Naturismegids

Badhuis/sauna Da Costa

4.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 2 reviews.

Adresgegevens

Badhuis/sauna Da Costa
da Costakade 200
1053 XH Amsterdam
020-6125946

Website
Lat: 52.366706 / Long: 4.873726
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 172 Km
  • Utrecht 43 Km / 00:40

Reviews van bezoekers over Badhuis/sauna Da Costa

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Badhuis/sauna Da Costa. Laat het ons weten!
Men maakt de bodem onder de saunabanken niet schoon waardoor het enorm stinkt. Het bestuur is daarvan op de hoogte gesteld en onderneemt geen actie. Jammer want ik kom er graag.
Henk | 18-12-2022
Korte wachttijden van 10 min voor het badhuis
Laag geprijst. Ruime douches .
Wat de sauna betreft:men kan hier uren rond hangen voor een prijs die zelfs voor de krapste beurs te etalen is.Er zijn diverse voorzieningen aanwezig die ik zelf niet gebruik zosls:een ijsbad,
buitenterras,bar en massagegelegenheid.BIj al mijn bezoeken was het rustig.Bij zes personen wordt de sauna zelf redelijk vol maar in de praktijk
maken niet alle bezoekers tegelijk gebruik.
Vrijwilligers zijn vriendelijk.
Aangezien deze gelegenheid voldoet geef ik als beoordeling::
heel goed.
G.wagenaar | 17-09-2017
Sauna da Costa is een stichting die werkt met twee man vast personeel en ongeveer 25 vrijwillige medewerkers. De stichting wordt bestuurt door de stichting, die ooit als alleen een badhuis begonnen was.
Ik kom hier al meer dan 15 jaar, meestal ging ik naar sauna Fenomeen of Sauna de keizer als deze vol waren ging ik naar Da Costa, toen sauna Fenomeen en Sauna de keizer, hun deuren sloten ging het ineens veel beter met Da Costa.
Ik heb sinds het sluiten van sauna fenomeen en de keizer vrij regelmatig da Costa bezocht, het is mij opgevallen dat het soms een prettig sfeertje is als hier als vaste klanten en vrijwillig personeel aanwezig zijn.
Het vrijwillig personeel echter blijft op een enkele uitzondering na niet erg lang, waardoor de bediening en de kwaliteit van de broodjes sterk uiteenloopt, soms wel met een slablaadje soms niet, soms een bruine droge tosti, soms met kruiden en groente mooi versierd.
Zoals het in zoveel stichtingen voorkomt die niet open bestuurd worden, met geen degelijke inspraak structuur voor vrijwilligers, wordt er door het bestuur het management overgelaten aan het vaste personeel, welke zonder de kwaliteiten hiervoor te hebben, de vrijwilligers niet weten te behouden. Hier komt dan ook nog bij dat de beheerders niet bij gestuurd worden door het bestuur, bij conflicten tussen vrijwilligers en beheerders bemiddeld het bestuur ook niet, waardoor de beheerster de kans heeft gekregen zich te ontwikkelen tot een heuse dictator, wat in de eerste plaats voor haar zelf heel schadelijk is.
Ik denk gezien het aanbod nu 10 euro in de middag en 12,50 voor de avond, het best wel duur begint te worden voor wat aangeboden wordt. En dan is de spanning die soms veel te duidelijk voelbaar is tussen vast en vrijwillig personeel niet leuk.
Het onderhoud van de sauna loopt nogal achter, knipperende lampjes in de stoomcabine, een wel erg rammelende Finse sauna, met een bijna zwart aangeslagen plafond en splinterende wanden.
Als je echt gevoelig bent voor sfeer zou ik er toch voor kiezen om iets meer geld uit te geven voor een echte sauna. de avond, het best wel duur begint te worden voor wat aangeboden wordt. En dan is de spanning die soms veel te duidelijk voelbaar is tussen vast en vrijwillig personeel niet leuk.
Het onderhoud van de sauna loopt nogal achter, knipperende lampjes in de stoomcabine, een wel erg rammelende Finse sauna, met een bijna zwart aangeslagen plafond en splinterende wanden.
Als je echt gevoelig bent voor sfeer zou ik er toch voor kiezen om iets meer geld uit te geven voor een echte sauna. Robbert
Robbert | 04-11-2015
Mijn ervaringen zijn erg goed. Vriendelijk personeel en prettige sfeer. Zeer fraaie tuin met prachtige treurwilg en kruidentuin.
Ook erg goed: een stilte-sauna.
En dat alles voor een tientje!
Adriano | 14-09-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Badhuis/sauna Da Costa" ?
Hoe waardeer je Badhuis/sauna Da Costa in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.033