Naturismegids

Recensies van Marcelle, Lars et Peer

Mas de la Balma

03-05-2015
Ook deze zomer gaan we weer naar Mas de la Balma, door ons liefkozend "de Mas" genoemd. Al een jaar of vijf brengen wij hier onze vakanties door, genietend van al wat de Mas te bieden heeft... Prachtige natuur, gezellige maaltijden, authentieke Catalaanse feesten, gezellige avonden op het terras en bovenal de aanwezigheid van veel gezellige mensen die genieten van een op en top naturistische vakantie. We kunnen niet wachten tot het weer zover is....

Les Bruyères d'Arvor

27-08-2017
Midden in het hoogseizoen hier een aantal dagen gestaan. Hele mooie ruime plekken midden in de natuur. Mooi zwembad op de camping. Prettige sfeer. Nagenoeg geen Nederlanders maar Franse verenigingsleden die er plezier in hadden om het ons naar de zin te maken. Is zeker voor herhaling vatbaar.

La Genèse

17-05-2016
In de meivakantie anderhalve week verbleven op La Genese. Tot onze verbazing waren alle faciliteiten al helemaal in orde en alles was geopend. De winkel (die een zeer uitgebreid assortiment heeft; fijn wanneer je nogal een eindje moet rijden voor de boodschappen), de bar en het restaurant (met een beperkte kaart maar kwalitatief niets mis mee). Ook het zeer schone zwembad en de sauna waren geopend.
We konden merken dat iedereen er veel zin in had. De medewerkers waren allemaal heel vriendelijk en deden erg hun best. We gaan hier zeker nog eens terug.
Enig minpuntje zou kunnen zijn dat de wifi niet beschikbaar was. Hier wordt wel aan gewerkt begrepen we.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051