Naturismegids

Recensies van Luc

Domaine du Petit Arlane

22-06-2015
Vorig jaar geweest. Heerlijke tijd gehad. Ook de kinderen. De twee dames van de animatie konden hun zeker bekoren. De keuken is er om duimen en vingers bij af te likken. Daarvoor alleen zou ik al terug gaan. Komen er zeker nog eens terug. Aanrader is zeker lax ste croix in de buurt. Supermooi ! Heerlijk zwembad en alles netjes.

Le Clos Barrat

19-11-2017
Hele fijne camping, mooi gelegen. Supernetjes en veel sanitair. Ik ken grotere campings waar je verhoudingsgewijs veel minder sanitair per gast hebt ! De gastheer en gastvrouw zijn hele aangename mensen. Heb er voor de eerste keer kennis gemaakt met toegankelijke yoga door Jolanda gedaan en dit is zo meegevallen dat ik dit ben blijven voortdoen. Zelfs mijn dochter van 16 vond dit zalig... Leuk terras, harde werkers, grote supermarkten op half uurtje, kleiner winkeltje dichtbij en elke dag vers brood op de camping. Kortom aanradertje !

Club du Soleil de Lyon

07-07-2015
oh nog vergeten te vermelden, gratis wifi en goede ontvangst, beter dan op de meeste commerciele terreinen...

Club du Soleil de Lyon

07-07-2015
Wij staan hier tijdens de hittegolf van dit jaar met twee volwassenen en twee kinderen van 11 en 13. De bedoeling was vooral Lyon te gaan bezoeken ipv er eens gewoon door te rijden , want het oude deel zou de moeite waard zijn. Terrein ziet er dus echt uit zoals op de foto, open en vlak, met heerlijke bomen om onder te schuilen voor de zon en ook zon als je hem zoekt. Een gemeenschappelijke douche met drie douches en één aparte douche met heerlijk warm water. Een clubhuis met twee grote frigo's en een diepvries die vooral heel handig waren voor onze ijsjes. Zwembad is niet super groot, maar heerlijk. op een 10 km vlakke baan een Carrefour in trevoux, leuk dorp en op een 30 min een lidl. Pérouges schijnt ook mooi te zijn, middeleeuws dorp. Echte fietspaden zijn er niet, zoals meestal in frankrijk, maar het is wel vlak om te fietsen. Als je op zoek bent naar drukte en animo, die vindt je hier niet, maar wel rust om met het gezin eens op adem te komen, boekje lezen, spelletje spelen, bij te slapen, wat te ipodden en bij te kletsen.. Elke dag een marktje in de buurt. Hierna trekken we door naar een drukke camping voor de kinderen, maar dit is al super meegevallen voor alle gezinsleden. OH en glimwormpjes gespot, grote mooie vliegtuigen(niet al te frequent gelukkig) en vriendelijke mensen op de camping.

La Genèse

21-08-2014
Hallo,

Ondertussen ons vijfde jaar hier en slechtste jaar ooit. Sanitair was om op zijn "hollands" te zeggen Goor met een hoofdletter dit jaar. Dat heb je dan als de vaste poetsploeg er uitgebonjourd wordt om kostenbesparingen door te drukken... Resultaat : om drie uur s namiddags ging er een penetrante urinegeur in het toiletgebouw en de douches daar kwam dit jaar amper water uit en je glibberde over de vloer van tja niet genoeg gepoetst. Blijkbaar moeten er meerdere klachten geweest zijn, want toen wij vertrokken was er plotseling grote poetsactie... De fransen zijn heerlijke mensen daar, jammer dat de Franse gerant er niet meer is. De franse hoek waar wij altijd dichtbij stonden, bleek dit jaar plotseling vol te staan met vaste stacaravan. Geen kneit gezelligheid meer ! Neemt een stukje vakantiegevoel weg. En als ik kids en volwassenen met bikini zie lopen, tja een cockring dat zien mijn dochters van 10 en 12 niet hoor, maar ze voelen zich wel heel ongemakkelijk bij de kledingpolitiek die men oogluikend toelaat. Met als gevolg dat ze ook constant met een pareo omliepen. Op de volgende camping was zonder dan weer geen probleem. En de sfeer was er dit jaar ook al niet, gezien de bar werd uitbesteed aan geranten die hiervoor echt niet in de wieg gelegd waren... Tja commercialisme troef en je ziet de euro's echt blinken.... Leuke strooien paraplus die mooi ogen op de foto, maar waar elke nederlander gemiddeld drie keer per vakantie met zijn hoofd tegen aanknalt, maar het zwembad valt uiteen... Neen voor mij hoeft het na vijf jaar niet meer... De prijzen stijgen en de kwaliteit daalt...

Gr,

Anuschka

Domaine Naturiste la Petite Brenne

29-10-2012
Met twee kinderen van 9 en 10 er begin juli 2012 gekampeerd. Supercamping ! Buitenzwembad supermooi en netjes, binnenzwembad overkapt en lekker warm. Had niet het gevoel zoals sommigen zeggen dat ze het geld uit je zakken willen halen. Integendeel ze hebben zelf wat winkelwaar, maar éénmaal per week komt er de rijdende kruidenier ook. Kinderen vonden het wandelen met de ezels en paarden super. Ik vond het ruime zicht zalig. Je bent natuurlijk wel wat weersafhankelijk. Daarom dat wij dus na een paar dagen doorgereden zijn naar het zuiden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.061