Naturismegids

La Genèse

7.2

Gemiddeld cijfer van 89 beoordelingen.

Adresgegevens

La Genèse
Route de la Genèse
30430 Méjannes-le-Clap
+33 (0) 466 245 182

Aanbiedingen Frankrijk

Reviews van bezoekers over La Genèse

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met La Genèse. Laat het ons weten!
We hebben er in augustus 2 weken met plezier gestaan. Lekker rustige camping, geschikt voor iedereen.
Lawaai? Ja, tot 12 uur en dan is het stil.
Heerlijk gegeten in het restaurant. Zowel a la carte als plat du jour. En niet duur.
Tanja | 25-08-2019
Het sanitair is vernieuwd en schoon wc papier is er nu ook.
restaurant is beter maar nog niet top. Bij het zwembad s'avonds veel geluid van spelende kinderen. Omgeving en plek blijft uniek.
Tema | 21-08-2019
Meer recensies van Tema (27)
Een hele fijne en mooie camping. Sanitair wordt zeer regelmatig schoongemaakt (en dat wordt goed gedaan). Jammer wel dat sommige douches heel kort water geven en dat er vaak koud water is bij de wasbakken en douches. Animatie is prima. Je kunt ervoor kiezen om dichtbij de muziek, restaurant e.d. te staan, of verder weg zodat je niets hoort. Wat wel een duidelijk minpunt is, is de AED bij het sanitairgebouw op de Sauvage: de kast is namelijk leeg!!!!! In het boekje van La Genese staat duidelijk dat er op die plek ook een AED is, maar niet dat deze onbruikbaar is. Argument: te duur in aanschaf en onderhoud. Waarom dan wel een vermelding in het boekje? Omdat dat al gedrukt was...... Als iemand het leven verliest door deze 'misser' dan lijkt me dat La Genese een rechtszaak gaan verliezen en een enorme claim tegemoet kunnen zien. Dus: als je op de Sauvage staat, is er geen AED, alleen bij de receptie.
Adeline | 10-08-2019
Mooi gelegen.
Wij stonden op het stuk over de weg waar het zwembad niet is. (Bij het zwembad veel lawaai na midden nacht) Mooi stuk om te kamperen. Geweldig dat je er koelkastjes kan huren. Helaas zijn de sanitair gebouwen niet schoon rondom de toiletpot het is gewoon vies. 's morgens en 's avonds wordt er schoon gemaakt. Te weinig dus. Meisje die het gebouw schoon maakte vond dat het aan de kampeerders lag. In het tweede sanitair gebouw hadden twee douches van de 6 wisselend warm water de rest bleef koud.
Piet | 28-07-2019
Meer recensies van Piet (4)
Heel erg fijn. Wij waren er in 2017 de hele maand juni
Josje | 20-05-2019
Mooie rustige camping. Betaalbaar als je dit vergelijkt met de kust. Horeca goed een niet duur vriendelijk personeel. Ceze is mooi en zuiver. Van de overburen geen last zelfs op het strandje van Le Ran geweest niets aan de hand.
Ruime plekken.
Sonja en Albert | 07-08-2018
Meer recensies van Sonja en Albert (5)
Wij, echtpaar zitten nu 2 weken op deze mooie canping. Er is een prima sfeer, de mensen zijn vriendelijk, het is er gezellig en de nieuwe eigenaar slooft zich letterlijk uit om het iedereen naar de zin te maken. Er is een keurig nieuw winkeltje, elke dag (zonder bestellen) vers brood, croisants etc. Het restaurant is super. Van de paëlla blijf je eten, zo heerlijk en dat voor slechts €11. Er is een heerlijk zwembad, maar het plezier in de Cese is geweldig. Maar ook een avondje voetbal of Formule 1 streamen via de wifi van hier ging vlekkeloos. Alleen even opletten welke apparaten je laat inloggen, dat is niet te wijzigen achteraf. Kortom een aanrader, wij gaan hier zeker nog vaak terugkomen.
Jo&Carla | 24-06-2018
Voor ons is dit een van de mooiste nfn campings.De liging is super en de natuur overweldigend.Je kan een plekje kiezen al of niet rustig.De prijs verhouding kwaliteit zit zeer goed.En vooral het weer is meestal super.
