Naturismegids

Sauna Fort Resort Beemster

7.3

Gemiddeld cijfer van 9 beoordelingen.

Adresgegevens

Sauna Fort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
+31 299 682 200
Website
Lat: 52.527346
Long: 4.929013

Afstanden

 • Brussel 231 Km / 02:17
 • Utrecht 71 Km / 00:50

Open

 • Hele jaar geopend

Faciliteiten

 • Binnensauna
 • Infrarood sauna
 • Stoombad
 • Zwembad (binnen)
 • Zwembad (buiten)
 • Dompelbad
 • Restaurant
 • Massage
 • Zonneweide
 • Whirlpool
 • Overnachten mogelijk

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Sauna Fort Resort Beemster

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna Fort Resort Beemster. Laat het ons weten!
Dit is zeker een bijzonder saunacomplex, erg mooi uitgevoerd en ook voor naturisten heel aantrekkelijk. Na de deur naar een soort saunaplein met douches in het midden hangen de meeste mensen hun badjas meteen op een spijkertje en lopen verder gewoon bloot rond met alleen een handdoek bij zich. Je kunt er veel beleven, mooie sauna's, een aardig binnenzwembad, een zoutwaterbad dat je stevig omhoog duwt, jacuzzi's binnen en buiten, douchebelevenissen met een sneeuwdouche ook. Grappig is een eiland dat buiten over een flinke reeks stapstenen te bereiken is, die net op de watergrens liggen. Ook in de winter leuk want op het eilandje is een warm bad aanwezig.
Er was een tamelijk heftige opgieting met zo'n 50 mensen, gevolgd door een massale afkoelsessie in het gras, zoals ook werd aangeraden. Dan ligt iedereen in zijn of haar blootje door elkaar op de ligweide uit te dampen, een heel bijzondere ervaring. Tweederde zijn overigens vrouwen, zoals meestal in sauna's. Dus het is daar allemaal heel ontspannen volledig naakte wellness, voor ons heel plezierig want wij zijn naturisten en dit is tenslotte ook een naturistengids. Aan de trieste badpakdagen wordt gelukkig maar beperkt gedaan, een dinsdag in de maand.
Een wat vreemde opmerking in het foldertje stelt dat men het 'fijn vindt als u buiten de sauna's een badjas draagt', beetje verwarrend want dat is onpraktisch op je natte lijf en onnodig, niemand doet dat. Advies zou zijn om dat niet zo te vermelden, een badjas is het restaurant is wat andere sauna's gewoon verzoeken. Ook een advies om op die ene badpakdag het bloot zijn niet te verbieden. Wij hebben wel gezien bij Blue Wellness Leiden dat een kleine groep blote gasten dan heel inspirerend kan zijn voor sommige twijfelaars om ook gewoon heerlijk mee te doen. Alles bij elkaar is dit zeker een heel mooie sauna op een heel mooie plek en ook de horeca is gewoon uitstekend.
Cornelius | 18-12-2019
Meer recensies van Cornelius (7)
Heerlijk kunnen ontspannen op de zaterdag.
Dat kon ook omdat de aanwezige vriendinnen groepjes zich erg gedisciplineerd gedroegen.
Buiten de sauna’s gezellig kletsen, in de sauna serene rust.
Dat laatste was echter niet het geval in de sauna waarnaast een opgieting zou plaats vinden. Zo’n 25 minuten van te voren begon zich een groepje voor de deur te verzamelen in afwachting van het gebeuren.
En naarmate de tijd vorderde werd de groep groter en groter en ook meer en meer luidruchtig. Mijn echtgenote kon zich niet meer ontspannen en verliet daarom de sauna.
De saunameester begon ook wat later met de opgieting en daardoor bleef de groep ook langer buiten staan. Het was bijzonder rumoerig.
Ik heb de saunameester gevraagd of daar iets aan te doen was en hij wees me naar de hele kleine lettertjes waar mee werd aangegeven hoe laat de opgieting zou plaats vinden. En dan konden we daar rekening mee houden en dan niet in de sauna ernaast gaan verblijven.
En dat hij geen 100 man in bedwang kon houden..”dag meneer” waren zijn laatste woorden.
Bij de receptie heb ik het nogmaals aangekaart en het bleek een bekend probleem te zijn.
Jan | 15-12-2019
Meer recensies van Jan (11)
Net als de vorige recensent stoorde ik mij ook aan de vriendinnen c.q. collegagroepjes die al babbelend de stilte sauna’s binnen kwamen om vervolgens geanimeerd hun gesprek te vervolgen. Toen ik opmerkte dat het toch wel moeilijk was om even de mind te houden kreeg ik een bevestigend antwoord. Maar daarna was het wel stil..
Ook viel mij op dat veel gasten kleine handdoeken mee hadden. Daardoor zaten en lagen ze met lichaamsdelen op de banken.
Lekker was de sneeuwmachine. Het eten was heerlijk, de bediening prima.
Ondanks de drukte was er toch redelijk goed vertoeven in de sauna’s.
Jan52 | 22-02-2019
Meer recensies van Jan52 (18)
Heel erg druk en gehorig. Ik stond hutjemutje bij de douches. Regendouche was stuk. Kelosauna heel fijn. Zoutbad prima.. Buitenzwembad wat klein. Buiten en binnenbubbelbad wederom erg druk. Binnenzwembad ook erg vol. In stilteruimtes wordt er flink op los gebabbeld door de aanwezige vriendinnengroepjes. Leuk.. het Balistrandje en tuin met hangmatten en ligstoelen. Horeca gewoon goed. Aardige bediening. Wel n beetje aan de prijs.
N beetje tot rust gekomen,maar door de enorme gehorigheid en drukte ook een beetje geirriteerd geraakt
nancy | 13-08-2016
Mooie sauna, er is nu ook een eilandje geopend echt super mooi.
Heerlijk relaxen goed eten en alles. kom er graag!
Chantalle | 13-06-2016
Deze Spa / Sauna heeft show als thema. Gezien en gezien worden zeg maar. Totaal geen ontspannen omgeving, geen tuin ook. Kortom sfeerloos.

