Naturismegids

Sauna Fort Resort Beemster

8.4

Gemiddeld cijfer van de laatste 8 reviews.

Adresgegevens

Sauna Fort Resort Beemster
Nekkerweg 24
1461 LC Zuidoostbeemster
+31 299 682 200

WebsiteContact
Lat: 52.527346 / Long: 4.929013
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

 • Brussel 231 Km / 02:44
 • Utrecht 75 Km / 00:55

Open

 • Hele jaar geopend

Faciliteiten

 • Binnensauna
 • Infrarood sauna
 • Stoombad
 • Zwembad (binnen)
 • Zwembad (buiten)
 • Dompelbad
 • Restaurant
 • Massage
 • Zonneweide
 • Whirlpool
 • Overnachten mogelijk

Reviews van bezoekers over Sauna Fort Resort Beemster

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Sauna Fort Resort Beemster. Laat het ons weten!
Mooie wellness, met veel variatie in beleving! Helaas viel onze lunch erg tegen, we hadden alle drie een verschillende salade, en niemand vond hem lekker. Niet met zorg klaargemaakt, geen top ingrediënten. Jammer, want je betaalt er té stevig voor!
Lian Van den Boer | 17-12-2023
‘S ochtends vroeg gebeld dat ik plotseling geveld ben door een verkoudheid en dat ik door de
Situatie rondom Corona dus niet mag komen om te voorkomen dat ik
eventueel andere gasten zou besmetten. Er was geen mogelijkheid tot verplaatsen of annuleren, dus ik ben mijn bijna 200 euro nu kwijt. Echt belachelijk! Totaal geen flexibiliteit in deze tijd. Het enige antwoord dat ik kreeg was dat ‘ze geen rekening hoeven te houden met annuleringen door Corona. Wauw. Dat is wel erg makkelijk zakken vullen en ik heb bijna spijt dat ik niet gewoon gegaan ben met mijn snotneus. Dus pas op met reserveren in deze tijd en betaal
liever achteraf. Dat kan blijkbaar via zoover of tripadvisor (zag ik later) en dan had ik mijn geld nog gewoon gehad. Voel me echt belazerd!
Eva | 02-09-2020
mooie invulling voor dit fort blijft toch behouden met een functie voor een ieder die er van genieten wil en dat kan in fort beemster Aanrader
Theo | 20-06-2020
Top locatie, top sauna’s ik voel me altijd heel ontspannen en op m’n gemak. Prima personeel, iets waar je ook heerlijk alleen heen kan. Kort om niets te zeuren of te klagen. Gewoon ????
Carla Nooi | 19-06-2020
Wij komen sinds een jaar of zes ongeveer om de 4,5 weken in het Fort.
Heerlijke stevige opgietingen, fijne houtgestookte sauna, leuk eilandje.
Eigenlijk is alles in het Fort prima voor elkaar, ook het restaurant is goed.
bescheiden kaart, maakt het maken van een keuze prettig. Pietsje prijzig.
Het enige wat ik minder vind zijn sommige groepen (vaste ?) bezoekers
die lijken te denken dat een beetje rustig zijn niet voor hen geldt. Dat kan
voor mij een reden zijn niet aan een opgieting mee te doen, jammer.
Maar toch blijven we komen.