Rapael Claeys | 27-07-2017
een zeer uitgestrekt naturisten gebied, in een prachtige omgeving: het dal van de Ceze. Je kan er als naturist zoeken wat je wil: de natuur, de stilte, maar als je gezelligheid zoekt, de drukte bij het terras, met vaak live muziek. Voor opgroeiende jeugd genoeg te beleven. Het karakter van het terrein/ de camping hangt af van waar je staat: het veldje bij de drukke bar (met muziek ook 's avonds) of het veldje 'over de 'heuvel , de sauvage. waar het rustig is (evengoed gebruik ik oordopjes voor soms te enthousiaste jeugd die 's avonds op weg gaat naar de buurt camping). Ook aan het water kan je de stilte opzoeken, of juist de drukte op het strandje. Ik herken de chaggarijn richting winkel niet. De wifi is voor een camping goed te doen (mail lezen, niet streamen) . verhouding voorzieningen en prijs vind ik heel gunstig.
Maar waar tref je een zo groot naturisten gebied aan, waar de natuur toch dominant is, en je evengoed 's avonds op het terras kan zitten en het gezellig is? Misschien in de kust plaatsen, maar dat is toch vaak meer 'toeters en bellen' campings. Mooier ook dan Sablier en schoner dan de camping aan de 'overkant.
theo witkamp | 15-06-2017
Meer recensies van theo witkamp (2)
Wij zijn verleden jaar in juni voor 3 weken op la genese geweest en we vonden het supper!
Enige nadeel waren de vele loslopende honden.
We gaan in juni terug dus dit zegt alles
Fabienne e Ghislain
Mispelaere | 06-04-2017
Meer recensies van Mispelaere (2)
Het was onze eerste keer op een naturisten camping en het is ons uitstekend bevallen. Mooie camping met een prachtige ligging. Je kan er prachtige wandelingen maken langs de rivier. Aan het riviertje is het wel veel rustiger dan aan het zwembad. Winkel is prima met vriendelijke bediening. Restaurant kan veel beter.
F&R | 22-01-2017
Wij hadden voor 1 week gereserveerd in augustus 2015. Het eerste dat opviel was dat de meeste plekken best krap zijn, scheerlijn aan scheerlijn. Helaas lopen er veel hitsige mannen rond die kennelijk op zoek zijn naar voyeurisme en ander erotisch vertier, dat op de camping aan de andere kant van de rivier plaatsvindt. De tweede nacht werd daar een gangbang gehouden of iets dergelijks, in ieder geval hoorden wij urenlang een vrouw schreeuwen en mannen aanmoedigen. Op de 3e avond, toen onze twee kinderen van 0 en 3 net in bed lagen en in slaap waren gevallen, rond 21h, werd opeens keihard de muziek aangezet op twintig meter afstand van onze plek. Toen ik naar de camper toeliep om te vragen of het zachter kon, trof ik niemand aan, dus heb ik zelf maar het volume van de radio van de camper omlaag gedraaid. Prompt kwam de eigenares verhaal halen. Ze bleek die herrie heel normaal te vinden, want aan de overkant deden ze het ook elke avond. Ze bleek van de animatie van de camping te zijn, en begon mij te bedreigen. Naast dit asociale volk zijn er ook veel hondenbezitters die dan de poep van hun hond in een zakje doen, om het vervolgens in de bosjes richting rivier te gooien. De helft van de camping staat vol met stacaravans van Fransen die al heel lang op deze camping komen en hun terrein hebben afgebakend met hekjes, bloempotten etc. Deze mensen schuwen het contact met de trekkers en vinden dat ze meer rechten hebben. Misschien is dit een leuke camping voor mensen die van 'swingen' houden, maar voor ouders met kleine kinderen is dit hel.
Wij zijn na 4 dagen vertrokken terwijl wij een week hadden gereserveerd. Wat een verschrikkelijke camping.
Boudewijn | 05-01-2017
De plek en omgeving is prachtig. sanitair prima