Ik heb ook een hele nare ervaring met het management. Na een klacht over bovenstaand ben ik zonder hoor en wederhoor op een zwarte lijst gezet.

Super asosiaal en arrogant daar! Met de neus omhoog zeg maar.
Jefte Baart | 15-12-2015
Lekker dagje uit geweest in mooie kleine sauna.
Min punten appeltaart komt uit de vriezer, dit kan echt niet als je daar €4,50 voor betaal, en de smooties waren bijzonder waterig, niet echt een succes dus.
De lunch was wel lekker.
Trees | 12-11-2015
Wij waren er op maandag, maar het was evengoed erg druk. De receptie is niet op drukte berekend, zowel bij entree als betalen lange rijen. Met cadeaubonnen en arrangementen ging er met de rekening veel mis. Komt erg amateuristisch over.
Het verdient aanbeveling de rekening goed na te lopen.
In het restaurant hadden de de drukte beter onder controle.

De faciliteiten goed, maar niet bijzonder veel. Het wordt gewaardeerd als je een badjas aantrekt, maar wij hebben hem lekker aan het haakje gelaten. Het overgrote deel van de gasten loopt wel in badjas.
Gerrit en Yvonne | 21-10-2013
Meer recensies van Gerrit en Yvonne (6)
Paar weken geleden hier voor een dag en nacht geweest, heel bijzondere locatie, je slaapt in de oude manschappenruimtes die netjes zijn opgeknapt, prima bedden, mooie badkamer.
De plussen:
+ Heerlijke sauna's in een onwijs leuke setting.
+ Prima brasserie met erg lekkere smoothies veel streekproducten en veel biologisch, en het restaurant ook mooi en knus met een vriendelijke ober.
+ Schoon en erg netjes ingericht

De minnen:
- Beetje overspannen regeltjes voor de sauna, o.a. als je eruit komt/van baden wisselt dien je gelijk je badjas aan te doen, dit uit discretie naar de andere bezoekers toe!? Wij koelden dus in de buitenlucht af zonder badjas beetje onzinregel vonden wij.
- Niet duidelijk met openingstijden van restaurant voor diner of voor ontbijt en of je daar moet reserveren of niet bleek dus van wel maar bij de receptie zeiden ze van niet. En of er nog een paar uur wellness bijzit in de prijs als je een hotelovernachting hebt gehad, let hier op!
- Wat onervaren en jong personeel merkten wij, liep een beetje stroefjes.

Leuk om nog eens een dag heen te gaan!!
Jan en Hil | 07-10-2013
Meer recensies van Jan en Hil (9)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna Fort Resort Beemster" ?
Hoe waardeer je Sauna Fort Resort Beemster in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.042