Jos
Jos Pruijser | 05-06-2020
mooie sauna, zonde van het monumentale pand. helemaal verkracht zou je in de volksmond zeggen. eten is redelijk, wel erg duur. servies en glazen niet schoon. Er dreven allemaal vieze dingen in het zwembad. in het toilet een dikke bruine remspoor. De kwebbelende meiden groepjes vind ik erg leuk. Meiden zien er goed en verzorgt uit. Veel uit het gooi en de neus omhoog. Beter dat de gasten dat doen dan de meiden achter de balie. Er loopt ook een blonde kerel met kale plek op zijn hoofd te commanderen en vrouwonvriendelijke opmerkingen te maken. heel irritant. kortom , mooi spul, zonde van de locatie met zijn historie, redelijk eten, verzorging en netheid slecht. arrogant personeel. een magere vijf is onvoldoende. Werk aan de winkel.
Juul | 29-05-2020
Dit is zeker een bijzonder saunacomplex, erg mooi uitgevoerd en ook voor naturisten heel aantrekkelijk. Na de deur naar een soort saunaplein met douches in het midden hangen de meeste mensen hun badjas meteen op een spijkertje en lopen verder gewoon bloot rond met alleen een handdoek bij zich. Je kunt er veel beleven, mooie sauna's, een aardig binnenzwembad, een zoutwaterbad dat je stevig omhoog duwt, jacuzzi's binnen en buiten, douchebelevenissen met een sneeuwdouche ook. Grappig is een eiland dat buiten over een flinke reeks stapstenen te bereiken is, die net op de watergrens liggen. Ook in de winter leuk want op het eilandje is een warm bad aanwezig.
Er was een tamelijk heftige opgieting met zo'n 50 mensen, gevolgd door een massale afkoelsessie in het gras, zoals ook werd aangeraden. Dan ligt iedereen in zijn of haar blootje door elkaar op de ligweide uit te dampen, een heel bijzondere ervaring. Tweederde zijn overigens vrouwen, zoals meestal in sauna's. Dus het is daar allemaal heel ontspannen volledig naakte wellness, voor ons heel plezierig want wij zijn naturisten en dit is tenslotte ook een naturistengids. Aan de trieste badpakdagen wordt gelukkig maar beperkt gedaan, een dinsdag in de maand.
Een wat vreemde opmerking in het foldertje stelt dat men het 'fijn vindt als u buiten de sauna's een badjas draagt', beetje verwarrend want dat is onpraktisch op je natte lijf en onnodig, niemand doet dat. Advies zou zijn om dat niet zo te vermelden, een badjas is het restaurant is wat andere sauna's gewoon verzoeken. Ook een advies om op die ene badpakdag het bloot zijn niet te verbieden. Wij hebben wel gezien bij Blue Wellness Leiden dat een kleine groep blote gasten dan heel inspirerend kan zijn voor sommige twijfelaars om ook gewoon heerlijk mee te doen. Alles bij elkaar is dit zeker een heel mooie sauna op een heel mooie plek en ook de horeca is gewoon uitstekend.
Cornelius | 18-12-2019
Meer recensies van Cornelius (7)
Heerlijk kunnen ontspannen op de zaterdag.
Dat kon ook omdat de aanwezige vriendinnen groepjes zich erg gedisciplineerd gedroegen.
Buiten de sauna’s gezellig kletsen, in de sauna serene rust.
Dat laatste was echter niet het geval in de sauna waarnaast een opgieting zou plaats vinden. Zo’n 25 minuten van te voren begon zich een groepje voor de deur te verzamelen in afwachting van het gebeuren.
En naarmate de tijd vorderde werd de groep groter en groter en ook meer en meer luidruchtig. Mijn echtgenote kon zich niet meer ontspannen en verliet daarom de sauna.
De saunameester begon ook wat later met de opgieting en daardoor bleef de groep ook langer buiten staan. Het was bijzonder rumoerig.
Ik heb de saunameester gevraagd of daar iets aan te doen was en hij wees me naar de hele kleine lettertjes waar mee werd aangegeven hoe laat de opgieting zou plaats vinden. En dan konden we daar rekening mee houden en dan niet in de sauna ernaast gaan verblijven.
En dat hij geen 100 man in bedwang kon houden..”dag meneer” waren zijn laatste woorden.
Bij de receptie heb ik het nogmaals aangekaart en het bleek een bekend probleem te zijn.
Jan | 15-12-2019
Meer recensies van Jan (15)
Net als de vorige recensent stoorde ik mij ook aan de vriendinnen c.q. collegagroepjes die al babbelend de stilte sauna’s binnen kwamen om vervolgens geanimeerd hun gesprek te vervolgen. Toen ik opmerkte dat het toch wel moeilijk was om even de mind te houden kreeg ik een bevestigend antwoord. Maar daarna was het wel stil..
Ook viel mij op dat veel gasten kleine handdoeken mee hadden. Daardoor zaten en lagen ze met lichaamsdelen op de banken.
Lekker was de sneeuwmachine. Het eten was heerlijk, de bediening prima.
Ondanks de drukte was er toch redelijk goed vertoeven in de sauna’s.
Jan52 | 22-02-2019
Meer recensies van Jan52 (18)
Heel erg druk en gehorig. Ik stond hutjemutje bij de douches. Regendouche was stuk. Kelosauna heel fijn. Zoutbad prima.. Buitenzwembad wat klein. Buiten en binnenbubbelbad wederom erg druk. Binnenzwembad ook erg vol. In stilteruimtes wordt er flink op los gebabbeld door de aanwezige vriendinnengroepjes. Leuk.. het Balistrandje en tuin met hangmatten en ligstoelen. Horeca gewoon goed. Aardige bediening. Wel n beetje aan de prijs.
N beetje tot rust gekomen,maar door de enorme gehorigheid en drukte ook een beetje geirriteerd geraakt
nancy | 13-08-2016
Mooie sauna, er is nu ook een eilandje geopend echt super mooi.
Heerlijk relaxen goed eten en alles. kom er graag!
Chantalle | 13-06-2016
Deze Spa / Sauna heeft show als thema. Gezien en gezien worden zeg maar. Totaal geen ontspannen omgeving, geen tuin ook. Kortom sfeerloos.