alleen jammer van die muziek bij de bar. te luid en slecht(op het terras kon je eigenlijk niet met elkaar praten) als de band er niet was kwam er een soort Klaus Wunderlich met zijn orgel. ook spelen ze tot voorbij middernacht.
De winkel vonden wij prima de basis dingen zijn er nette bediening.
restaurant zeer slecht, een diepvries pizza is beter dan wat ze daar maken.
tema | 30-09-2016
Meer recensies van tema (27)
Wij brengen al vele jaren onze vakantie door in La Genèse, vinden het een uitstekende camping en keren er met graagte telkens weer. Een grote troef is de ongerepte natuur die zorgt voor de broodnodige rust en zich uitstekend leent voor mooie wandeltochten. Weliswaar komen we altijd in de maand juni en hebben dan ook minder last van de luide muziek die in het hoogseizoen die rust wel eens komt verstoren. Mooie, ruime staanplaatsen en een goede accomodatie, zowel in de Prairie als in de Sauvage hoewel hier de recente aanpassingen misschien nog wat op punt moeten gesteld worden. Dat geldt ook voor de kwaliteit en de sfeer van het restaurant. Wat is hier misgelopen het afgelopen jaar? We misten de gezelligheid en het aanbod van vroeger. De klachten over het supermarktje kunnen we niet beamen. Wij zijn steeds zeer vriendelijk en gedienstig te woord gestaan door het jonge en vriendelijke echtpaar dat zich van 's morgens (zeer) vroeg dagelijks inzet om ten dienste te staan van het kliënteel. Daar staan mensen dikwijls niet bij stil of weten het niet. Voor de grote inkopen kan je terecht in Méjannes op toch niet al te verre afstand. Ook een goed woordje voor de "klusjesmannen" die je gans de dag op en af ziet rijden om plichtsgetrouw alles in orde te brengen wat nodig is. Ook zij dragen hun steentje bij om van de camping een aangenaam oord te maken maar krijgen hiervoor misschien zelden een pluim. Vandaar jongens, proficiat! We kijken zeker al uit naar onze vakantie van volgend jaar en hopen dat er tegen dan gewerkt is aan de punten die voor verbetering vatbaar zijn.
miaclerckx@telenet.be | 19-09-2016
Wij verbleven op la Genese van 27/08 tot 10/09 2016.
Positief: Prachtige camping in prachtige omgeving. Het terrein werd goed bijgehouden; ook in deze periode. Sanitair heel redelijk; goede warmwatervoorziening. Geen geluidoverlast gehad, altijd rustig op de camping, behalve de keer dat het dronken personeel van de camping 's nachts een feestje vierde in het zwembad. Personeel overal correct en vriendelijk; óók in de winkel. Wifi ( 24 Euro voor 10 dagen) functioneerde uitstekend. Bellen ging moeizaam door matig bereik.
Negatief: Het voorzieningenniveau is slecht. In de winkel en in de bar na 1 september nauwelijks nog iets te krijgen. Het restaurant op La Genese moet je maar meteen helemaal uit je hoofd zetten; een onbetrouwbare uitbater die zich niet aan afspraken houdt; tijdens onze vakantie bleef de tent dicht om een vage reden. Het dorp Mejannes le Clap op 6 km afstand is één grote dooie boel. Je moet minimaal een half uur rijden voor boodschappen of iets te eten.
Ruud en Marja | 13-09-2016
Meer recensies van Ruud en Marja (3)
Een prachtige camping in een prachtige omgeving, maar de voorzieningen zijn zeer slecht. een campingwinkel die geen spullen heeft met chagrijnige bediening. Een restaurant waar het personeel wegloopt. Koud water bij douche en afwas. Klap op de vuurpijl iedere dag keiharde vreselijke muziek terwijl ik toch echt als gezinnetje hier sta. Deze muziek gaat door tot diep in de nacht en ik heb de indruk dat deze "concerten" bezocht worden door mensen van buiten de camping. Er staat dan ook in één keer bewaking bij en wanneer je klaagt behandelen ze je niet met erg veel respect en zeggen telkens dat je maar in het Frans moet praten om hun iets duidelijk te maken. Zo'n mooie plek op aarde is erg verknalt door verkeerde leiding en personeel.
