Naturismegids

Recensies van Philip & Gino

Camping du Pont Charlet

22-06-2017
Een rustig, klein en gezellig Franse camping. Diervriendelijk! Wel honden aan de lijn wat ik heel normaal vind. Zeer gastvrije mensen waar elkaar helpen heel gewoon is. Sanitair is eenvoudig maar zeer netjes. Dit jaar zijn er leuke bloemenhoekjes gemaakt. Er is een nieuwe ingangspoort waar iedereen zeer gemakkelijk binnen kan rijden. Elke plaats heeft een aparte waterkraan. In de club 100 meter verder kunt u zwemmen wanneer je maar wilt. Dranken te verkrijgen aan zeer democratische prijzen. In het weekend kan je er ook wat eten. Je komt er binnen met een code. Een infoblad in verschillende talen met de code en andere info krijg je bij de inschrijving. Even geduld hebben aan de poort bij aankomst. Je weet dat je in Frankrijk bent!
Er zijn heel wat bewoners die Nederlands spreken.
Wij hebben er alvast van genoten! Wij komen zeker nog terug!

Camping du Pont Charlet

22-06-2017
Nog een update.
Dat klopt helemaal niet hoor. wat Paul Jongeneel beweert. Voor de kampeerders is de toegang tot de PARC gratis. Als je op le Pont Charlet staat met tent of caravan moet je dus helemaal geen 6 euro betalen. Enkel de dagbezoekers moeten betalen.
Misschien was één en ander niet duidelijk door de taalbarrière?
En o ja, honden moeten wél aan de leiband. Alhoewel de controle daarop soms te wensen over laat.

Héliomonde

26-10-2009
Eind april 2009 zijn we eventjes een nacht op Héliomonde geweest.
Zeer ergerlijk dat de auto niet bij de caravan mag.
Voor ons extra moeilijk aangezien we een kleine caravan hebben waardoor veel campeermateriaal in de auto meegevoerd wordt.
Dat moest nu allemaal uitgeladen worden en met risico op regen 's avonds terug naar de auto gedragen worden.
Veel campinguitbaters hebben zo te zien iets tegen auto's. snappen ze dan niet dat ze zonder de gehate auto hun deuren zouden mogen sluiten?
Of denken ze dat we de caravan met de fiets gaat trekken?
Te weinig campeerplaatsen en nog minder zonnige plaatsen. Als je op het plan van het terrein kijkt zie je het onmiddellijk. Voor de passanten is er enkel langs de zuid rand een klein stukje voorbehouden.
Eigenlijk is dit een recreatie gebied voor de bewoners van Parijs. De passanten mogen voor wat extra inkomen zorgen, maar ze moeten maar liefst zo weinig mogelijk plaats innemen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.061