Ik heb ook een hele nare ervaring met het management. Na een klacht over bovenstaand ben ik zonder hoor en wederhoor op een zwarte lijst gezet.

Super asosiaal en arrogant daar! Met de neus omhoog zeg maar.
Jefte Baart | 15-12-2015
Lekker dagje uit geweest in mooie kleine sauna.
Min punten appeltaart komt uit de vriezer, dit kan echt niet als je daar €4,50 voor betaal, en de smooties waren bijzonder waterig, niet echt een succes dus.
De lunch was wel lekker.
Trees | 12-11-2015
Wij waren er op maandag, maar het was evengoed erg druk. De receptie is niet op drukte berekend, zowel bij entree als betalen lange rijen. Met cadeaubonnen en arrangementen ging er met de rekening veel mis. Komt erg amateuristisch over.
Het verdient aanbeveling de rekening goed na te lopen.
In het restaurant hadden de de drukte beter onder controle.

De faciliteiten goed, maar niet bijzonder veel. Het wordt gewaardeerd als je een badjas aantrekt, maar wij hebben hem lekker aan het haakje gelaten. Het overgrote deel van de gasten loopt wel in badjas.
Gerrit en Yvonne | 21-10-2013
Meer recensies van Gerrit en Yvonne (6)
Paar weken geleden hier voor een dag en nacht geweest, heel bijzondere locatie, je slaapt in de oude manschappenruimtes die netjes zijn opgeknapt, prima bedden, mooie badkamer.
De plussen:
+ Heerlijke sauna's in een onwijs leuke setting.
+ Prima brasserie met erg lekkere smoothies veel streekproducten en veel biologisch, en het restaurant ook mooi en knus met een vriendelijke ober.
+ Schoon en erg netjes ingericht

De minnen:
- Beetje overspannen regeltjes voor de sauna, o.a. als je eruit komt/van baden wisselt dien je gelijk je badjas aan te doen, dit uit discretie naar de andere bezoekers toe!? Wij koelden dus in de buitenlucht af zonder badjas beetje onzinregel vonden wij.
- Niet duidelijk met openingstijden van restaurant voor diner of voor ontbijt en of je daar moet reserveren of niet bleek dus van wel maar bij de receptie zeiden ze van niet. En of er nog een paar uur wellness bijzit in de prijs als je een hotelovernachting hebt gehad, let hier op!
- Wat onervaren en jong personeel merkten wij, liep een beetje stroefjes.

Leuk om nog eens een dag heen te gaan!!
Jan en Hil | 07-10-2013
Meer recensies van Jan en Hil (9)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Sauna Fort Resort Beemster" ?
Hoe waardeer je Sauna Fort Resort Beemster in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.029