Naturismegids

BMG Sauna Devarana B.V.

8.5

Gemiddeld cijfer van 4 beoordelingen.

Adresgegevens

BMG Sauna Devarana B.V.
Eendenkooi 9
5223 KG Den Bosch
073-6210033
Website
Lat: 51.695660
Long: 5.273044

Afstanden

  • Brussel 143 Km / 01:32
  • Utrecht 57 Km / 00:41
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over BMG Sauna Devarana B.V.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BMG Sauna Devarana B.V.. Laat het ons weten!
Mooie sauna ,erg mooi zelfs ,
de opgietingen vielen erg tegen ,en toen naar het restaurant ,broodje warme kip, nou volgens mij is het de bedoeling dat je dat broodje mee in de sauna neemt om op te warmen want het was nog koud ,en waag het niet om er iets van te zeggen ,wordt je nog uitgesnauwt ook !
patrick | 17-01-2016
Meer recensies van patrick (5)
OP 29 december 2014 waren wij ervaren saunagangers hier voor het eerst,hebben veel sauna,s gezien maar dit was de MOOISTE die wij gezien en ondervonden hebben,eigenlijk geen minpunten,ja eentje dan het restaurant (vergeten bij aankomst te bespreken) maar dan heb je echt een probleem als je wilt eten niet dus geen plaats!!!
Rob en Mary Nijmegen | 23-02-2015
Meer recensies van Rob en Mary Nijmegen (8)
Er zijn veel diverse sauna's en ze zijn absoluut mooi en schoon. Inrichting van het hele pand is erg mooi. Zwembaden zijn ook prachtig. Mooie rustruimtes ook. Alleen het restaurant spreekt me minder aan. Beperkte kaart en net genoeg. In relatie daarmee ook echt te prijzig. Wij gaan tegenwoordig na de sauna de stad in om daar te dineren. Eigenlijk jammer want wij zijn dol op sauna en kijken niet op een cent. Dus die klandizie missen ze dan.
veronique | 31-03-2014
Gisteren zijn we Devarana geweest. Wat een mooie, ruime, schone sauna. Alles is zo mooi gemaakt. Het was best druk, maar dat viel niet echt op door de ruime opzet.
Wel viel de keuken tegen. Ik vond de kaart te beperkt en het eten te weinig.
De sauna's zelf zijn talrijk. Ik raakte alleen heel de tijd de weg kwijt. Ik heb geen richtingsgevoel en dat in combinatie met weinig bordjes (die zijn niet mooi natuurlijk) maakt het wel onhandig. Ik had ook graag wat meer uitleg over de sauna's gehad, maar mischien moet je het wel ervaren om het er het best van te kunnen genieten.
Jaap | 01-11-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BMG Sauna Devarana B.V." ?
Hoe waardeer je BMG Sauna Devarana B.V. in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.027