Naturismegids

BLUE Wellnessresort Helmond

4.6

Gemiddeld cijfer van de laatste 9 reviews.

Adresgegevens

BLUE Wellnessresort Helmond
Scheepsboulevard 2
5705 KZ helmond
+31 (0)492 870 057

WebsiteContact
Lat: 51.470059 / Long: 5.662644
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 147 Km / 01:33
  • Utrecht 89 Km / 01:06

Reviews van bezoekers over BLUE Wellnessresort Helmond

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BLUE Wellnessresort Helmond. Laat het ons weten!
8 mei .
2 uur geweest.
Super vriendelijk personeel.
En super warm jacuzzi.
Bij binnen komt lekker vol met warm water .
En drinken lekker koud .
Super wij gaan zeker vaker
Angela | 08-05-2024
Sauna is goed maar zwembad te koud. Infrarood sauna is al maanden defect.
Goedkoop Personeel aan de balie en bar. Je kunt beter een 10 tje meer betalen en naar geldrop gaan.
P.Giesbers | 03-02-2024
Vanavond naar de blue wellness sauna Helmond gegaan. Wat viel het ons tegen! De opgieting liet op zich wachten, diegene excuseerde zich met dat hij de tijd vergeten was... veel rumoer, zelfs roepen dat het er stil moest zijn door een mevrouw... geen fijne opgieting geen prettige rustige muziek geen lekkere geuren ..maar dat vonden wij dan. Drankje bestellen om 21.45 kon nog net maar die drankjes kwamen niet meer...helaas.. die stonden wel al op de rekening al met al waren we vroeger wel tevreden...nu is het een beetje armoe troef met hier en daar wat gebreken en het water aan de frisse kant... ook de hygiëne was niet in orde op de toiletten en veel op of (zeep)

misschien gewoon niet op tijd bijgevuld... wij zoeken voortaan een andere sauna...jammer
M.v.Hout | 15-01-2024
Gisteren geweest....veel achterstallig onderhoud, vieze rioollucht bij lig gedeelte zwembad, relax (klank) oosters ruimte muffig, zoute soep en weinig faciliteiten voor een hoge prijskaartje. Relaxruimte geen goed licht om te lezen. Nergens in sauna complex fris geurtje geroken.
We zijn door dit alles veel eerder weer weg gegaan.
Alles bij elkaar niet waard om hier naartoe te gaan.
Heel jammer dit.

Er staat geen super slecht bij, dat is wel wat onze ervaring is.
Karin | 12-01-2024
Te klein, te koud. De prijs gewoon niet waard. Goed om even een paar uurtjes naartoe te gaan, maar zeker niet wanneer je er een stuk voor moet rijden of het volle pond moet betalen. Het zwembad is te koud om in te zwemmen. De stoomcabine is niet warm. Het uitzicht vanuit de panoramasauna is op een drukke weg en wat bedrijven. De kaart in de bar is erg beperkt, maar het is er ook zo donker ‘s avonds dat je toch niet kan lezen wat erop staat. En met de prijzen die ze hanteren is dat misschien maar goed ook.
Manon | 03-01-2024
De natte sauna was blijkbaar nog steeds defect,de rasoul sauna vindt ik vies lucht hangen,misschien lavendel er in,restaurant was gewoon triest wat je kreeg,saté besteld met klein mandje friet en mini schaaltje kool salade en dat voor 18,50 euro,niet mijn sauna
Johan | 29-11-2023
Meer recensies van Johan (2)
Jammer dat blue wellness algemeen aan besparingen doet door het zwembad water zo koud te maken dat het zelfs na de sauna niet aangenaam is om in te zwemmen. Vorige keer al in Sittard meegemaakt en nu hier weer. In de zomer kun je best het water iets kouder zetten maar halverwege oktober moet het water toch wel warm zijn. Super fijn voor de mensen met pijnlijke spieren die denken een dagje te kunnen relaxen in het warme water… jammer dan!

Wanneer je dit aangeeft bij de receptie is het ‘de eerste keer dat ze dit horen en gaan kijken of er geen storing is’ dat dit al maanden zo is wordt gewoon genegeerd en als je dat zegt krijgt het meisje achter de receptie een rood hoofd en weet zich geen houding te geven.

Geen kruiden in het kruidenbad, dus ook gewoon een bad met storend klotsend water met die echo in de hoek. Er zijn 2 sauna’s op de begaande grond, de rest is allemaal met een trap naar de 2e verdieping. Het restaurant is overigens ook met de trap naar beneden. Ook op de begaande grond veel op- en afstapjes. Ben je minder valide ter been dan is dit sowieso een teleurstelling bij binnenkomst.

De opgieting en vriendelijkheid van het personeel waren dan ook het enige pluspunt van deze ervaring.

Na deze dag hebben wij als vaste gasten van blue wellness besloten niet meer te komen, het beleid is zeer ondermaats voor een sauna complex, koud water in baden die boven de 30 graden zouden moeten zijn is echt ten boze uit! Echt jammer dat Fletcher hotel deze keten heeft overgenomen maar het doet wel de naam van Fletcher eer aan! Het is de kwaliteit die je van ze mag verwachten!!
Tessa | 14-10-2022
zeer tevreden. restaurant goed maar het duurt te lang voordat er geserveerd wordt
Ton Timmermans | 29-09-2022
Hier en daar wat achterstallig onderhoud, maar verder ok. Wat echter dramatisch was (de laatste twee keer dat we er zijn geweest en sinds Fletcher de boel daar heeft overgenomen): het horecagedeelte. Buiten geen bediening, boven in de loungeruimte geen personeel te bekennen om iets te bestellen en beneden in het restaurant 1 personeelslid die alles moet regelen. Bijna 40 minuten moeten wachten op twee drankjes en een kaasplankje (waar amper kaas op lag). De prijzen van eten en drinken zijn gewoon schandalig hoog en heten is niets bijzonders. Ik ga er niet meer heen.
Jeroen | 08-09-2019
Ik ben hier samen met mijn vrouw geweest voor een heerlijk weekendje relaxen. Dat is prima gelukt. Vriendelijk personeel, zeer mooie accommodatie en prima bediening. De sauna mogelijkheden zijn uitstekend en niet overdreven druk. Zeker een aanrader en wij komen hier zeker terug.
Robert | 07-12-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BLUE Wellnessresort Helmond" ?
Hoe waardeer je BLUE Wellnessresort Helmond in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.05