Naturismegids

Thermen Sauna de Bongerd

4.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 5 reviews.

Adresgegevens

Thermen Sauna de Bongerd
Dorpsstraat 21
1678 HE Oostwoud, Medemblik
+31 (0)22 920 13 21

WebsiteContact
Lat: 52.724649 / Long: 5.092163
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 258 Km / 02:46
  • Utrecht 102 Km / 01:11

Reviews van bezoekers over Thermen Sauna de Bongerd

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermen Sauna de Bongerd. Laat het ons weten!
Vandaag voor de 1e keer deze accommodatie bezocht. Het was meteen de laatste keer. We hadden voor na 16.00 gereserveerd. Doordat het verkeer mee zat reden we om 15.42 het parkeerterrein op. Naar binnen gegaan en vriendelijk ontvangen. We kregen een uitleg en mochten naar binnen. De lockers zijn ongeveer 15cm breed. Je tas kan er niet in. De douches moet jezelf mengen met oude draaikranen, terwijl ze zich als zeer groene sauna profileren. Het eerste bad dat je ziet is een profesorische houten trap geplaatst. Iemand was door de metalen trap gezakt. Dit zal niet zijn omdat schoonmaak en onderhoud goed wordt uitgevoerd. Dat bleek. Het maandmenu was slecht. Bij het afrekenen bleek het volle dagtarief berekend te zijn. Nadat ik hiervan wat zei ging de eigenaresse los. Het was hun policy dat voor voor 15.30 binnen het volle tarief werd bekend. Ons was hierover bij binnenkomst niets over gezegd, we bleken na 15.30 uur binnengekomen te zijn. Ze gaf als voorbeeld bij een tandarts wordt je ook niet eerder geholpen als je eerder komt. Klopt, maar bij deze sauna wordt jewel eerder binnengelaten. Het allerergste vind ik dat ze zei ” mensen kunnen niet meer helder nadenken”. Ik wees haar erop dat er meer gasten bij de kassa staan, kunnen die ook niet helder denken? Ze gaf aan of ik het teveel betaalde geld terug wil hebben . Ik antwoordde positief en kreeg van de “dictator” te horen dat ik nooit meer mocht komen. Wat een zeer ongastvrij ” gastvrouw”.
Rene | 18-06-2023
Meer recensies van Rene (2)
Vandaag voor de 1e keer deze accommodatie bezocht. Het was meteen de laatste keer. We hadden voor na 16.00 gereserveerd. Doordat het verkeer mee zat reden we om 15.42 het parkeerterrein op. Naar binnen gegaan en vriendelijk ontvangen. We kregen een uitleg en mochten naar binnen. De lockers zijn ongeveer 15cm breed. Je tas kan er niet in. De douches moet jezelf mengen met oude draaikranen, terwijl ze zich als zeer groene sauna profileren. Het eerste bad dat je ziet is een profesorische houten trap geplaatst. Iemand was door de metalen trap gezakt. Dit zal niet zijn omdat schoonmaak en onderhoud goed wordt uitgevoerd. Dat bleek. Het maandmenu was slecht. Bij het afrekenen bleek het volle dagtarief berekend te zijn. Nadat ik hiervan wat zei ging de eigenaresse los. Het was hun policy dat voor voor 15.30 binnen het volle tarief werd bekend. Ons was hierover bij binnenkomst niets over gezegd, we bleken na 15.30 uur binnengekomen te zijn. Ze gaf als voorbeeld bij een tandarts wordt je ook niet eerder geholpen als je eerder komt. Klopt, maar bij deze sauna wordt jewel eerder binnengelaten. Het allerergste vind ik dat ze zei " mensen kunnen niet meer helder nadenken". Ik wees haar erop dat er meer gasten bij de kassa staan, kunnen die ook niet helder denken? Ze gaf aan of ik het teveel betaalde geld terug wil hebben . Ik antwoordde positief en kreeg van de "dictator" te horen dat ik nooit meer mocht komen. Wat een zeer ongastvrij " gastvrouw".
René | 26-03-2023
Meer recensies van René (2)
Zeven sterren, met gemak ! Gemoedelijk en ontspannend !
Harry van Diepen | 09-06-2021
Al ruim 30 jaar geniet ik van het thuisgevoel bij jullie.
Kan heerlijk ontspannen met mijn boek op het 'Blotebillenpad'.
Voel mij, zelfs in deze moeilijke periode, echt helemaal veilig.
Bedank Cor en Jolanda!!
Mirjam | 16-05-2021
Heerlijke sauna .
Goed verzorgd en schoon.
Vriendelijke en behulpzame mensen .
Ik kom hier heel graag .
Betty
Betty | 05-12-2020
Meer recensies van Betty (2)
heerlijke sauna net zo groot dat het gezellig blijft. En de broodjes bal zijn heerlijk echt een aanrader jummie
Miloe | 13-06-2015
Vriendelijke persoonlijke ontvangst. Schoon, ruim en geen poeha.
Ramon en Marga Spalburg | 21-11-2014
Meer recensies van Ramon en Marga Spalburg (3)
We komen al jaren bij deze fijn sauna. Altijd even aandacht voor je met een rustig kopje drinken bij aankomst en je dan heerlijk vrij je weg vinden in een heerlijke rustige sfeer. We komen hier graag Theo Nora
Theo Nora | 17-10-2014
Toch maar eens een reactie schrijven, ik was een veelvuldige bezoeker van deze sauna, door veranderde gezinssamenstelling kom ik er niet zo heel vaak meer.
Maar ze timmeren goed aan de weg, het is er heerlijk, lekker ruim buiten grote zonneweide en ze vernieuwen ook constant, infraroodsauna erbij wat nieuw tegel- en schilderwerk, en lekker maar eenvoudig eten.

Cor en Jolanda ga zo door!!!
Hil | 16-07-2011
Meer recensies van Hil (5)
Alles goed geregelt: geen poeha, gewoon een heerlijk luxe sauna. Mijn vriendin en ik komen zeker terug! (vooral als er weer een aanbieding is)
Debbie | 22-09-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermen Sauna de Bongerd" ?
Hoe waardeer je Thermen Sauna de Bongerd in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.027