Naturismegids

Recensies van Jelle

Domburg Westkapelle

06-08-2015
Ik was vorig maand Juli met vakantie daar vaak vertoefd en kom straks opnieuw vakantie weer naar het naturistenstranden Domburg en Westenschouwen. Ik ben weer van party dat ik vaste naturistengast van Domburg Westkapelle ben. Hier is het heerlijk en gezellig op naturiststrand die echter oase van rust is. Ik genoot ervan onder de zon, met omliggende naturisten samen en geen last van indringers. Ook bij de restaurant Brooklyn die ik van lekkere eten genoot. Het is zeer geschikt voor alle leeftijden!

Dankzij dat Ik jullie zeker aanbevelen kan, met de app NudeBeaches en of iSwimNude goed gebruiken die jou op goed weg te helpen vinden naar de Naturistenstranden/Campingen in de Wereldkaart!

Callantsoog

06-08-2015
Callantsoog is en blijft mijn favoriete naturistenstrand die ik vaker kom voor in weekend. Heel prettig en heerlijke strand dat je makkelijk de ruimte voor je zelf heb om het onder de zon liggen. Natuurlijk is het lekker zwemmen. Ik voel me zo vrij als vogel in natuur... natuurlijk zonder veren! Zeker aanraden voor alle leeftijden. Heel diep verder ver van naturistenstrand die me soms niet bevalt... vooral achter de duinen dat ik niet verder hoeft uitleggen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.049