Naturismegids

Recensies van Rödel

Naaktstrand Bussloo

02-08-2015
En weer staan er op de dating/ swingerssite SDC speeddates om elkaar te ontmoeten voor sex . Persoonlijk vind ik dat schandalig. Een naturist id niet per definitie een swinger en andersom ook niet. Ookal heb ik meerdere vrienden uitgelegd dat dit een gewoon naturisitsch gebied is, lijken zij hier lak aan te hebben en vinden neuken in de natuur spannend. Joh.... doe dat ff lekker in je achtertuin!!! Maar faar zijn zij te schijnheilig voor vanwege het komentaar van de buren.

Flevo-Natuur

17-07-2015
Nu had ik er al een hard hoofd in om naar deze "camping" te gaan met echtgenoot en verstandelijk beperkte dochter ( down) maaqr goed we hadden nu eenmaal 7 dagen geboekt . Bij aankomst was mijn argwaan gelijk bevestigt, dik, oud, humeurig en vooral niet voor jeugd of jonge gezinnen geschikt. Zodra wij met z'n 3en naakt over het terrein liepen kregen de, vooral vaste "bewoners" ( oud, dik en denken dat de camping van hen is) een complete nekhernia, ik natuurlijk niet mijn mond kan houden naar de heren WALLIE walrus al bobberend inhet water. Nu kan ik mij afvragen of dit door onze down dochter kwam of juist door de tatoo broek van m'n echtgenoot maar dat laat ik maar in het midden. En... oke het was nou niet echt lekker warm 's morgens maar om dan in badjas de camping over te gaan is echt van het niveau TOKKIE en hebben de vaste bezoekers een gezicht van, dat hun laatste uur is geslagen,doe dan gewoon kleding aan wanneer het weer het niet toelaat om naakt te lopen.

Het huisje wat we huurde was in slechte staat, de vloer van de doucheruimte( nou ja doucheruimte
, je kon je kont er niet in keren en een thermosstaatkraan die niet werkte) was rot, onder het zeil van de benedenverdieping zat schimmel en een trap die levensgevaarlijk is en idd.... alcohol maakt meer kapot dan je lief is want na 1 wijntje gedronken te hebben is het niet meer verantwoordelijk om de trap te betreden. De keuken was verder in orde.

Zwembad: nu we hier een week zijn geweest hebben zowel dochterlief en echtgenoot een voetschimmel opgelopen en echtgenoot een oorontsteking want idd...... de hygiëne in het binnenbad is ver te zoeken en het buitenbad is de temperatuur ongeveer op het vriespunt.

Het terras: Ongezellig en zeker niet uitnodigend om daar te zitten, het eten is beneden cafetarianiveau, hallooooo dit is toch het terras van een restaurant de gebakken zalm was rauw en we hebben jajajajaaaaaa 3 kwartier op het dessert moeten wachten, net op het moment dat ik wilde afrekenen kwam de serveerster met de ijsjes. Nee korting heb ik niet gekregen en ik ben niet de persoon om dit af te dwingen.

Touristen: Leuk en gewoon gezellig maar zeggen allemaal; NEEEEE HIER KOMEN WIJ NOOIT MEER!!!!
En idd hier komen wij nooit meer.

Ik nog veel en veel negatieve dingen schrijven over deze camping en zijn ooozo "leuke" vaste gasten die doen alsof de camping van hen is, dat hij het voor het zeggen hebben want idd. Dhr oud vel vond het nodig om de dames van het animatieteam op zeer onbeschofte wijze aan te spreken op hun kleding, JA KLEDING... het personeel loopt op deze camping niet naakt.

Wij waren hier van 10-07-2015 tm 16-07-2015 in huisje nr. 34.
EENS EN NOOIT MEER.
GR Joke, Raymond en Thyrvi
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.044