Naturismegids

Recensies van Korbotje

Grenzland West e.V.

18-07-2016
Gemoedelijke sfeer, goed sanitair.Aparte stortplaats chemisch toilet, hier mag gestort worden met blauwe vloeistof.Bij het sanitair blok mag dit niet. Stukje lopen dus.
Komen zeker weer terug.

De Birk (Naturistenvereniging De Birk)

04-07-2018
Worden we gediscrimineerd als lid van Duitse vereniging? Wij wonen sinds kort in het grensgebied. Hiervoor waren wij 40 jaar lid van de NFN via nederandse verenigingen.
Als lid van de Duitse vereniging Grenzland West (INF zegel) zijn we niet welkom op de Birk daar buitenlandse verenigingen niet het protocol volgen van de NFN.
Gelukkig stonden wij nog niet aan de poort maar belden wij eerst netjes op om te vragen of wij welkom waren. Niet dus. Moeten wij onze vereniging nu vragen om maar geen leden van de Birk meer toe te laten? Het moet niet veel gekker worden.

Camping Naturista El Portús

27-01-2016
Goede onderlinge sfeer.
Minder vriendelijke receptie. Geen drinkwater tappunten in directe omgeving, ver lopen met flessen of tank naar centraal punt. Geen loosplek voor afvalwater campers.
Erg veel katten op het terrein.
Wifi alleen met richtantenne als je achterin staat, wel vrij kostbaar. Veel plekken die weg hebben van een opslagplaats van trapleren etc, Minder geschikt om te fietsen in de omgeving ivm met hellingen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048