Naturismegids

Recensies van Johan & Anja

Dwingelderhof

26-07-2015
Wij hebben hier een heerlijke week gehad, wij zijn lid van de NFN maar voor deze camping is dat niet noodzakelijk.
Het is geen naturisten vereniging met veel vaste gasten, dat vonden wij wel fijn en daarbij ook geschikt om het naturisme eens uit te proberen als je altijd een textielcamping gewend bent geweest.
Het is een bijzonder gelegen terrein, van de weg af, kleinschalig, nette en schone wasgelegenheid met een Franse uitstraling, fijne eigenaars Renate en Rob en qua ligging perfect in het Dwingelderveld gebied.
Minder geschikt voor kinderen en dat is voor ons (we hebben kinderen) heerlijk :-)
Wij komen snel weer,

La Haute Garduère

22-04-2013
wij zijn vorig jaar voor het eerst naar een naturistencamping gegaan, totaal onervaren. We zijn afgegaan op de site en de animatie voor onze dochter van 8 jaar. Helaas geen animatie voor Nederlandstaligen, dit werd beaamd door een Vlaamse dame en zij vertaalden e.e.a. voor ons op terras. Sanitair vond ik echt oud en ik moest wel even slikken. Na een dag waren we gewend aan de situatie en al met al een heerlijke twee weken gehad. Dit was vooral te danken aan de ontzettend fijne en veilige sfeer op de camping, super gastvrouw Annie, geinige kok, lekker eten en weinige regeltjes. We hopen voor Annie dat ze de komende jaren de zaken goed op de rails krijgt want eerlijk is eerlijk het sanitair en rond zwervende troep moet echt aangepakt.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.08