Naturismegids

Recensies van E. Jansen

Golfbad Oss

11-06-2017
De keren dat ik in Golfbad Oss ben geweest werd ik er en zeker door het personeel leuk ontvangen. Ze zijn er heel vriendelijk. Het is ook maar net hoe je je zelf opstelt. Er zijn mensen die graag een praatje maken. Er zijn er ook die liever niets zeggen. Als je daar voor jezelf een tussenweg ik zoekt kun je in Oss prima terecht. Die meneer die klaagde dat hij niet werd uitgenodigd voor thee of koffie. Dat klopt maar je ziet zelf of ze er zitten te drinken. Het is dan aan jou of je er wel of niet gebruik van maakt. Niets moet en overal gelden andere huisregels. De keren dat ik er was vond ik het leuk. Dat je bij binnenkomst aangekeken wordt of je een vreemdeling bent dat is inderdaad een gegeven. Maar daar moet je doorheen prikken.

Naaktstrand Bussloo

19-01-2015
Ik wil daar nog iets aan toevoegen. Als je als ouder niet wil dat je kinderen iets zien wat ze niet mogen zien, zorg dan voor een oppas thuis en laat ze dan ook daar. Ik zie liever dat mensen de liefde met elkaar bedrijven dan dat ze elkaar doodschieten of steken. Zo zit onze maatschappij nu eenmaal in elkaar. Uiteraard zijn er grenzen van het toelaatbare maar men doet er niemand kwaad mee. Ik geloof niet dat mijn ouders ├╝berhaupt naar een naaktstrand gingen en de kinderen mochten al helemaal niet eens mee. Maar tegenwoordig moet kinderen alles zien en alles moet mogen. Als je daar niet tegen kan moet je zeker niet naar een naaktstrand gaan waar je dergelijke dingen kunt verwachten.

Naaktstrand Bussloo

19-01-2015
De mensen die hier om het hardst schreeuwen dat het "vies" en "smerig" en "goor" is, als andere op welke manier dan ook de liefde in de buitenlucht bedrijven, zijn vaak mensen waar je op moet letten. Laat een ieder doen wat hij of zij willen doen. Henk Elsink (carbatier) zei het in de jaren zeventig al. Die had het over Sjerpstra uit Appelscha. Die kwam ook elke dag op het naaktstrand. Die kwam elke dag kijken hoe "vies" het wel was. Bepaalde groepen mensen uit onze samenleving zijn echt niets gewend.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047