaar. Sundouche, zwembad en zwemvijver. Wel een beetje vreemd dat je in je blootje buiten loopt terwijl een aantal hotelkamers uitzicht hebben op de saunatuin!
De meeste gasten hielden hun handdoek/badjas aan tijdens relaxen (in de sauna natuurlijk wel bloot) maar keken niet vreemd op tegen ons naturistisch gedrag :-)
Vele behandelingen mogelijk, massages etc. gewoon bloot ondergaan (masseuse wel gekleed) , eten is mogelijk in het 'restaurant gedeelte (badjas aan). Ons drankje werd vanuit het restaurant gewoon gebracht tot aan de relaxfauteuils.

Naaktstrand op camping Skrilla (krk)

17-08-2017
Bezoek augustus 2017. Mooi stand. Redelijk lang, niet breed, grotere kiezels dus ligmatje is aan te raden. Waterschoentjes aan! Leuk snorkelen, iedereen bloot op af en toe een topless dame na.

Julianadorp / Groote Keeten

20-07-2014
Bezoek 19-07-2014
Mooi, zeer breed strand, vooral bij eb. Veel stellen, meer gezinnen zou welkom zijn ( de mijne gaan al niet meer mee omdat ze een van de weinig zijn )
Naaktgedeelte begint via de opgang Drooghe Weert ( linksaf slaan ) al na 250 meter, dus ver voor het officiële gedeelte en dat is zeer prettig ( ieder jaar schuiven 'de streeploosbruin-zonners' een stukje verder naar de opgang :-) )
Ondanks tropische dag was er alle ruimte en rust, zelfs nog parkeerplekken beschikbaar. Heerlijk zwemmen in de Noordzee. Strekdammen zijn geen enkel probleem zolang je er maar niet bovenop of vlak naast zwemt. Geen voorzieningen op het strand zelf. Eettentje op het parkeerterrein.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.138