Naturismegids

BMG Sauna Devarana B.V.

Adresgegevens

BMG Sauna Devarana B.V.
Eendenkooi 9
5223 KG Den Bosch
073-6210033

Website
Lat: 51.695660 / Long: 5.273044
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 143 Km / 01:32
  • Utrecht 56 Km / 00:39

Reviews van bezoekers over BMG Sauna Devarana B.V.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BMG Sauna Devarana B.V.. Laat het ons weten!
VRESELIJKE COMMUNICATIE EN 137 EURO AFGENOMEN!!
Een aantal maanden eerder heb ik een 50 min. hot stone massage geboekt bij devarana voor 2 personen en de massage beviel erg goed. Niet in dezelfde kamer maar wel tegelijkertijd wat je ook mag verwachten.

Omdat het goed was bevallen ging ik afgelopen donderdag naar devarana met als extra verrassing voor mijn vriend een 2 persoons hot stone massage van 50 minuten voor ieder en gereserveerd (want dat MOET zowel voor entree als massage en meteen betalen via ideal MOET ook bij een massage) dus ik betaald (202 euro). Daarbij moest ik op de website aangeven in welk tijdsbestek het saunabezoek plaats ging vinden, ik koos voor half 2 tot half 7. Blijkt bij binnenkomst dat ze een massage van 50 min. om half 4 hebben ingepland en de andere 50 min. om half 6. Dat betekent dat we in totaal een groot deel van de tijd (1 uur en 50 minuten incl. wachten tot je wordt opgehaald) alleen in de sauna moesten doorbrengen. Je gaat als toch samen naar de sauna om samen ervan te kunnen genieten en een gezellige dag te hebben! En daarnaast boek je op de website voor 2 personen. Nergens communiceren ze dat het op totaal andere tijden is. Je kan wel een annuleringsverzekering afsluiten voor 12,50, maar dan moet je 24 uur van te voren annuleren, toen had ik nog eens niet geboekt!! Dus je zit er sowieso aan vast!

Dus na aan te geven te hebben dat dit niet ging bijdragen aan een ontspannen dagje samen werd er ons verteld dat ze alleen konden proberen om het te verkopen aan iemand anders en dan kreeg ik een tegoedbon. Dit leverde bij mij toch enkele tranen van teleurstelling op en onbegrip. De sauna zat er niet meer in want we waren zo gefrustreerd dat we niet meer daar konden ontspannen. Het entree geld kregen wij terug. Dus toen bleef ik met 2 massages over van 137 euro op twee totaal verschillende tijdstippen.. die kregen ze natuurlijk niet verkocht.

We kregen zelfs mee dat mensen dit niet zouden boeken als ze de tijden wisten, omdat de baliemedewerkster vroeg aan een stel wat binnen kwam of ze een massage wilde, hier stonden ze voor open maar zodra ze de tijd hoorde werd er gezegd dat ze dat niet gezellig vonden en dus niet deden (Logisch!). Uiteindelijk heb ik de eerste massage om half 4 zelf maar moeten nemen (totaal niet ontspannen lag ik daar) en de tweede massage om half 6 van 68,50 euro waar geen oplossing voor gevonden is dus ook moeten betalen. Ik moest maar een mail sturen naar de directie...

Excuses voor het lange verhaal, ik wil gewoon duidelijk aan iedereen meegeven dat er totaal hier niet naar het rustgevende dagje wat mensen voor ogen hebben wordt gekeken. Het gaat devarana alleen maar om geld! 137 euro weggegooid geld is voor mij erg veel en ze hebben ervoor gezorgd dat een terugkerende klant nu NOOIT meer een stap daar binnen wilt zetten!

Kijk ook nog is even onderaan op de site bij annuleringsverzekering van 12,50. Een maand(!!) Voor je bezoek als je annuleert krijg je alleen het volledige bedrag terug, daarna steeds minder of gewoon helemaal niks meer (ziek worden de dag ervoor is dus ook dikke pech).
Philine | 06-07-2019
Mooie sauna ,erg mooi zelfs ,
de opgietingen vielen erg tegen ,en toen naar het restaurant ,broodje warme kip, nou volgens mij is het de bedoeling dat je dat broodje mee in de sauna neemt om op te warmen want het was nog koud ,en waag het niet om er iets van te zeggen ,wordt je nog uitgesnauwt ook !
patrick | 17-01-2016
Meer recensies van patrick (5)
OP 29 december 2014 waren wij ervaren saunagangers hier voor het eerst,hebben veel sauna,s gezien maar dit was de MOOISTE die wij gezien en ondervonden hebben,eigenlijk geen minpunten,ja eentje dan het restaurant (vergeten bij aankomst te bespreken) maar dan heb je echt een probleem als je wilt eten niet dus geen plaats!!!
Rob en Mary Nijmegen | 23-02-2015
Meer recensies van Rob en Mary Nijmegen (8)
Er zijn veel diverse sauna's en ze zijn absoluut mooi en schoon. Inrichting van het hele pand is erg mooi. Zwembaden zijn ook prachtig. Mooie rustruimtes ook. Alleen het restaurant spreekt me minder aan. Beperkte kaart en net genoeg. In relatie daarmee ook echt te prijzig. Wij gaan tegenwoordig na de sauna de stad in om daar te dineren. Eigenlijk jammer want wij zijn dol op sauna en kijken niet op een cent. Dus die klandizie missen ze dan.
veronique | 31-03-2014
Gisteren zijn we Devarana geweest. Wat een mooie, ruime, schone sauna. Alles is zo mooi gemaakt. Het was best druk, maar dat viel niet echt op door de ruime opzet.
Wel viel de keuken tegen. Ik vond de kaart te beperkt en het eten te weinig.
De sauna's zelf zijn talrijk. Ik raakte alleen heel de tijd de weg kwijt. Ik heb geen richtingsgevoel en dat in combinatie met weinig bordjes (die zijn niet mooi natuurlijk) maakt het wel onhandig. Ik had ook graag wat meer uitleg over de sauna's gehad, maar mischien moet je het wel ervaren om het er het best van te kunnen genieten.
Jaap | 01-11-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BMG Sauna Devarana B.V." ?
Hoe waardeer je BMG Sauna Devarana B.V. in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.03