Ik ga hier nooit meer heen, ik kampeer mijn hele leven al, maar nog zoiets meegemaakt. Mijn vakantie is behoorlijk verknalt.
| 29-08-2016
Een prachtige camping maar waarom iedere dag die vreselijke muziek op zo,n volume dat t niet om aan te horen is.en dit gaat door tot in de nacht.
Restaurant slecht.zelfs soms gesloten omdat er geen personeel zou zijn?
Winkel verbeterd met heerlijke broodjes die je van te voren reserveert.
Marjo | 25-08-2016
Meer recensies van Marjo (5)
Leuke camping voor kinderen, mooie natuur, winkel slecht: zeer onvriendelijk en tot twee keer toe hebben ze ons opgelicht of geprobeerd om dat te doen door "zogenaamd" een rekenfout te maken of door smoes dat onze zoon eerder was geweest en nog iets moest betalen (we hebben geen zoon). Dit aso gedrag van de uitbaatster van de winkel is jammer. Verder weinig assortiment in winkel en brood moet je bestellen voor dag er na. Kortom: goed op je centen passen in deze winkel, maar rijden naar supermarkt in ambroix is wel zeer aan te raden. Alles vers! Natuurlijk is de rest van de camping oké. Wel jammer dat er een wat "schoolse cultuur" heerst met allemaal van die regeltjes hier, regeltjes daar en dat overal. Regels zijn natuurlijk begrijpelijk, maar ik zou ze klantvriendelijker brengen. Op de camping CHM in Montalivet (aanrader!) is dat veel fijner geregeld allemaal. Accomodatie eigenlijk best duur in verhouding met wat ze te bieden hebben (stacaravan). Desondanks fijne tijd gehad met de kinderen.
Jumaz | 10-08-2016
prima camping als het restaurant ok is anders moet je enrom eind rijden om ergens beetje te kunnen eten. Hoe is dat restaurant nu? nog steeds dezelfde prutsers of is het wat verbeterd? Met beetje keuken een 8 maar zonder dat is het voor deze camping dan een mager 6je
rene | 05-08-2016
Meer recensies van rene (2)
Eind juni 2016 hier 10 dagen met plezier gestaan op de Sauvage. Mooi bij het riviertje dus zwembad niet eens bezocht. Sanitair schoon al was er niet altijd warm water.
Prima winkel voor het brood en had verder alles.
Restaurant viel tegen b.v. dagmenu 1 worstje en een hoop niet goed doorbakken patat. Verder moet je houden van een digitale detox want op Sauvage helemaal geen ontvangst. Minpunt is dat je een bandje van La genese om moet hebben. Na een dag wegens irritatie afgeknipt.
Christien | 19-07-2016
Meer recensies van Christien (2)
Prima camping waar we regelmatig kpmen afgelopen jaren. Restaurant en bediening daar was afgelopen jaar 2015 bedroevend. Voorheen met Martine veel beter . Benieuwd hoe dat dit jaar is. En de Wifi? Is dat nou eindelijk geregeld?
rene | 18-07-2016
Meer recensies van rene (2)
even een paar opmerkingen
hebben een ecotent gehuurd van 6/7 tot 16/7 2016
zijn dus net terug thuis .ik heb nog nooit zo een amateuristisch brood winkel gezien. bestellen een dag van tevoren op een briefje en niet eens een croissant kunnen kopen want dat duurt dan 20 min . mensen zijn echte amateurs .
.ik heb ook twee maal een mail gestuurd en gevraagd naar wiffi .geen antwoord gehad. de receptie is ook zeer lanzaam .strandje slecht toegankelijk . en niet zo mooi als op de bochure. jammer
mart van gerwen | 17-07-2016
Zojuist proberen te boeken als man "alleen".
Werd geweigerd, of moet een referentie hebben op de camping of een van de andere Socnat campings.

