Naturismegids

BLUE Wellnessresort Helmond

5.5

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.
BLUE Wellnessresort Helmond

Adresgegevens

BLUE Wellnessresort Helmond
Scheepsboulevard 2
5705 KZ helmond
+31 (0)492 870 057
Website
Lat: 51.470059
Long: 5.662644
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 147 Km / 01:41
  • Utrecht 92 Km / 01:12

Reviews van bezoekers over BLUE Wellnessresort Helmond

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BLUE Wellnessresort Helmond. Laat het ons weten!
Jammer dat blue wellness algemeen aan besparingen doet door het zwembad water zo koud te maken dat het zelfs na de sauna niet aangenaam is om in te zwemmen. Vorige keer al in Sittard meegemaakt en nu hier weer. In de zomer kun je best het water iets kouder zetten maar halverwege oktober moet het water toch wel warm zijn. Super fijn voor de mensen met pijnlijke spieren die denken een dagje te kunnen relaxen in het warme water… jammer dan!

Wanneer je dit aangeeft bij de receptie is het ‘de eerste keer dat ze dit horen en gaan kijken of er geen storing is’ dat dit al maanden zo is wordt gewoon genegeerd en als je dat zegt krijgt het meisje achter de receptie een rood hoofd en weet zich geen houding te geven.

Geen kruiden in het kruidenbad, dus ook gewoon een bad met storend klotsend water met die echo in de hoek. Er zijn 2 sauna’s op de begaande grond, de rest is allemaal met een trap naar de 2e verdieping. Het restaurant is overigens ook met de trap naar beneden. Ook op de begaande grond veel op- en afstapjes. Ben je minder valide ter been dan is dit sowieso een teleurstelling bij binnenkomst.

De opgieting en vriendelijkheid van het personeel waren dan ook het enige pluspunt van deze ervaring.

Na deze dag hebben wij als vaste gasten van blue wellness besloten niet meer te komen, het beleid is zeer ondermaats voor een sauna complex, koud water in baden die boven de 30 graden zouden moeten zijn is echt ten boze uit! Echt jammer dat Fletcher hotel deze keten heeft overgenomen maar het doet wel de naam van Fletcher eer aan! Het is de kwaliteit die je van ze mag verwachten!!
Tessa | 14-10-2022
zeer tevreden. restaurant goed maar het duurt te lang voordat er geserveerd wordt
Ton Timmermans | 29-09-2022
Hier en daar wat achterstallig onderhoud, maar verder ok. Wat echter dramatisch was (de laatste twee keer dat we er zijn geweest en sinds Fletcher de boel daar heeft overgenomen): het horecagedeelte. Buiten geen bediening, boven in de loungeruimte geen personeel te bekennen om iets te bestellen en beneden in het restaurant 1 personeelslid die alles moet regelen. Bijna 40 minuten moeten wachten op twee drankjes en een kaasplankje (waar amper kaas op lag). De prijzen van eten en drinken zijn gewoon schandalig hoog en heten is niets bijzonders. Ik ga er niet meer heen.
Jeroen | 08-09-2019
Ik ben hier samen met mijn vrouw geweest voor een heerlijk weekendje relaxen. Dat is prima gelukt. Vriendelijk personeel, zeer mooie accommodatie en prima bediening. De sauna mogelijkheden zijn uitstekend en niet overdreven druk. Zeker een aanrader en wij komen hier zeker terug.
Robert | 07-12-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BLUE Wellnessresort Helmond" ?
Hoe waardeer je BLUE Wellnessresort Helmond in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.033