De opmerking dat alleengaanden welkom zijn klopt dus maar ten dele.
Ray. | 16-07-2016
Dit jaar zijn we best negatief. Er is een andere beheerder, bij aankomst moesten we een contract tekenen dat we zoveel mogelijk naakt zouden. Een frans/nederlands stel. Beetje jammer dat de nieuwe bedrijfsleider van La Genèse domaine naturiste totaal niet begrijpt dat klanten zijn bron van inkomsten zijn. Omgaan met jonge puberende kinderen vraagt een iets andere aanpak dat ze uit hun broek jagen. Een handdoek omslaan mag niet, een broekje aan ook niet een pareo dan weer wel. Het zal de ruim aanwezige oudere garde een doorn in het oog zijn die pubers maar dat komt wel goed maar niet met deze aanpak.

Ben je een beetje te hard gegaan in de zon? Een shirt mag niet, je moet dan maar naakt in de schaduw...

Zo jammer dat dit paradijs aan dit soort mensen wordt toevertrouwd.... Deze man gaat het niet lang volhouden. Begrijpt totaal niet dat de toon de muziek maakt.

Verder vonden wij het restaurant matig tot slecht. De bar daarentegen heeft voor een redelijke prijs daghappen die wel oke zijn. Douches waren koud. In elk badgebouw is het invalidentoilet nu voorzien van een slot. Terwijl toch de regel is geschikt voor invaliden dus niet ALLEEN voor invaliden.

Wasmachines regelmatig in storing en de receptioniste verzuchte bij klachten van diverse mensen dat ze ze beter konden weghalen en mensen maar elders moesten wassen...

Wifi is dit jaar prima te noemen. Wij vertrekken toch dit jaar met een gemixt gevoel. Of we terug komen... De tijd zal het leren.
Janneke | 15-07-2016
Meer recensies van Janneke (4)
Het is een prima camping met een restaurant, bar, winkeltje, zwembad en een strandje bij het riviertje in het dal. In de buurt is er qua natuur en cultuur veel te doen. Ook zijn er diverse spelletjes te doen en je kunt vanuit de camping mooie routes lopen. Wij hadden een chalet voor 4 personen gehuurd. Wij waren met zijn tweeën, dus genoeg ruimte maar voor 4 personen is het wat klein met een stapelbed in de woonkamer. De veranda was heerlijk en ons chalet lag ook erg leuk en rustig. De wifi is duur. En qua mobiele telefoon en 4G is er nauwelijks verbinding. Dan moet je hoog de berg op. Als je het lekker vindt om op vakantie helemaal los te zijn van de buitenwereld dan is dit jouw plek. Wij vonden het ook wel lekker om af en toe niet bereikbaar te zijn.
Het enige wat ons stoorde was hoe er door de uitbaters en gasten omgegaan werd met het naturisme. Naturisme is volgens ons zo veel mogelijk naakt zijn in contact met de natuur tenzij persoonlijke omstandigheden of het weer het niet toelaten. Dit is ook de instelling van de meeste verenigingscampings. Het weer was tijdens ons verblijf meestal warm ook in de avond. Maar veel gasten liepen zelfs op het heetst van de dag met kledingstukken om zoals sari’s en omslagdoeken. En in de avond liep 90% volledig gekleed. En als je het niet deed werd er naar je gekeken. Ook de uitbaters liepen met doeken om het onderlichaam. Misschien dat dat makkelijk is als je op een bureaustoel of op het golfkarretje gaat zitten. Maar naar hen wordt wel gekeken en gezien als het goede voorbeeld. Bij het zwembad stond een bordje dat je voordat je het zwembadterrein betreed je je kleding moest uitrekken. Lijkt mij nogal logisch op een naturistencamping. Dit bordje had bij de ingang van de camping moeten staan. Tip aan receptie: geef regels mee aan gasten waarin staat dat men zoveel mogelijk naakt dient te zijn op het campingterrein tenzij…
mensen die alleen naakt willen zijn als ze zonnen of zwemmen raad ik een geklede camping aan met een naaktstrand in de buurt.
Erik | 13-07-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "La Genèse" ?
Hoe waardeer je La Genèse in het algemeen?

Aanbiedingen Frankrijk

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.037